Bu nedir ya, dağ başında mı yaşıyor onlar, işte böylelerini apartmanda barındırmayacaksın. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur
ooo fenaymışş canımm çok geçmişler olsunnn :26::26:
haklısın canımm
mutlaka okutcam zatenn tek başıma da olsamm
ama Allahtann Arzu komşum nerdeyse bi de aile dostumuz tamam iştee
zaten onun bana düşkünlüğü, sahiplenmesi olmasaa
canımınn taa içiii özledimm sanırım ben deee
aminn canımm Rabbim hepimizi nazarlardan korusunn
saygısızlarrr
hiç hoşlanmam böyle düşüncesiz insanlardann
canımsıııınnnnAyyy kıyamam, ee tamam işte hepimiz doğurunca onun da bir sürü yeğeni olur hehehee
kıyamam yaaaHuseyine iki gundur cok yorgunum diyorum bugun yemek yapma lutfen yat uyu dinlen biraz diyor is yerindeyim gozumu acamiyorum ben uyurken ses isik olmayacak isik isini hallettik sesi kisamiyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahım esirgesin topiğimizin bütün gelincikleriniiii
canımsıııınnnn
kıyamam yaaameryem kulaklıkla uyusan yumuşak silikonlar varya? geçici bir çözüm hani?
Huseyine iki gundur cok yorgunum diyorum bugun yemek yapma lutfen yat uyu dinlen biraz diyor is yerindeyim gozumu acamiyorum ben uyurken ses isik olmayacak isik isini hallettik sesi kisamiyoruz
Allahım esirgesin topiğimizin bütün gelincikleriniiii
Hay yasa arzu nerden bulurum onu aman super olur valla hic aklima gelmedi oh mis gibi uyurum deli gubi uyurum uykuya hasret kaldim
Meryemcım ablam geldı gozumun onune sen anlatınca onunda ust kattakı cocuklar muzık sesı cok acıyolarmıs gece gece kadın elektrık supurgesı acıyomus kadın cok sıkayet edıyodu oda gercı bızımkı fenadır kapılarına dayanıyomus hemen korkutmus bıraz kadını bırakmıs gece supurge acmayı
Nil senin yavrikin var sen sinir yapma bakalim bebisiiii sev benim yerime
Seviyorum hepinizin yerineeeeee
biz ilk önce bi geleneksel tavuklu pilavımızı verdikAllah kabul etsin cnm
Ne yaptınız mevlüt için birde hediye verdinmi sen.
Ben yaparsam küçük birşey vermeyi düşünüyorum ama kendi emeğimle birşeyler yapmak istiyorum
nice aylara harmeciiimebediyete kadar inşallaaahh
Gamze arsizlar esleri kiraathane isletmecisi gece 1 de eve geliyorlar cocuklarda o saate kadar yatmiyor yemek bilmem ne derken onlarin yatmalari 2-2:30 gelin kaynana kp iki torun ev 2+1 belli ki gecinemiyorlar gelin ayri eve ciksa kurtulucam
Keske yaninda olsam beni de tekmelese :) minnakkkk
Arzu bu aksam alicam onu mis gibi yatarim uyurum oh be 1 aydir zombiye dondum
Seslerden konsantrasyonum bozuluyor esimle yakinlasamiyoruz careyi salonda buldu bakti ben uyumusum oda yanima kivrilmis
canım sen rahat uyuyabil de..Sagol arzucum bu aksam yatarken sana bol bol dua edicem
Aynen komşucum yaa zaman nası geçiyor anlamıyorum valla
Ooo bu kırk çıkmasıda biraz komik oldu heee
Bu arada yeni gelin mevlüdü düşünen varmı aranızda kızlar.
Ben ramazan gelsin geçsin istiyorum evimde bir kuran okunsun güzel hazırlıklar yapim topluca en yakınlarımı çağırim bulunsunlar
Çok düşünmemiştim ama ramazandan sonra olabilir aslında hem evde bir kuran okunmuş olur hem de ev görmesine gelecek olanlar gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?