- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
Herkese günaydınnn...kızlar benım gelinliğimin ilk provası var bugun heyecandan heralde erkenden kalktımmm))))
Günaydın kızlar bu arada hepinize.
2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün .........................1.... :123:
anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................1.... :123:
mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ..........................1.... :123:
gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................2.... :123:
hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................8​.... :123:
menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................78​.... :123:
eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................99​.... :123:
gnydn cnm
taze gelin = yeni gelin iyi msn bakalım
nillciimm eline sağlık canım
yarın senin randevunu da unutmadım bu arada
Allah gönlünüze göre versin inşallah
Teşekkürler canım, evet yarın randevum ama, ben pek iyi hissetmiyorum kendimi bugün. Bir kaç gündür, bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. Ya dikkat etmiyorum çok, yada hareket yok. Kötü de rüyalar gördüm bu gece, açıkçası yarını nasıl bekliycem bilmiyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum tutamjyorum kendimi.
Öyle düşünme nilcim strese sokma kendini hiç bir şeyi yoktur hayırlısıyla ferah tut gönlünü.
Allah'ım ne zormuş, nasıl geçecek bugün, bu akşam nasıl geçecek yarın nasıl olacak bilmiyorum hiç
Teşekkürler canım, evet yarın randevum ama, ben pek iyi hissetmiyorum kendimi bugün. Bir kaç gündür, bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. Ya dikkat etmiyorum çok, yada hareket yok. Kötü de rüyalar gördüm bu gece, açıkçası yarını nasıl bekliycem bilmiyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum tutamjyorum kendimi.
Doktorunu aradın mı canım o ne diyor?
ya bitanem beniim Bir sakin ol.. azıcık çikolata yesene bide biraz yüksek sesli müzik açsana azıcık.. yorgun olabilir ama iyi düşünelim kuzum lütfen.. sakin ol bakim bir..Teşekkürler canım, evet yarın randevum ama, ben pek iyi hissetmiyorum kendimi bugün. Bir kaç gündür, bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. Ya dikkat etmiyorum çok, yada hareket yok. Kötü de rüyalar gördüm bu gece, açıkçası yarını nasıl bekliycem bilmiyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum tutamjyorum kendimi.
yaaaa nilll moral bozmaca yok
aklına kötü şeyler sakın getirme
Gereksiz bi evham yapmışsın anlaşılan
eeeee hamilelikte duygusallık ve ağlamak kacınılmaz tabi
Lütfen kendini boş yere üzme bak bebiş içerde hissediyodur emin ol
kendini boşuna strese sokma
ya bitanem beniim Bir sakin ol.. azıcık çikolata yesene bide biraz yüksek sesli müzik açsana azıcık.. yorgun olabilir ama iyi düşünelim kuzum lütfen.. sakin ol bakim bir..
Gunaydinn kizlarrrr
Ozledimm sizlerle yazismayii yaaa
Hava burda ultra serinn yarin muhtemelen iceride olcak dugunn, umarim fotograf cekimimizi yapabiliriz gunes acardaa :26:
Nill ellerine saglik canimm benimm listede 1 i gordum sayende
Ayrica minik icin lutfen endiselenme arada uyuyo olabilirler ya da sen hissetmiyosundur hareketleri icini karartma lutfen
Dondurma yedin mi mesela hani seviyomus yaa mercimekk
✨✨ 🎀 ✨✨
niiill? çok merak ediyorum sizi.. kuzum nolur uygun olur olmaz dön buraya??
Nilcım sımdı okudum panık yapma tatlım uyuyodur mercımegımız sen streslı olursan oda hısseder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?