'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Biz 1 günde 50 tanesi seçememiştik bir kaç gün bakındık ve dün fotocuya seçimlerimizi ilettim.
Albümü merakla bekliyorum.
Aynen valla çok zor seçmek

bizde çok merak ediyoruz bakalım nasıl olacak biz kadar geç seçen çift var mı diyoduk ama yalnız değilmişiz
bir de şu tablo gibi olan fotoyu nasıl nereye asalım diye düşünmekteyiz şu an daha gelmeden

Yok yaaa ben kendi arkadaşlarımdan biliyorum onlar 1 ay değil bir kaç geçmesine rağmen hala seçmemişlerdi
Düğün videosunuda izlemedim belki bugün izleriz.
Diğer yarım diye bir dizi var atvde ona bakıyorum ondan snra izleyebiliriz

bak onu biz yaptık işte kayınvalidem getirmişti o merakla açmıştık hemen hatta ertesi günde annemler gelince yine izlemek istedikte kocişle babam ilk cd ye kadar dayanabildi maç daha cazip geldi

niiill çok huzurluyum yaaa.. bugüne erdiğimiz için elhamdülillah.. lakin bugün regl oluciiim

Allah daha nice nice Ramazanlar yaşatsın inşallah, sevdiklerimiz ile birlikte. Ben bu sene muafım oruçtan ama eşime sahur hazırlamak için kalkacağım, o havayı tenefüs etmek bile harika çünkü. Sende üzülme canım, 2-3 gün geç başlarsın, Allah niyetini biliyor.

Kizlar artik safak saymiyoruz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim canım benim, Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah. Düğünden önce olsaydı iyi olurdu aslında ama Şimdi tekrardan ev döşeyeceğiz. bebek masrafı, eşya masrafı bakalım artık. Allah sağlık versin de, çalışıp kazanıyoruz işte, ödenir gider hepsi.

Daha neyı sayıcan meryemcım bebiş olursa onun safagını sayarsın dıcem ama ılac kullandıgın ıcın pek mumkun deıl suan heralde

Aramizda bekar kalmadi artik :) hepimiz evliyiz

bizim tuttuklarımız sana yazılsın kuşuumm
Allah razı olsun senden ki eşine hazırlık için kalkacakmışsın..

bizim tuttuklarımız sana yazılsın kuşuumm
Allah razı olsun senden ki eşine hazırlık için kalkacakmışsın..

Sağol canım benim, Allah güç kuvvet verdiği sürece kalkacağım inşallah. Kalkıp yemezsem iyi olur ama, cücü'ye katılıp yersen çok fena

Kizlar nerdesiniz

Sağol canım benim, Allah güç kuvvet verdiği sürece kalkacağım inşallah. Kalkıp yemezsem iyi olur ama, cücü'ye katılıp yersen çok fena
azıcık yesen bişii olmaz
bizde hafif olsun diye bir akşam içsiz gözleme bir akşam makarna yemeyi planlıyoruz bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…