'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gamze oh olsun sana gecen hafta kivrandik burda nil pasta ben yemek paylastim menu olarak ihhh bana lazim degil yaparsan boyle ararsin simdi :))))

Mercimek corbasi
Orman kebabi
Firin makarna
Pilav
Cacik

İkramlik kurabiye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınn kızlarrrr
*
saçlarını kestrmiş bi adet yeni evli var burdaaaa
ayşenur kadar kestirmicem diyodum şuan tam olarak aynısıı

Sıhatler olsun canım, güle güle kullan

-Yoğurt çorbası
-Mantarlı et yemeği veya kremalı mantarlı et yemeği (kremalı yemekleri herkes sevmez diye normal olanı da yapabilirsin)
-Pilav
-Zeytinyağlı taze fasulye
-Avcı böreği veya normal tepsi böreği
-Kaşık salatası
-Yoğurtlu patlıcan salatası
-Yoğurtlu biber salatası

Yani bu hafta sonu yemeğe misafirim gelse bu menüyü yapardım. Belki yanına bir kaç çeşit daha meze tarzı salata ekleyebilirdim. Zengin sofraları seviyorum.

Ne kızıyon yaa
saol canım bı bakalım

Dur hakkusu gaza getirelim o zaman

Yaklasinca of saclarimi yika kurut zor geliyor hakkis ellesme bana de bir kac gun :)

ben kuruturum da yıkarım da kuzuuum seni yormuyorum kii diye yapıştırıyor her defasında datlım bu tutmaz yani
Ne kızıyon yaa

saol canım bı bakalım
kuzucum bir de yapabilirsin her şeyi inan bana.. yağı az olur tuzu fazla olur ama bir şekilde yaparsın hiç merak etme tamam mı?

Sessizliğe büründü ortalık birden, Gamze'de menü istedi yazdık ama bir cevap alamadık. Pek sallamadı galiba

Enem simdi gördüm nilim
Fasulye yenı yaptım evde yıyoz bız sımdı onu patlıcanlı ıslım kebabı gozume hoş gozuktu ama hıc yapmadım rısk alsammı bılemedım

islim kebabı
pilav
cacık
tavuk salatası
yeşil salata
cayın yanınada havuclu tarcınlı kek yapsam bunlar uygun olurmu bırbırıne acaba

kek az oldu bıde sankı

Risk al ugras biraz acilirsin zamanla

İslim kebabı hem seni daha çok uğraştırır hemde çok ağır kaçmaz mı malum hava sıcak. Zeytinyağlı birşey yapmayı düşünmüyor musun? Bir de of ya yanlış anlamayın ama ben şu misafire cacık olayını neden sevmiyorum Çok sıradanmış, özensiz bir sofraymış gibi geliyor bana. Hee evde eşimle yemek yerken yaparım da, misafire ne bileyim, bilemedim şimdi.

Bir de zaten yemeğe misafir çağırıyorsun, çayın yanına birşeyler vermek bana tuhaf geldi. Hani zaten yemekten kalkmışız ne keki ne, onun yerine tatlı ikram edebilirsin bence. Çok uğraşamam dersen, kemalpaşa tatlısı ıslayabilirsin, yanında dondurma ile servis edebilirsin.En son da meyve ile kapanış. Bence.

Bir de kırmızı et ve beyaz et aynı sofrada olmadı pek.

Bir de çorba ne yapacaksın. Mercimek çorbası ağırlık kazanmış ama, kış çorbası gibi sanki, ya çok mu karıştım bilmiyorum. Çenem düştü yine. Açıkçası yaz ayında, hafif yemek, yaz sebzeleri, serinletici tatlı, buz gibi meyveler ve ekşili, yoğurtlu bir çorba. Yine söylüyorum İslim kebabı bana çok ağır geldi bu sıcakta. Tercih senin tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…