'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Huseyine iki gundur cok yorgunum diyorum bugun yemek yapma lutfen yat uyu dinlen biraz diyor is yerindeyim gozumu acamiyorum ben uyurken ses isik olmayacak isik isini hallettik sesi kisamiyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu nedir ya, dağ başında mı yaşıyor onlar, işte böylelerini apartmanda barındırmayacaksın. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur

Nil senin yavrikin var sen sinir yapma bakalim bebisiiii sev benim yerime

Allahım esirgesin topiğimizin bütün gelincikleriniiii
Ayyy kıyamam, ee tamam işte hepimiz doğurunca onun da bir sürü yeğeni olur hehehee
canımsıııınnnn
kıyamam yaaa meryem kulaklıkla uyusan yumuşak silikonlar varya? geçici bir çözüm hani?

canımsıııınnnn

kıyamam yaaa meryem kulaklıkla uyusan yumuşak silikonlar varya? geçici bir çözüm hani?

Hay yasa arzu nerden bulurum onu aman super olur valla hic aklima gelmedi oh mis gibi uyurum deli gubi uyurum uykuya hasret kaldim

Meryemcım ablam geldı gozumun onune sen anlatınca onunda ust kattakı cocuklar muzık sesı cok acıyolarmıs gece gece kadın elektrık supurgesı acıyomus kadın cok sıkayet edıyodu oda gercı bızımkı fenadır kapılarına dayanıyomus hemen korkutmus bıraz kadını bırakmıs gece supurge acmayı

aminn canımm aminn
*
meryem bence komşuya sen de çıkıp sesten çok rahatsız olduğunu eğer bu şekilde devam ederlerse polise şikayet edeceğini fln söyle
belki biraz ehlileşip apartmanda yaşamayı öğrenirler

Hay yasa arzu nerden bulurum onu aman super olur valla hic aklima gelmedi oh mis gibi uyurum deli gubi uyurum uykuya hasret kaldim

%100 kesmez ama rahatsız edici boyutunu indirger canım.. havuz tıkacı falan diye eczanelerde deniz malzemeleri satan yerlerde bulunur.. çok pahalı bir şey de değil Denemeye değer diye düşünüyorum tatlım

Gamze arsizlar esleri kiraathane isletmecisi gece 1 de eve geliyorlar cocuklarda o saate kadar yatmiyor yemek bilmem ne derken onlarin yatmalari 2-2:30 gelin kaynana kp iki torun ev 2+1 belli ki gecinemiyorlar gelin ayri eve ciksa kurtulucam

Seviyorum hepinizin yerineeeeee

Keske yaninda olsam beni de tekmelese :) minnakkkk

Arzu bu aksam alicam onu mis gibi yatarim uyurum oh be 1 aydir zombiye dondum
Seslerden konsantrasyonum bozuluyor esimle yakinlasamiyoruz careyi salonda buldu bakti ben uyumusum oda yanima kivrilmis

Allah kabul etsin cnm
Ne yaptınız mevlüt için birde hediye verdinmi sen.
Ben yaparsam küçük birşey vermeyi düşünüyorum ama kendi emeğimle birşeyler yapmak istiyorum
biz ilk önce bi geleneksel tavuklu pilavımızı verdik ondan sonra özel şeker hamurlu kurabiye yaptırmıştık onları ve yanında hazırlattığımız lokum-şeker kutularını dağııttık canım özel olarak hediyelik vermedim

nice aylara harmeciiim ebediyete kadar inşallaaahh

teşekkür ederim arzucuum

Bosuna demıyolar ev ustune ev olmaz dıye

kıyamam yaaa.. bu geçici de olsa çözüm sağlar diye düşünüyorum canım inşallah
bak şekil olarak bu..

Sagol arzucum bu aksam yatarken sana bol bol dua edicem

Çok düşünmemiştim ama ramazandan sonra olabilir aslında hem evde bir kuran okunmuş olur hem de ev görmesine gelecek olanlar gelir.

Çok düşünmemiştim ama ramazandan sonra olabilir aslında hem evde bir kuran okunmuş olur hem de ev görmesine gelecek olanlar gelir.

Bende dusunuyorum aslinda ama bayramdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…