Kızlar hafta sonu annemler ve ablamlar yemege gelıcekler sımdıden ne yemek yapsam dıye dusunmeye başladım aman aman her yemeği yapmayı bilen bırı deılım ınternetten tarıflere bakarak yapmaya calısıyorum.Nası bır menu cıkarsam bulamadım yapımı kolay yemesı guzel yemekler ne vardırkı :26:
takılıyorum boncuuuğuumm
çıkartırım dimi kokteyl domatesim
sakın ha sakın kadunum dedii
kız ne kestirmesi? kestiren dilooş..Pek ise yaramamis ama sen kestirmissin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kız ne kestirmesi? kestiren dilooş..
ah kalbi güzelim benim keşkeee keşkeeeeHeee pardon telefonda alintiyi yapanin adi cikiyor bende sen sandim
günaydınn kızlarrrr
*
saçlarını kestrmiş bi adet yeni evli var burdaaaa
ayşenur kadar kestirmicem diyodum şuan tam olarak aynısıı
Kızlar hafta sonu annemler ve ablamlar yemege gelıcekler sımdıden ne yemek yapsam dıye dusunmeye başladım aman aman her yemeği yapmayı bilen bırı deılım ınternetten tarıflere bakarak yapmaya calısıyorum.Nası bır menu cıkarsam bulamadım yapımı kolay yemesı guzel yemekler ne vardırkı :26:
ah kalbi güzelim benim keşkeee keşkeeee
Ne kızıyon yaaGamze oh olsun sana gecen hafta kivrandik burda nil pasta ben yemek paylastim menu olarak ihhh bana lazim degil yaparsan boyle ararsin simdi :))))
Mercimek corbasi
Orman kebabi
Firin makarna
Pilav
Cacik
İkramlik kurabiye
saol canım bı bakalımcanım pratik tarifler diye yazarsan arama motoruna birşeyler bulursun diye düşünüyorum damak zevklerini bilmediğim için ne yapsan bilemedim.. ama genelde herkes tavuk sever dimi? baget al kişi sayısının 2 katı kadar fırın poşetine çok güzel harçlar var onlardan dök karıştır at fırına 40-50 dk pişsin al sana ana yemek.. yanına pilav.. sonracıııma zeytinyağlı biber dolması yapabilirsin.. birde süzme mercimek çorbası.. bol salata.. yeterli olabilir diye düşünüyorum canım?
ben kuruturum da yıkarım da kuzuuum seni yormuyorum kii diye yapıştırıyor her defasında datlım bu tutmaz yaniDur hakkusu gaza getirelim o zaman
Yaklasinca of saclarimi yika kurut zor geliyor hakkis ellesme bana de bir kac gun :)
kuzucum bir de yapabilirsin her şeyi inan bana.. yağı az olur tuzu fazla olur ama bir şekilde yaparsın hiç merak etme tamam mı?Ne kızıyon yaa
saol canım bı bakalım
canikocuuummm
farketmemiştir kuzucum yaa.. :13:Sessizliğe büründü ortalık birden, Gamze'de menü istedi yazdık ama bir cevap alamadık. Pek sallamadı galiba
farketmemiştir kuzucum yaa.. :13:
gamzeeeeee nil taş gibi menü yazmış kızçem göremedin miii??
Sıhatler olsun canım, güle güle kullan
-Yoğurt çorbası
-Mantarlı et yemeği veya kremalı mantarlı et yemeği (kremalı yemekleri herkes sevmez diye normal olanı da yapabilirsin)
-Pilav
-Zeytinyağlı taze fasulye
-Avcı böreği veya normal tepsi böreği
-Kaşık salatası
-Yoğurtlu patlıcan salatası
-Yoğurtlu biber salatası
Yani bu hafta sonu yemeğe misafirim gelse bu menüyü yapardım. Belki yanına bir kaç çeşit daha meze tarzı salata ekleyebilirdim. Zengin sofraları seviyorum.
Sessizliğe büründü ortalık birden, Gamze'de menü istedi yazdık ama bir cevap alamadık. Pek sallamadı galiba
Enem simdi gördüm nilim
Fasulye yenı yaptım evde yıyoz bız sımdı onu patlıcanlı ıslım kebabı gozume hoş gozuktu ama hıc yapmadım rısk alsammı bılemedım
islim kebabı
pilav
cacık
tavuk salatası
yeşil salata
cayın yanınada havuclu tarcınlı kek yapsam bunlar uygun olurmu bırbırıne acaba
kek az oldu bıde sankı
Çok sıcak kuşum ya, sahiden kuş olup uludağ'ın o serin eteklerine uçmak istiyorum
Enem simdi gördüm nilim
Fasulye yenı yaptım evde yıyoz bız sımdı onu patlıcanlı ıslım kebabı gozume hoş gozuktu ama hıc yapmadım rısk alsammı bılemedım
islim kebabı
pilav
cacık
tavuk salatası
yeşil salata
cayın yanınada havuclu tarcınlı kek yapsam bunlar uygun olurmu bırbırıne acaba
kek az oldu bıde sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?