Yok cnm bizim düğün Beşiktaş Yıldız Parkı içerisindeki Çadır Köşkte oldu Havuz başında
Orasıda çok güzel bir yerdi ama orada çok foto çekilemedik sadece bekleme esnasında konağın balkonunda çekildik davetliler görmesin bizi diye.
Biz çıktığımızda hava kararmıştı o yüzden havuzun kenarında fotolarımız yok
Geçecek canım merak etme, bu da kutu bitene kadar böyle devam etmez de, işte 10-15 gün ara ara lekelenme olur. Normal yani, korkma. Hangi hapı alsan bunu yapıyor, bünye alışana kadar.
Lekelenme gibi degil hani son gunu azar azar gelir ya oyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hidiv sandım ben de orası da aynı öyle tarihi bir yer çok güzel olmuş her şey.ben de eklicim fotoları ama boyutlarını küçültmem lazım bir de fotoğrafçıdan nikah kına düğün mekânından almam lazım bir an önce.
Aynen canım, anladım ben. O iyice azalınca lekelenme gibi devam eder bir süre dahaKavuşma anınız daha aksiyonlu olur, sabredin azcık. Hem ne o öyle, hep haşna fişne az ayrı durun bakayım siz
Sadece foto çekimlerimiz Hidiv Kasrında oldu
Al al snde ekle bakarız
Bizim fotocu küçültüp atmış bize biz seçelim içlerinden albüm yapsın diye.
Öyle tabi de, adamı da benim velet yüzünden ezme yani
Valla bende indirdim kullanmaya çalışıyorum bazen ama, beceremiyorum galiba. Mesajlar (2) diyor, giriyorum. Şu kişi sizden alıntı yaptı, görmek için tıklayın diyor ama tıklanan bir yer yok falan. Acayip işte.En sonunda çabalamaktan vazgeçtim
Haha hic gulecegim yoktu iyi bari ben abdestimi alayim artik gerisi :)
Selam komşucum sonunda faceten ekledik ekledik birbirimizi. Fotoğraflarınızı çok beğendim Allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah düğün mekanı da Hidiv kasrı mı canım?
almor özelden yazmıştım görmedin mi acaba
Güzel düşünmüş onu bizim gidip seçmemiz lazım şimdi. 5 tane yere uğrayacağız.
Normalde tüm arşivi vermiyorlar ve orada gidip seçtiriyorlar ztn.
Bizim tanıdık var diye arada böyle oldu
Bizde de tam balayı dönüşü geciktirici ilacı bıraktım regl oldum tam geçti derken bu sefer eşim iş için yurt dışına gitti 12 günlük mola verdik. Dün gece geldi 5 saat rötarla gece 3,5 ta sabah 7:30 da kalkıp işe gidicem dedim dinlemedi pek.
Günaydın guzeller,
Hayirli cumalar herkese ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hasret kalmis eniste ne yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?