'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ay ben ne sansliyimm bur benim kv kp gelmiyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende dün kestirdim saçlarımı ohh bee ferahlık varmış baya kısacık oldular şimdi albüme eklicemm
Bakarsınız kızlar

Kısa saçlı gelinler kervanına sen de mi katıldın komşucum. Ben de kısa kestirdim rahatladım bir de keratin bakımı yaptırdım duştan çıkıyorum saçlarımı kurutuyorum fönlü gibi süper rahatlık valla kabaran saçlarıma çözüm buldum sonunda.

ohh değişiklik candır
ay bir tek ben müdahale edemedim şu saçlara? hakkuşun anlayamadığım tek huyu saç delisi yeeaaa

sözde renklendirmeye laf attımm
bi iş yığdırlar önüme sağolsunlar anca topladım kendimii
*
bizimkide önceden takıktı uzun saça ve siyah saça
hatta düğün öncesi saçımı siyaha boyattım söz verdiğim içinn
şimdi kestircem diince kökü sende aşkımm sen bilirsin bide böyle deneyelim dedii
çünkü saçlarım belimde benimm yoruluyorum yıkanırken bildiğinn hele kurutmasını söylemiyorum bilee

Bende dün kestirdim saçlarımı ohh bee ferahlık varmış baya kısacık oldular şimdi albüme eklicemm
Bakarsınız kızlar

gördümm ben senii hatta bayıldımm
güle güle kullan canımm

Aynen bende kısa saçlı gelinler grubundayım artık
Valla ben baya kestirdim eve gelince annemler ve erdem çok şaşırdı ama işyerindeki arkadaşlarım fln çok beğendiler
Bizimkilerin gözü daha alışamadı çnkü beni bildiler bileli hiç bu kadar kısa kestirmemiştim

Tşkler dilacan

Selamlar herkese, acayip bir iş yoğunluğu sabahtan beri, ancak günaydın diyebilme şansım oldu. Tamamı bitmese de, öğlen yemeği öncesi 10 dakika arayı hak ettim bence.

Ayşenur canım çok güzel olmuşsun

Arzu özlüyorummm seniiiiii

günaydınlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
*
menekşecim model güzell duruyo inşallah dikimide güzell olurr

Bende öyle umut ediyorum canım nasip artık

Bu modelde çok aşırı derece kabarık değil ztn cnm
A kesim bnmde favorim hem nişanda hem düğünde öyle tercih ettim.
1 ve 3 güzel bnce eklediklerin arasında

ya aslında bende tam bir A kesim delisiydim
ama giyince çok sade durdu
Yakın zamanda balo olmuştu orda da A model balık giymiştim baktım ondan bi farkı kalmadı bide sevdicek de yarım prensesi çok begenince onun zevkinide önemseyerek prenses de karar kıldım

maşallah size

günaydın canıımmm

günaydın tatlıımm

menekşecim çok hoşduruyor

herkese günaydıııınnnn

Teşekkürler canım inşallah bende içinde hoş olurum (;

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımın içi bende bende bendeeee
ne demek canıımm
*
ben bu kadar kısa kestirmicemm ama devamlı fönlü kullanmak zorunda kalcakmışım gibi geliyoo
daha omuzlarımda hatta azıcık daha aşağısında istiyorumm
bak gaza geliyorum bende kestiriciiimm sonracıma bdv de konu açıciimm kocam beni saçlarım için boşuyo diiii

Kızlar ben tlf dan girdiğim için albüme eklenen resimlerinizi göremiyorum
Saclarinizi merak ettim
Goremesem de Güle güle kullanin diyorum
Pc den baglanirsam ilk fırsatta albümlerinizdeim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok yakışmış komşucum gördüm şimdi yeni saçlarını benim bundan da biraz kısa oldu eski saçlarımdan da çıt çıt postiş yaptırdım 45 cm filan kesti kuaför baya kısacık kaldı ben bu şekilde kullanamam devamlı fön ya da düzleştirmem lazım dedim o zaman brezilya fönü yapalım dedi 5-6 ay rahat edersin cidden süper bir şey banyo yapıyorum saçımı sadece kurutuyorum anında fönlü gibi kabarma elektriklenme yok ki normalde acayip kabaran saçlarım vardı benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…