Siz dış çekim yapmamış mıydınız?
Canım hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşallah.
Tamam canim tesekkur ederim fok sagol ♥Ay cok sevindim kuzum bahcelievler belediyesinin var oraya git halk pazarinin karsisinda as evinin ustu
Amiin arzum rabbim utandirmaz insallah ♥hakkında hayırlısı olsun zehroş umarım dilediğinden daha daha rahat olur
Canım hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşallah.
Alintilayamadim kizlar cok tesekkur ederimm
Tamamen donduk tatilden donmicrz artik umarim iyi olurda hafta sonu evimize donebiliriz dualarinizi eksik etmeyin lutfen :26:
✨✨ 🎀 ✨✨
Persembe gunu hayirlisi ilr isbasi yapiyorum kizlar ♥
Meryem sen bilirsin bizim oralari
Saglik testlerini nerede yaptirabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmis olsun kuzum herseyde vardir bir hayir oyle dusun uzme kendini insallah iyilesecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Soganlidayim bebegim ben :)Zehraaaa nerdesin sen kuzum komsu komsu huuu
hayırlı olsun canım yeni işin.
selam kızlar
hiç gelemiyorum buraya şafağım olmuş 95, farkında bile değilim.
yeni kurumuma başladım ve henüz seminer aşaması olduğu için bilgisayar falan yok, bu ay sonuna kadar bu şekilde sürecek, inşallah sonrasında düzenimi oturtacağım. çok çabuk geçiyor günler, hiç anlamıyorum bu aralar.
herkes iyi okuduğum kadarıyla.
ALMOR mutluluklar canım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah yeni hayatında musmutlu ol
NİL bebeğin kız olacakmış, inşallah annesi gibi güzel hanım hanımcık bir kız olacak, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip edicek inşallah
AYŞENUR çok çok mutlu olun inşallah fotoğraflarını gördüm harika bir gelin olmuşsun, bayıldım
GAMZE mutluluklar sizede canım, balayınızda bol keyifler
DİLA hayırlı olsun çok çok mutlu olursunuz inşallah, kayınpederin için üzüldüm Allah şifa versin. İyilişeince çok güzel günleriniz olucak canım
PAMBUK yeni işin hayırlı olsun, inşallah huzuurla çalışableceğin bir yer olur
MERYEM bozma moralini çekimi de mutlaka yaptır derim
ARZU öperimmm
adını yazamadığım varsa affola.. bu koşuşturma alışma sürecinde umarım sağlam kalabilrim
Yuksek tansiyon sebebiyle yatiyo simdilik arzucum arastiriyolar bakalimm sukur iyi
✨✨ 🎀 ✨✨
NİL bebeğin kız olacakmış, inşallah annesi gibi güzel hanım hanımcık bir kız olacak, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip edicek inşallah
ben daha çookkselam kızlar
hiç gelemiyorum buraya şafağım olmuş 95, farkında bile değilim.
yeni kurumuma başladım ve henüz seminer aşaması olduğu için bilgisayar falan yok, bu ay sonuna kadar bu şekilde sürecek, inşallah sonrasında düzenimi oturtacağım. çok çabuk geçiyor günler, hiç anlamıyorum bu aralar.
herkes iyi okuduğum kadarıyla.
ALMOR mutluluklar canım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah yeni hayatında musmutlu ol
AYŞENUR çok çok mutlu olun inşallah fotoğraflarını gördüm harika bir gelin olmuşsun, bayıldım
GAMZE mutluluklar sizede canım, balayınızda bol keyifler
DİLA hayırlı olsun çok çok mutlu olursunuz inşallah, kayınpederin için üzüldüm Allah şifa versin. İyilişeince çok güzel günleriniz olucak canım
PAMBUK yeni işin hayırlı olsun, inşallah huzuurla çalışableceğin bir yer olur
MERYEM bozma moralini çekimi de mutlaka yaptır derim
ARZU öperimmm
adını yazamadığım varsa affola.. bu koşuşturma alışma sürecinde umarım sağlam kalabilrim
günaydın canıımmGünaydın kizlaar ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi gözün aydın tatlıımmmGunaydin kizlar cekim isi tmm kabul etti :) dun gelinligimi yikadim tertemiz oldu kurusun utusunu yapicam
günaydın diloşşş nasıl durumlar?Gunaydinn kizlarrr
✨✨ 🎀 ✨✨
Arzumm gelinligi camasir makinasina attim yikadim :) sonuc harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?