biz de özledikk miniğiii
sanırım evet diloşuumm hı hııı
yerim kızını da seni de kadııınnn.. foto istiyoruuumm
diloş da ucundan kıyısından ankaralı oldu ya topraktan mıdır havadan mıdır nedir o da benim gibi telaş panik merak TPM olduPanik yok bayanlar, en güzel pozlarını sizin için verecek kızım inşallah
diloş da ucundan kıyısından ankaralı oldu ya topraktan mıdır havadan mıdır nedir o da benim gibi telaş panik merak TPM oldu
diloş da ucundan kıyısından ankaralı oldu ya topraktan mıdır havadan mıdır nedir o da benim gibi telaş panik merak TPM oldu
tez canlıyızz tezzz
hem de nasııılltez canlıyızz tezzz
haklısın kuzuumm ama şurda kaldı 9Siz böyle teyzeleri bu kadar tez canlısınız, gelin bir de bana sorun, günler geçmiyorrrrrrrr
Siz böyle teyzeleri bu kadar tez canlısınız, gelin bir de bana sorun, günler geçmiyorrrrrrrr
hem de nasıııll
haklısın kuzuumm ama şurda kaldı 9ay bu şafak saymamız ne zaman bitecek yahuuu :90::90::90::90:
al işte bak meryeminde canı çekti işteeeAma ya bende ozendim kestirsem mi saclarimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ona ne şüpheeeenill biz arzucanla toplaşıp kızı görmeye de geliriz bu gidişleeee
hem de nasıııll
haklısın kuzuumm ama şurda kaldı 9ay bu şafak saymamız ne zaman bitecek yahuuu :90::90::90::90:
nill biz arzucanla toplaşıp kızı görmeye de geliriz bu gidişleeee
al işte bak meryeminde canı çekti işteee
ona ne şüpheeee
bebişim 5temmuza 9 gün kaldı yaaa9 ay mı kaldı neye 9 ay kaldı, hayırdır birşey mi kaçırdım ben
Ayyy keşkeee olsa öyle birşeyBenim eşim çok hevesli zaten, siz bayanlar bütün gün bizi çekiştiriyorsunuz, bir de biz erkekler tanışsak neler konuşuruz acaba diyor
oh işte süper tam senlikBenim saclarim duz fon istemiyor ince telli zaten cabuk yaglaniyor en iyisi kestireyim
bebişim 5temmuza 9 gün kaldı yaaakıyamam sanaaa
ayrıcada diloşla benden bahsediyoruz bize belli mi oluuurr??
oh işte süper tam senlik
ona ne şüpheeee
9 ay mı kaldı neye 9 ay kaldı, hayırdır birşey mi kaçırdım ben
Ayyy keşkeee olsa öyle birşeyBenim eşim çok hevesli zaten, siz bayanlar bütün gün bizi çekiştiriyorsunuz, bir de biz erkekler tanışsak neler konuşuruz acaba diyor
Benim saclarim duz fon istemiyor ince telli zaten cabuk yaglaniyor en iyisi kestireyim
olur mu olur canımm belli olmazzzz
kestirr direk tatlımm hiç çekinme eşin bişe demezseee
Karismaz canim o sacima uzun sav sever ama topla diyor
ama yani şunun şurasında 9 güncük bebişim yaaa :13:Heee anladım şimdi, ooff 9 gün mü varmış daha
ekipdaşım beniimm
olur mu olur canımm belli olmazzzz
kestirr direk tatlımm hiç çekinme eşin bişe demezseee
Kestirin gitsin hanımlar
Aynen valla kestirdim benden rahatı yok şu an boşuna çekmişim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?