'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Herkese günaydınnn...kızlar benım gelinliğimin ilk provası var bugun heyecandan heralde erkenden kalktımmm))))

gnydn cnm
bende meraklandım şimdi resim eklersen bakmak isterm
ben daha model beğenemedim
kv diktirelm dio ama mesafe uzak onların oraya gidip gelmem sıkıntı olur bulunduğum yerde de dikecek güvendiğim bi yer yok
öncelikle hazırlara bi bakıcm aklıma yatan olmazsa oyle diktireym diorm

nillciimm eline sağlık canım
yarın senin randevunu da unutmadım bu arada
Allah gönlünüze göre versin inşallah

nillciimm eline sağlık canım
yarın senin randevunu da unutmadım bu arada
Allah gönlünüze göre versin inşallah

Teşekkürler canım, evet yarın randevum ama, ben pek iyi hissetmiyorum kendimi bugün. Bir kaç gündür, bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. Ya dikkat etmiyorum çok, yada hareket yok. Kötü de rüyalar gördüm bu gece, açıkçası yarını nasıl bekliycem bilmiyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum tutamjyorum kendimi.

Öyle düşünme nilcim strese sokma kendini hiç bir şeyi yoktur hayırlısıyla ferah tut gönlünü.

Öyle düşünme nilcim strese sokma kendini hiç bir şeyi yoktur hayırlısıyla ferah tut gönlünü.

Allah'ım ne zormuş, nasıl geçecek bugün, bu akşam nasıl geçecek yarın nasıl olacak bilmiyorum hiç

Sacmalama nil tatli birseyler ye tepki versin hemen lutfen aklina kotu seyler getirme fasulye orda uslu uslu yatiyor iste

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorunu aradın mı canım o ne diyor?

Aramadım canım, off böyle saçma evhamlarla rahatsız etmek istemiyorum ; zaten yarın randevum var, arasam en fazla gelebilirsen bugün gel diyecektir. Ama sanırım benim şuan, doktorun söyleyebileceği olumsuz şeyleri duymaya gücüm yok.

Günaydın herkese
Hayırlı cumalar kızlar
Nilcim bncede öyle şeyler düşünme iyi düşün herşey iyi olsun.
Çok bekleyemicek gibiysen bugünden git doktora olmazsa:26:

Nilcim tatlim kendi kendine vesvese verme tatlim. Eminim hicbirsey yoktur, orda tatli tatlo masum sekilde duruyordur bebis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaaaa nilll moral bozmaca yok
aklına kötü şeyler sakın getirme
Gereksiz bi evham yapmışsın anlaşılan
eeeee hamilelikte duygusallık ve ağlamak kacınılmaz tabi
Lütfen kendini boş yere üzme bak bebiş içerde hissediyodur emin ol
kendini boşuna strese sokma

ya bitanem beniim Bir sakin ol.. azıcık çikolata yesene bide biraz yüksek sesli müzik açsana azıcık.. yorgun olabilir ama iyi düşünelim kuzum lütfen.. sakin ol bakim bir..

El kadar bebek icinde halay cekecek hali yokya uykusu gelmistir git doktora bir baksin hemen cuneyt nerde hani babadan destek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinn kizlarrrr
Ozledimm sizlerle yazismayii yaaa
Hava burda ultra serinn yarin muhtemelen iceride olcak dugunn, umarim fotograf cekimimizi yapabiliriz gunes acardaa :26:

Nill ellerine saglik canimm benimm listede 1 i gordum sayende
Ayrica minik icin lutfen endiselenme arada uyuyo olabilirler ya da sen hissetmiyosundur hareketleri icini karartma lutfen
Dondurma yedin mi mesela hani seviyomus yaa mercimekk

✨✨ 🎀 ✨✨

niiill? çok merak ediyorum sizi.. kuzum nolur uygun olur olmaz dön buraya??

Günaydın kızlar kına gecesını hallettmıs bır gelıncık olarak geldım yanınıza cok sukur hıc bır problem olmadı gayet guzel eglendı herkes bende eglendım oynadım hopladım zıpladımkına yakılırkende oyun gıbı geldı herkes basımda donuyo gozumun ıcıne bakıyo aglıcam mı dıye ama hıc ağlayasım gelmedı aksıne gulesım geldı herkesın o halıne

Bunlarda benden
Birkac ufak ısım kaldı onları halledıyın gerı gelıyorum hemen

Son düzenleme:

ya bitanem beniim Bir sakin ol.. azıcık çikolata yesene bide biraz yüksek sesli müzik açsana azıcık.. yorgun olabilir ama iyi düşünelim kuzum lütfen.. sakin ol bakim bir..

niiill? çok merak ediyorum sizi.. kuzum nolur uygun olur olmaz dön buraya??

Nilcım sımdı okudum panık yapma tatlım uyuyodur mercımegımız sen streslı olursan oda hısseder

Kızlar sağolun, stresten ve ağlama krizinden tansiyonum çıktı ve doktoruma gittim acilen. Çok şükür iyi bebeğim. Benim aşırı stresim yüzünden bağdaş kurmuş, yine göremedik cinsiyetini. Ama yarın tekrar gidicem, renkli ultrason için ve de 4'lü tarama için. El salladı bana ve döndü arkasını. Sanırım hem "üzülme anne iyiyim" demek istedi, hem de "beni bu stresle üzdün küstüm sana" demek istedi. Yüksek tansiyon sebebiyle doktorum bugünlük rapor verdi. Pazartesi gidicem işe. Evden sesleniyorum size şu an. Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…