'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım benim çok teşekkür ederim çok incesin

Herkese günaydın kuzularımm Şimdi otobüse bindim görüşmeye gidiyorum Allahım hayırlısını verir inşallah

Arzu gule gule git cikista ssenden haber bekliyorum kuzu ona gore

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim çok teşekkür ederim çok incesin

Herkese günaydın kuzularımm Şimdi otobüse bindim görüşmeye gidiyorum Allahım hayırlısını verir inşallah

Rica ederim cnm
Inşallah herşey yolunda gider
Dönüşte haber ver olur mu cnm
Bende meraklandim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederım canım cuma gunu gıttık kese gorundu ıkı hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedı doktor

Evet canım. Bende aynı aşamalardan geçtim. Kalp atışını duyduğumda ağlamıştım. Rabbim bu duyguları herkese tattırsın inşallah. Ben de 10. Haftanın içindeyim.

Arzu gule gule git cikista ssenden haber bekliyorum kuzu ona gore

Rica ederim cnm
Inşallah herşey yolunda gider
Dönüşte haber ver olur mu cnm
Bende meraklandim

Kabul edildim kuzularımm dilerim hayırlısı olmuştur Pazartesi başlıyorum Allahtan bir elem keder olmazsa..

Kabul edildim kuzularımm dilerim hayırlısı olmuştur Pazartesi başlıyorum Allahtan bir elem keder olmazsa..

Cok sevindim tatlim hayirli olsun arzu catladim bekle bekle

maş. canm Allah hayırlısıyla kucağına (kucağıma :) ) almayı da nasip etsin
teşekkürler canım amin. değişik duygular şu an tanımlayamasamda :) Allah isteyen herkese nasip eder inş.

Son düzenleme:
teşekkür ederım canım cuma gunu gıttık kese gorundu ıkı hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedı doktor

Hayırlı olsun canım :)) hadi bakalım güzel duygular seni bekliyor çok güzel hemde

Canım benimmm kuzummmmm hayırlı olsunnn çok sevindimmmmmmmmm heyoooooo gündüz baktım yazmamıştım şimdi bakayım dedim ve işte buuuuuuuu hayırlı olsun güzel arkadaşım

Cok sevindim tatlim hayirli olsun arzu catladim bekle bekle

özür dilerim tatlım sarjım bitmişti ondan geç yazdım.. çok teşekkürleerr
canını yeriiimmm tek soru işareti "bebek düşünmeyin bir süre" gibi birşey geveledi.. çok kulak asmadım ama tabi

Arzucum hayırlı olsun
Inşallah herşey yolunda gider ve sende çok mutlu olursun

maş. canm Allah hayırlısıyla kucağına (kucağıma :) ) almayı da nasip etsin
teşekkürler canım amin. değişik duygular şu an tanımlayamasamda :) Allah isteyen herkese nasip eder inş.

Amin canım inşallah. Rabbim tamamına erdirsin. Ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Günaydın herkese...
Hayırlı bereketli haftalar olsun.
Arzucum çk sevindim inş gönlünce olur herşey süper bir haber gerçekten...
Eeee ramazanla aranız nası kızlar
Benim haftasonu iyi geçti evde iş yapsamda çok zorlamadı daha kötü olurum diye bekliyordum.
Cumartesi erdem bana karnıyarık ve mercimek çorbası yaptı çokta güzel olmuştu ilk iftarımızı balkonumuzda yaptık
Dünde annemler geldiler iftara tabi sağolsun annem yemekleride yanında getirdi
Şimdi dolap ağzına kadar yemek dolu valla 2 gün fln rahatım en azından

Öyle valla canım 8 saatim günde işte geçiyor eşimi bile daha az görüyorum. Günaydınlar bu arada herkese.

özür dilerim tatlım sarjım bitmişti ondan geç yazdım.. çok teşekkürleerr

canını yeriiimmm tek soru işareti "bebek düşünmeyin bir süre" gibi birşey geveledi.. çok kulak asmadım ama tabi

Sürpriz oldu dersiniz Sen şimdi gelemezsin de buralarda gün içinde

Günaydın herkese
oldukca yogun bır hafta sonu gecıdım cumartesı gunu mısafırlerım geldı öglene kadar calısıyorum zaten ısten geldım hemen yemekleri yaptım sofrayı hazırladım oturduk yemeklerımızı yedık gayet guzel gectı ardından cay servısı toparla kaldır derken 12 de kendımı yatakta buldum yıne .dünde dıp kose temızlık yaptım halıları fln kaldırdım hep evden yıkamaya verıcem bırı gelmessede sermeyı dusunmuyorum.Hafta sonu dınlenmek ıcın guya popoyu koymadık yıne :26:

Selam kizlar yorgun bir haftasonu yasadim cumartesi kardeslerim yatiya geldi pazar gunu iftara kaldilar annem ve teyzem cumbur cemaat evde iftar yaptik cok yoruldum

Selam kizlar yorgun bir haftasonu yasadim cumartesi kardeslerim yatiya geldi pazar gunu iftara kaldilar annem ve teyzem cumbur cemaat evde iftar yaptik cok yoruldum

sende bendenmıssın meryem benımde mısafırler yatılıydı baya bı yoruldum bende

sende bendenmıssın meryem benımde mısafırler yatılıydı baya bı yoruldum bende

Cok uykusuzum gamze misafir bitmiyor dinlenemiyorum hala esimin isyerindeki arkadaslari size iftara gelelim diyorlarmis 4 aile bende kabul etmiyorum bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…