Canım benim çok teşekkür ederim çok incesin
Herkese günaydın kuzularımm Şimdi otobüse bindim görüşmeye gidiyorum Allahım hayırlısını verir inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim çok incesin
Herkese günaydın kuzularımm Şimdi otobüse bindim görüşmeye gidiyorum Allahım hayırlısını verir inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım. Seninle evlenmeden önce mesajlaşıyorduk burdan. Çok sevindim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederım canım cuma gunu gıttık kese gorundu ıkı hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedı doktor
Arzu gule gule git cikista ssenden haber bekliyorum kuzu ona gore
Kabul edildim kuzularımmRica ederim cnm
Inşallah herşey yolunda gider
Dönüşte haber ver olur mu cnm
Bende meraklandim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kabul edildim kuzularımmdilerim hayırlısı olmuştur Pazartesi başlıyorum Allahtan bir elem keder olmazsa..
Evet canım. Bende aynı aşamalardan geçtim. Kalp atışını duyduğumda ağlamıştım. Rabbim bu duyguları herkese tattırsın inşallah. Ben de 10. Haftanın içindeyim.
teşekkür ederım canım cuma gunu gıttık kese gorundu ıkı hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedı doktor
Kabul edildim kuzularımmdilerim hayırlısı olmuştur Pazartesi başlıyorum Allahtan bir elem keder olmazsa..
özür dilerim tatlım sarjım bitmişti ondan geç yazdım.. çok teşekkürleerrCok sevindim tatlim hayirli olsun arzu catladim bekle bekle
canını yeriiimmmHayırlı olsun canım :)) hadi bakalım güzel duygular seni bekliyor çok güzel hemde
Canım benimmm kuzummmmm hayırlı olsunnn çok sevindimmmmmmmmm heyoooooo gündüz baktım yazmamıştım şimdi bakayım dedim ve işte buuuuuuuu hayırlı olsun güzel arkadaşım
maş. canm Allah hayırlısıyla kucağına (kucağıma :) ) almayı da nasip etsin
teşekkürler canım amin. değişik duygular şu an tanımlayamasamda :) Allah isteyen herkese nasip eder inş.
Bu arada senin adına da sevindim almor
Çünkü çalışma arkadaşları ve ekip ruhu önemli
Insan ailesinden çok iş yerinde vakit geçiriyo maalesef
özür dilerim tatlım sarjım bitmişti ondan geç yazdım.. çok teşekkürleerr
canını yeriiimmmtek soru işareti "bebek düşünmeyin bir süre" gibi birşey geveledi.. çok kulak asmadım ama tabi
Selam kizlar yorgun bir haftasonu yasadim cumartesi kardeslerim yatiya geldi pazar gunu iftara kaldilar annem ve teyzem cumbur cemaat evde iftar yaptik cok yoruldum
sende bendenmıssın meryem benımde mısafırler yatılıydı baya bı yoruldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?