- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
Kızlar sağolun, stresten ve ağlama krizinden tansiyonum çıktı ve doktoruma gittim acilen. Çok şükür iyi bebeğim. Benim aşırı stresim yüzünden bağdaş kurmuş, yine göremedik cinsiyetini. Ama yarın tekrar gidicem, renkli ultrason için ve de 4'lü tarama için. El salladı bana ve döndü arkasını. Sanırım hem "üzülme anne iyiyim" demek istedi, hem de "beni bu stresle üzdün küstüm sana" demek istedi. Yüksek tansiyon sebebiyle doktorum bugünlük rapor verdi. Pazartesi gidicem işe. Evden sesleniyorum size şu an. Hepinizi öpüyorum.
Günaydın kızlar kına gecesını hallettmıs bır gelıncık olarak geldım yanınıza cok sukur hıc bır problem olmadı gayet guzel eglendı herkes bende eglendım oynadım hopladım zıpladımkına yakılırkende oyun gıbı geldı herkes basımda donuyo gozumun ıcıne bakıyo aglıcam mı dıye ama hıc ağlayasım gelmedı aksıne gulesım geldı herkesın o halıne
Eki Görüntüle 1147324 Eki Görüntüle 1147325
Bunlarda benden
Birkac ufak ısım kaldı onları halledıyın gerı gelıyorum hemen
Kızlar sağolun, stresten ve ağlama krizinden tansiyonum çıktı ve doktoruma gittim acilen. Çok şükür iyi bebeğim. Benim aşırı stresim yüzünden bağdaş kurmuş, yine göremedik cinsiyetini. Ama yarın tekrar gidicem, renkli ultrason için ve de 4'lü tarama için. El salladı bana ve döndü arkasını. Sanırım hem "üzülme anne iyiyim" demek istedi, hem de "beni bu stresle üzdün küstüm sana" demek istedi. Yüksek tansiyon sebebiyle doktorum bugünlük rapor verdi. Pazartesi gidicem işe. Evden sesleniyorum size şu an. Hepinizi öpüyorum.
Günaydın kızlar kına gecesını hallettmıs bır gelıncık olarak geldım yanınıza cok sukur hıc bır problem olmadı gayet guzel eglendı herkes bende eglendım oynadım hopladım zıpladımkına yakılırkende oyun gıbı geldı herkes basımda donuyo gozumun ıcıne bakıyo aglıcam mı dıye ama hıc ağlayasım gelmedı aksıne gulesım geldı herkesın o halıne
Eki Görüntüle 1147324 Eki Görüntüle 1147325
Bunlarda benden
Birkac ufak ısım kaldı onları halledıyın gerı gelıyorum hemen
2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün .........................1.... :123:
anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................1.... :123:
mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................1.... :123:
gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................2.... :123:
hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................8​.... :123:
menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................78​.... :123:
eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................99​.... :123:
Ekledim canım
benide benide :) 12 eylül kına 14 eylül düğün
ekledim canımşimdiden mutluluklarrrr
Prensesim oluyorrrrrrr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?