'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

azıcık yesen bişii olmaz
bizde hafif olsun diye bir akşam içsiz gözleme bir akşam makarna yemeyi planlıyoruz bakalım

Bende sigara böreği falan sarmış koymuştum buzluğa, bir de börek yapmıştım. Kahvaltı tarzı şeyler istiyor çünkü cücü, arada menemen falan patlatırım geçer gider ramazan. Zaten kaç saat var arada, 9 'da iftar 3,5 'ta imsak.

Bugun bitsede eve gitsem gerdiler beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni kim gerdi kuzum, bende bugün gerildim çok iş yerinde. Kıracaktım birisinin kafasını

Bugun bitsede eve gitsem gerdiler beni

kimmiş o hadsiiiizzz
niiiiiiiillll dua eder misin benim için?? samsung'tan aradılar iş görüşmesine çağırıyorlar yarın

kimmiş o hadsiiiizzz

niiiiiiiillll dua eder misin benim için?? samsung'tan aradılar iş görüşmesine çağırıyorlar yarın

Ayy kuzum benim ya, Rabbim hayırlısını versin inşallah, öncelikle bu önemli. Senin için hayırlısıysa tez zamanda olsun , mübarek günlerde güzel haberler alırsın inşallah. Dualarım seninle, ne zaman gideceksin görüşmeye?

yarın 11 de :18::18:
bugün kolejin son günüydü ve ben kara kara napacağımı düşünüp ara ara ağlıyordum Ya Rab gene iliklerime kadar doyurdu varlığını.. sen hem hamilesin hemde sayfadaki herkes gibi kalbin çok temiz.. tertemiz.. gönülden de isteyeceğini bildiğim için annemden önce senden dua istedim
şartlarımı biliyordun.. kurumsal şirket çok iyi nefes aldıracak bana.. Rabbim izin verirse

Allah kullarını darda bırakmaz, inşallah güzel olacak. Ama en önemlisi, hayırlısını iste kuzum. Çünkü ben, üniversite bittikten sonra bir bankanın sınavına girmiştim. Herşey olumluydu, haber bekliyorum iş başı günü için. Sıkılıyorum, her gün söyleniyorum, rahmetli anneannem "hayırlısını iste kızım" demişti, bende sinirlenmiştim. "ayy yeter hayırlıysa da olsun, hayırsızsa da olsun yeter" demiştim. Sahiden ben o bankada çalışmaya başladım kısa süre sonra, ve inan çok kötü günler geçirdim. 1,5 sene de zor attım kendimi, inan yaşlandım, hastalandım orda. İşte o yüzden bundan sonra ne istersem istiyim önce hayırlısını istiyorum.

Genel mudur sinirlerimi bozdu gercekten yabanci uyruklu personelimiz var calisma izni almak icin ugrasiyorum beyefendinin misafiri gelmis cay soyle diye ayagina cagiriyor sacmaladi iyice

kimmiş o hadsiiiizzz

Samsungmu hayirlisi ile olsun insallahhhh

kesinlikle öyle datlım.. ben üniversitede öğrenciyken başlamıştım migrosa işte bu ayağım oradan kalma kuzum zaten bende çalıştığı yerden hayır bulamayanlardanım o yüzden her zaman önce hayır istiyorum her zaman.. Allahım yardımcımız olsun hepimizin.. ay duygu yoğunluğu oldu birden.. regl de oldum ondan heralde ayyhh sabahı sabah ederim şimdi..

Samsungmu hayirlisi ile olsun insallahhhh

evet meryemim sağolasın..
samsung genel müdürlük.. teknik bölüm için başvurmuştum 8.00-17.00 mesai.. haftada 6 gün.. bakalım inşallah

Hayirlisi ile olsun canim nefes al biraz o teknik serviste benim eski telefonum icin degisim onayi istedim kadin yanlislikla kendi aralarindaki ic yazismalari bana yollamisti benim icin kadin sorunlu diye yazmis saf ve ben bunu okudum aynen mail attim
Sorunlu ben degilim hanimefendi aldigim gun arizali cikan telefon diye

ilahi Meryem yaa

süpersin daha iyi bir dönüş olamazdı..

Kavgada soylenmez bu laf

Arzucum inşallah bu hayırlı mübarek günlerde Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla verir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım çok mutluyum valla çok güzel işler yapacağız inşallah yeni ekibimizle.

Bu arada senin adına da sevindim almor
Çünkü çalışma arkadaşları ve ekip ruhu önemli
Insan ailesinden çok iş yerinde vakit geçiriyo maalesef

Kızlar hepinize hayırlı geceler ve güzel sahurlar

Arzucum inşallah bu hayırlı mübarek günlerde Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla verir

Canım benim çok teşekkür ederim çok incesin

Herkese günaydın kuzularımm Şimdi otobüse bindim görüşmeye gidiyorum Allahım hayırlısını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…