'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 11....
:123:

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................12....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................18​....

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................88​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................109​....

Son düzenleme:
Buralar ıssız terk edilmiş kasabalara döndü

evet nilcim evlendiler gelmıyo hayırsızlar

Evet fark ettim, biz yine evlendik yine de bırakmadık burayı, buradaki arkadaşları. Sırf sen ve Dila'nın şafağı için giriyorum yoksa bundan sonra bende uğramam buraya.

yoksa cüneytle hakkuş kardeş falan mıı? bu kadar olur.. içerde kız isteme töreni gerçekleştirilecek hakkuş yok nerde mutfakta saklama kabından sarma yürütüyor
Benim canımm...
seni görmek çok güzel.. yumurcak geliyor mu?
canım beniimm zamanla alışacaksın.. bende kaçamak yapıyoruz sanmıştım epey
ağzınız tatlı olsun emi?
Canimm benim bu ctesi ilk dugunum var o yuzden gittim provaya manikurum pedikurum oldu saci yaptikk ctesi tam olcaz bakalimm :))

✨✨ 🎀 ✨✨
nasıldı prova tatlıımm?
Gunaydın herkese
Listemiz cücük kadar gözüktü gözüme hey gıdı gunler hey ne uzar gıder dı o lıste
günaydın canımm azaldık iyiceee
Buralar ıssız terk edilmiş kasabalara döndü
aynı duyguları paylaşıyoruz nilocanım
Evet fark ettim, biz yine evlendik yine de bırakmadık burayı, buradaki arkadaşları. Sırf sen ve Dila'nın şafağı için giriyorum yoksa bundan sonra bende uğramam buraya.
hiiihhh.. ama nedeenn.. 3-5 kişide olsak biz birbirimize yetmez miyiz? noolur gelmemezlik etme niliimm

Hehehehee, cüneyt tek çocuk kardeşi yok sanıyordum ama, şimdi düşündüm de olabilir belki Benim ki de söz sırasında mutfakta poğça tıkıyordu ağzına, hatta resmini çekmişler , aradım şimdi bulamadım resmi o kadar komikti ki

Biz yeteriz birbirimize Arzu'cum ondan şüphen olmasın Sizi bırakmam, bulurum merak etme, peşinizdeyimm

Severim sızı hatunlar

Nill cok tesekkur ederimm bu inceliginn icinn inan cok onore ettin beniii <3

&#10024;&#10024; &#127872; &#10024;&#10024;

Selam kizlarrr nill hamile olup olmadigimi nasil anlariz belirtilerini yazarmisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinn kizlarrr:)

Nill cok tesekkur ederimm bu inceliginn icinn inan cok onore ettin beniii <3

Günaydın canımmmm, doğruyu söyledim

Selam kizlarrr nill hamile olup olmadigimi nasil anlariz belirtilerini yazarmisin

Ne zaman adet olacaksın? Son adet olduğun tarih nedir? Bir de adetlerin düzenli midir? sen bunları cevapla hele bir ben söylicem sana

Günaydın canımmmm, doğruyu söyledim

Ne zaman adet olacaksın? Son adet olduğun tarih nedir? Bir de adetlerin düzenli midir? sen bunları cevapla hele bir ben söylicem sana

Benim takvime gore dun olmam lazimdi soy iki aydir gayet duzenli dugun stresinden 1 ay duzensizlesti en son gecen ay 30unda basladi 7sinde bitti belirtiler var ama kuru gurultu sanki

Henuz hazir degilim ama korunmadikta hersey supriz gibi

Adetının bıtımınden 10-14 gunler rısklı olarak bılıyorum yumurtlama donemıne denk gelıyo evlenelı 16 gun oldugunu dusunursek yumurtlama donemın aktıf bır zamana denk gelmıs olabılır.1 gun ıcın kendını strese sokma yakında eczane varsa bı kosu test alıver olmadı kan testınde gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…