'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar mutlu haftalar

tek tek herkesi uğurluyoruz ne güzel

nil canım öğren artık mercimeğin cinsiyetinii

ağzınız bal yesin her daim canımcııımm
günaydın herkese
ayyyy bası cekıyoruz 3 kısı bırden sıra bızdeee:18::18:
gamzeciimm günaydın çanlar diloşla senin için çalıyoooo
erdemaysenur31 ve
harme 'yi evlilik hayatlarına uğurladık. Aşk ve mutluluk onlarla olsun.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

ayşenurla harme çok mutlu olsun inşallah..
nilocanım günaydııınn.. nasılsın bakiim?
günaydın kızlar mutlu haftalar

tek tek herkesi uğurluyoruz ne güzel

nil canım öğren artık mercimeğin cinsiyetinii

günaydın sırayla gidiyor gelinciklerimiiizz

arzuuuu:18::18::18::18: gecermı 12 gun

biz daha ölmedık burdayız zaten nılcım bızden sonra 3 kısı kalcak sessızlestı ııce buralar

arzuuuu:18::18::18::18: gecermı 12 gun

İyiyim Arzu'cum çok sağol, sen nasılsın? Valla bu hafta sonu yoğun geçti ya, bir de deprem oldu tabi çok fenaydı:18: Eşim rahatsızlandı, ateşlendi korkuttu beni ama terleyince rahatladı. Pazar günü, beraber kışlık-yazlık ayırdık. Bütün yatak odasının dolaplarının altından girdik üstünden çıktık Bazayı falan açtık. Tüm yazlık kıyafetleri yıkadım. hava güzeldi Allahtan kurudu hepsi, akşamda ütüledim. Bütün işlerim bitti böylece Güzelce de duşumu aldımm oohhh misss. Yoruldum ama bugün çok enerjik kalktım yine. Tabi bir de dün şunu fark ettim ki, ben yazlık kıyafetlerimi çıkardım, yıkadım, ütüledim ama hiç birini giyemiycem ki

Ahh canımm, kaç günler geçiyor 12 gün mü geçmeyecek? baksana benim bile hamileliğimin 4. ayı bitecek bu hafta sonu.

Son düzenleme:
Gunaydinn kizlarrr :)) amann liste basii olmusumm heyecan yaptimm iyimii :))

✨✨ 🎀 ✨✨

iyi bende napayım canım puzzle'la geçti cumartesi gecemiz saat 3e kadar sonuç şekilde görüldüğü üzere..

depremi ben bile hissettim Dikkat edin emi? çok korkma sen sakın..
işlerin hepiciği bitmiş desene.. bizimde ev sahibi ikna oldu cam balkon yaptırıyoruz.. evde inşaat işi olacak dur bakalım atlatabilecek miyim?

Gunaydinn kizlarrr :)) amann liste basii olmusumm heyecan yaptimm iyimii :))

✨✨ 🎀 ✨✨

Senin heyecanını yeriz biz

Wooww Arzu çok güzel olmuş, çerçeveletip asın hemen, çok keyifli oluyor, ben yaptım demek. Valla evin işi biter mi Arzu'cum , hafta sonu perdelerim yıkanacak.Camlar silinecek. Ama asıl büyük iş bitti tabi, bir de bana çok yatılı misafir geldi evlendiğimden beri, habire yastık yorgan çıkartmak için bazanın altını kurcalamıştım.Şimdi toparlandı çok şükür. Artık zaten hamilelik yüzünden kimse gelmez yatılı, ancak annemle kardeşim gelir onlarda yaz nasılsa pike örtüversinler

Bu arada Ayşenur'un bir kaç resmini Facbook'tan gördüm harika olmuş bizim kız

severim seni liste başıııı kuzum yedin günleri hı? neler yapıyorsun bakalım misafirler gelmeye başladı mı?

Yokk daha gelmediler arzucumm zaten burdaki dugune disardan cok gelen olmicakk geneli buralii :)) izmirdeki dugunde epey misafir olcakk
*
Dunn minicik bi sakarlik yaparak sag bilegimin ic tarafi iki cizik kesik arasi bise varr kendimi jiletlemisimm gibii :))
Hafta sonuna kadae gecmesini umut ediyorumm yoksa hic hos gorunmuyolarr (

Nilocanim coklu alinti yapamiyorumm bende yirimm senle mercimekten buyuk fasulyemii :))

✨✨ 🎀 ✨✨

hooppp o kadar ağır işi kendin yapmayacaksın değil miii? en azından cam-kapı için birini ayarlayıversen? nolur nolmaz.. yorma kendini kuzum
anneyle kardeş çok şükür ki kendi totolarını toplarlar hatta anne sizinkini de toplar.. hoş sizinki garanti derli topludur ama
haftaya haftasonu çerçeveletiriz diye konuştuk pazar günü market pazar ve nane ayıklama durumlarıyla cebelleştiğimizden zaman ayıramadık..
hakkuşla tam 15 demet nane ayıkladık kurumaya bıraktık ikimizde uyuştuk.. gece yatağa uzanan "oyhh ayyhh anaamm" yorulduk ama doğal yiyoruz işte ne güzel
ayyy ayşenura maşallah.. göremedim ama sen harika diyorsan öyledir eminim

diloş çok takma kafana kuzum fondöten sürüverirsin en kötü ihtimal.. ama kendine de dikkat etmelisin gelinciiikkk
bak bolca fotoğraf istiyorum hemencecik hatta düğün anında falan oynamayı bırak bana foto at

Hafta sonu kına gecesı ıcın alısverıs yaptık bızde bındallımı aldım sonunda tam ıstedıgım gıbı bulamadım ama guzel oldu oda ustundekı kaftanı tamamen tul dantellı olan modellerden ıstıyodum bı kac tane buldum denedım hem haddıden fazla pahalı geldı hemde cok kasındırdı ben abıye gıymeyı dusunmuyorum sadece bındallı gıycem kına gecemde standar bı model buldum onu aldım nevrı dondu benım zavallıcıgımın emınonunde

güle güle giyin canım..
yazıktır günahtır götürmeyin şu çocukları alışverişe yeeaa alışverişten korkar oluyorlar garipler..

ben adamı sadece mobilya ve beyaz eşya alırken yanımda götürmüştüm.. onun dışında gelinlik de dahil olmak üzere hiç birşeye götürmedim.. her arkadaş toplantısında onore eder beni.. "arzu sağolsun hiç yormadı beni" diye.. bide zevklerimiz aşırı benzer olduğundan hiç zorlanmayız birbirimizin aldığı şeylerde.. ikimizinde koç burcu ve terazi yükselenine sahip olmamızdan ötürü olsa gerek

Sakinan goze cop misali benimki arzucann (

Bu arada bende kina elbisemin ustune tel sirma kaftan kiraladimm cok hosuma gitti ikisini bir giyincee :))

✨✨ 🎀 ✨✨

Sakinan goze cop misali benimki arzucann (

Bu arada bende kina elbisemin ustune tel sirma kaftan kiraladimm cok hosuma gitti ikisini bir giyincee :))

✨✨ 🎀 ✨✨

aman da aman severim seni.. nasıl da güzel olacak benim kuzum fotoğraf işini atladın gözümden kaçtı sanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…