Buralar ıssız terk edilmiş kasabalara döndü
evet nilcim evlendiler gelmıyo hayırsızlar
Evet fark ettim, biz yine evlendik yine de bırakmadık burayı, buradaki arkadaşları. Sırf sen ve Dila'nın şafağı için giriyorum yoksa bundan sonra bende uğramam buraya.
ay sonu yogundur belkı herkes diyelim bızı unuttular demeyelım
yoksa cüneytle hakkuş kardeş falan mıı?Merhaba canım hoşgeldin, nasıl gidiyor evlilik bakalım?
Aman valla sahiden, bu kadar mı boğazına düşkün olur bir insan. Şimdi bak ben sana ne anlatıcam. Sözüm kesileceği gün Temmuz ayı, hava sıcak çok fena. Yiyecek siparişlerimiz alınacak, ayrıca ben Cüneyt'le buluşucam benim tanıdığım yere çikolata tabağını süsleticez. Ben oradan kuaföre gidicem. Neyse Cüneyt geldi aldı beni, gittik tabağa çikolata doldurttuk, sonra aldık tabağı süslensin diye bıraktık, bizim yiyecek siparişlerini alıp eve bıraktık, tabağı geri almak için geri döndük. Bir baktım gözleri açılmış benimkinin "aşkımmmm, bak pideli köfte hadi çok acıktım yiyelim" , yok hadi o düşüncesiz sana ne oluyor daha kuaföre gideceksin. Ohh oturdum bir güzel yiyorum. Üstüne de kahveKuaföre gittim, dedim saçlarım da boyanacak benim ama, kuaförüm diyor "hayatta yetişmez, dip boya ancak yetişir" İnan zor yetişmiştim eve, ne geliyorsa başımıza boğazımızdan geliyor zaten
seni görmek çok güzel.. yumurcak geliyor mu?Benim canımm...
canım beniimmHosbuldum niliim ♥
Henuz halaa bisey anlamis degilim. Niye bilmiyorum emanetim sanki evimde. Alisma surecindeyim sanirsam hala :/ sanki sevgilimle bi tatile cikmisimda geri annemin evine donecek gibiyim.
Sen nasilsin tatlim. Minnagini yesinler ♥
ağzınız tatlı olsun emi?Nasılsınız kızlar bugün evimde yalnız ilk günümdü kuruyan çamaşırlarımı topladım ütülenecekleri ayirdım ,mutfağı düzenledim kuru gıdaları filan kavonozlara boşalttım şimdi de eşimin iş yerindeyim birlikte kayınvalidemlere gideceğiz evli olarak ilk kez bu akşam da orda kalırız sanırım ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıldı prova tatlıımm?Canimm benim bu ctesi ilk dugunum var o yuzden gittim provaya manikurum pedikurum oldu saci yaptikk ctesi tam olcaz bakalimm :))
✨✨ 🎀 ✨✨
günaydın canımm azaldık iyiceeeGunaydın herkese
Listemiz cücük kadar gözüktü gözüme hey gıdı gunler hey ne uzar gıder dı o lıste
aynı duyguları paylaşıyoruz nilocanımBuralar ıssız terk edilmiş kasabalara döndü
hiiihhh.. ama nedeenn.. 3-5 kişide olsak biz birbirimize yetmez miyiz? noolur gelmemezlik etme niliimmEvet fark ettim, biz yine evlendik yine de bırakmadık burayı, buradaki arkadaşları. Sırf sen ve Dila'nın şafağı için giriyorum yoksa bundan sonra bende uğramam buraya.
yoksa cüneytle hakkuş kardeş falan mıı?bu kadar olur.. içerde kız isteme töreni gerçekleştirilecek hakkuş yok nerde mutfakta saklama kabından sarma yürütüyor
aynı duyguları paylaşıyoruz nilocanım
hiiihhh.. ama nedeenn.. 3-5 kişide olsak biz birbirimize yetmez miyiz? noolur gelmemezlik etme niliimm
yoksa cüneytle hakkuş kardeş falan mıı?bu kadar olur.. içerde kız isteme töreni gerçekleştirilecek hakkuş yok nerde mutfakta saklama kabından sarma yürütüyor
seni görmek çok güzel.. yumurcak geliyor mu?
canım beniimmzamanla alışacaksın.. bende kaçamak yapıyoruz sanmıştım epey
ağzınız tatlı olsun emi?
nasıldı prova tatlıımm?
günaydın canımm azaldık iyiceee
aynı duyguları paylaşıyoruz nilocanım
hiiihhh.. ama nedeenn.. 3-5 kişide olsak biz birbirimize yetmez miyiz? noolur gelmemezlik etme niliimm
Hehehehee, cüneyt tek çocuk kardeşi yok sanıyordum ama, şimdi düşündüm de olabilir belkiBenim ki de söz sırasında mutfakta poğça tıkıyordu ağzına, hatta resmini çekmişler , aradım şimdi bulamadım resmi o kadar komikti ki
Biz yeteriz birbirimize Arzu'cum ondan şüphen olmasınSizi bırakmam, bulurum merak etme, peşinizdeyimm
Gunaydinn kizlarrr:)
✨✨ 🎀 ✨✨
Gunaydinn kizlarrr:)
✨✨ 🎀 ✨✨
Nill cok tesekkur ederimm bu inceliginn icinn inan cok onore ettin beniii <3
✨✨ 🎀 ✨✨
Selam kizlarrr nill hamile olup olmadigimi nasil anlariz belirtilerini yazarmisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canımmmm, doğruyu söyledim
Ne zaman adet olacaksın? Son adet olduğun tarih nedir? Bir de adetlerin düzenli midir? sen bunları cevapla hele bir ben söylicem sana
Selam kizlarrr nill hamile olup olmadigimi nasil anlariz belirtilerini yazarmisin
meryem yoksa nu ne hızbebiş mı gelıyooo
Henuz hazir degilim ama korunmadikta hersey supriz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?