güle güle giyin canım..
yazıktır günahtır götürmeyin şu çocukları alışverişe yeeaaalışverişten korkar oluyorlar garipler..
ben adamı sadece mobilya ve beyaz eşya alırken yanımda götürmüştüm.. onun dışında gelinlik de dahil olmak üzere hiç birşeye götürmedim.. her arkadaş toplantısında onore eder beni.. "arzu sağolsun hiç yormadı beni" diye.. bide zevklerimiz aşırı benzer olduğundan hiç zorlanmayız birbirimizin aldığı şeylerde.. ikimizinde koç burcu ve terazi yükselenine sahip olmamızdan ötürü olsa gerek
aman da amanseverim seni.. nasıl da güzel olacak benim kuzum fotoğraf işini atladın gözümden kaçtı sanma
çok da güzel olur birlikte yapın canım..Valla arzucan bız herseyımızı beraber yaptık ben baya bı yordum onuartık alısverıse baslamadan once karnımı doyuruyım ınsansal ıhtıyaclarımı karsılıyım ole baslayalım dıyo Gelinlige goturmedım bı tek en son hedefledıgımı aldıgımızda vardı yanımda neysekı bıttı haftaya evımıze alısverıs yapıcaz bı markete gıdıp onu beraber yapmak keyıflı olur ama
Bu arada bızde ıkı boğayız
yok kuşum takıldım ben sana..:) ayy cidden kacmis arzum benim gozumdenn :)) dugun gunu eklemeye calsirimm boncugumm ama sinav flnda var yaa yogunluktan unutursam mutlaka sonraki dun album yaparimm :)
✨✨ 🎀 ✨✨
Aynen canım nazlı olacak sanırım fazlasıylaBu arada seninde hayırlı olsun, çok sevindim. Allah sağlıkla yüzünü göstersin inşallah.
İnşallah canım. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yokk daha gelmediler arzucumm zaten burdaki dugune disardan cok gelen olmicakk geneli buralii :)) izmirdeki dugunde epey misafir olcakk
*
Dunn minicik bi sakarlik yaparak sag bilegimin ic tarafi iki cizik kesik arasi bise varr kendimi jiletlemisimm gibii :))
Hafta sonuna kadae gecmesini umut ediyorumm yoksa hic hos gorunmuyolarr(
Nilocanim coklu alinti yapamiyorumm bende yirimm senle mercimekten buyuk fasulyemii :))
✨✨ 🎀 ✨✨
hooppp o kadar ağır işi kendin yapmayacaksın değil miii? en azından cam-kapı için birini ayarlayıversen? nolur nolmaz.. yorma kendini kuzum
anneyle kardeş çok şükür ki kendi totolarını toplarlar hatta anne sizinkini de toplar.. hoş sizinki garanti derli topludur ama
haftaya haftasonu çerçeveletiriz diye konuştuk pazar günü market pazar ve nane ayıklama durumlarıyla cebelleştiğimizden zaman ayıramadık..
hakkuşla tam 15 demet nane ayıkladık kurumaya bıraktık ikimizde uyuştuk..gece yatağa uzanan "oyhh ayyhh anaamm" yorulduk ama doğal yiyoruz işte ne güzel
ayyy ayşenura maşallah.. göremedim ama sen harika diyorsan öyledir eminim
Hafta sonu kına gecesı ıcın alısverıs yaptık bızde bındallımı aldım sonunda tam ıstedıgım gıbı bulamadım ama guzel oldu oda ustundekı kaftanı tamamen tul dantellı olan modellerden ıstıyodum bı kac tane buldum denedım hem haddıden fazla pahalı geldı hemde cok kasındırdı ben abıye gıymeyı dusunmuyorum sadece bındallı gıycem kına gecemde standar bı model buldum onu aldım nevrı dondu benım zavallıcıgımın emınonunde
güle güle giyin canım..
yazıktır günahtır götürmeyin şu çocukları alışverişe yeeaaalışverişten korkar oluyorlar garipler..
ben adamı sadece mobilya ve beyaz eşya alırken yanımda götürmüştüm.. onun dışında gelinlik de dahil olmak üzere hiç birşeye götürmedim.. her arkadaş toplantısında onore eder beni.. "arzu sağolsun hiç yormadı beni" diye.. bide zevklerimiz aşırı benzer olduğundan hiç zorlanmayız birbirimizin aldığı şeylerde.. ikimizinde koç burcu ve terazi yükselenine sahip olmamızdan ötürü olsa gerek
aha vallahi aynı snoop'yim "aacuu kan şekerim mi düştü ne? azıcık bişiiiler yesek mi ki" ile başlayıp devam eden cümlelerFasulye demeyim benim bebeğime kendisi en son 7cm'di, bakalım 10 gün sonra kaç cm olmuş göreceğiz.
Yok be canım nerde yapıcam o kadar işi, eskidendi oKadın gelecek canım mecburen, yapamıyorum çünkü, çok çabuk yoruluyorum.
heh sevindim..
Ayy Arzu'da benden, doğru düzgün hiç bir yere götürmedim bende düğün hazırlığında.Ben ne aldıysam o tamam dedi, bir de eğer eşimle düğün alışverişi yapsaydık kesin kilo alırdık, çünkü ne zaman alışveriş için dışarı çıksak dur şurda dürüm yiyelim, dur pideli köfte var şurda hadi yiyelim, dondurma alayım vs vs..İyi ki onsuz çıkmışım alışverişe, şimdi bunları düşününce , sahiden doğru kararmış.
merhaba tatlımmMerhaba kizlaar güzel haftalar ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben simdi sac provama gidiyorumm opuyorumm sizii :*
✨✨ 🎀 ✨✨
Merhaba kizlaar güzel haftalar ♥
✨✨ 🎀 ✨✨
aha vallahi aynı snoop'yim "aacuu kan şekerim mi düştü ne? azıcık bişiiiler yesek mi ki" ile başlayıp devam eden cümleler
✨✨ 🎀 ✨✨
Merhaba canım hoşgeldin, nasıl gidiyor evlilik bakalım?
Nasılsınız kızlar bugün evimde yalnız ilk günümdü kuruyan çamaşırlarımı topladım ütülenecekleri ayirdım ,mutfağı düzenledim kuru gıdaları filan kavonozlara boşalttım şimdi de eşimin iş yerindeyim birlikte kayınvalidemlere gideceğiz evli olarak ilk kez bu akşam da orda kalırız sanırım ☺
Hosbuldum niliim ♥
Henuz halaa bisey anlamis degilim. Niye bilmiyorum emanetim sanki evimde. Alisma surecindeyim sanirsam hala :/ sanki sevgilimle bi tatile cikmisimda geri annemin evine donecek gibiyim.
Sen nasilsin tatlim. Minnagini yesinler ♥
Nasılsınız kızlar bugün evimde yalnız ilk günümdü kuruyan çamaşırlarımı topladım ütülenecekleri ayirdım ,mutfağı düzenledim kuru gıdaları filan kavonozlara boşalttım şimdi de eşimin iş yerindeyim birlikte kayınvalidemlere gideceğiz evli olarak ilk kez bu akşam da orda kalırız sanırım ☺
Aaaa sen şimdiden mi gidiyorsun
ben gitmedim bari pazar günüde ben gideyim yaww ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?