Bende dün kestirdim saçlarımı ohh bee ferahlık varmış baya kısacık oldular şimdi albüme eklicemm
Bakarsınız kızlar
ohh değişiklik candır
ay bir tek ben müdahale edemedim şu saçlara? hakkuşun anlayamadığım tek huyu saç delisi yeeaaa
Bende dün kestirdim saçlarımı ohh bee ferahlık varmış baya kısacık oldular şimdi albüme eklicemm
Bakarsınız kızlar
Kısa saçlı gelinler kervanına sen de mi katıldın komşucum.Ben de kısa kestirdim rahatladım bir de keratin bakımı yaptırdım duştan çıkıyorum saçlarımı kurutuyorum fönlü gibi süper rahatlık valla kabaran saçlarıma çözüm buldum sonunda.
sözde renklendirmeye laf attımm
bi iş yığdırlar önüme sağolsunlar anca topladım kendimii
*
bizimkide önceden takıktı uzun saça ve siyah saça
hatta düğün öncesi saçımı siyaha boyattım söz verdiğim içinn
şimdi kestircem diince kökü sende aşkımm sen bilirsin bide böyle deneyelim dedii
çünkü saçlarım belimde benimm yoruluyorum yıkanırken bildiğinn hele kurutmasını söylemiyorum bilee
gördümm ben senii hatta bayıldımm
güle güle kullan canımm
Tşkler dilacan
günaydınlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
*
menekşecim model güzell duruyo inşallah dikimide güzell olurr
Bu modelde çok aşırı derece kabarık değil ztn cnm
A kesim bnmde favorim hem nişanda hem düğünde öyle tercih ettim.
1 ve 3 güzel bnce eklediklerin arasında
maşallah size
günaydın canıımmm
günaydın tatlıımm
menekşecim çok hoşduruyor
herkese günaydıııınnnn
canımın içiSelamlar herkese, acayip bir iş yoğunluğu sabahtan beri, ancak günaydın diyebilme şansım oldu. Tamamı bitmese de, öğlen yemeği öncesi 10 dakika arayı hak ettim bence.
Ayşenur canım çok güzel olmuşsun
Arzu özlüyorummm seniiiiii
bak gaza geliyorum bende kestiriciiimm sonracıma bdv de konu açıciimm kocam beni saçlarım için boşuyo diiiine demek canıımm
*
ben bu kadar kısa kestirmicemm ama devamlı fönlü kullanmak zorunda kalcakmışım gibi geliyoo
daha omuzlarımda hatta azıcık daha aşağısında istiyorumm
canımın içibende bende bendeeee
bak gaza geliyorum bende kestiriciiimm sonracıma bdv de konu açıciimm kocam beni saçlarım için boşuyo diiii
töbe töbee, Hakkuş seni her durumda sever
sever dimi niiill?ay dur kestiriiim o zaman
bak gaza geliyorum bende kestiriciiimm sonracıma bdv de konu açıciimm kocam beni saçlarım için boşuyo diiii
ay başında 10 ay bakımına giriyorum o zamaaannnSever sever, senin gibisini nerden bulacak, sen söyleme ona git kestir akşam sürpriz olsun
diloooş ama bende özeniyoruuummyok yokk hakkuş izin vermiyosa kestirmee canımm
diloooş ama bende özeniyoruuumm
ay başında 10 ay bakımına giriyorum o zamaaannn
diloooş ama bende özeniyoruuumm
Bende 6 ay bakımına giricem
Gelsin şu 5 Temmuzzz, kızımı özledim
sanırım evet diloşuumm hı hıııo zaman nasıl ikna edeceğine karar vermen lazımm bebekkk
yerim kızını da seni de kadııınnn.. foto istiyoruuummBende 6 ay bakımına giricem
Gelsin şu 5 Temmuzzz, kızımı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?