'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ilk soyledıgınde yanlıs anlasıldı canım sankı erdı kardesınle konusmana ızın vermıyomus gibi.

o iyi biri o çok iyi biri..
öğrenci o.. bursu bile yoktu babasındanda para almaz..
bnm için izmite geldi..
uçuk masrafıda vardı.. kalcak yeri bile yoktu.. tanımadıgı bi insanın evinde kalıodu..
bi arkadaş aracılıgıyla..
benim için katlandı buna.. memnun olmadı halde..
parası yoktu ama bana alyans aldı..
o bni hep mutlu etmeye çalıştı..
hep süpriz yaptı.. çocuk gibi hissetirdi bazen..
bn onun omzuna yaslandıgımda kendimi güvende hissettim..
babamın omzuna bile başımı yaslamamışken..

berfincim sen yapman gerekeni yapmıssın anlatmıssın ona ne durumda oldugunu artık bişeyleri ondan bekliceksin ve bakıcaksın kararı sen vericeksin

hiçbişey yapmazsada zaten uzulmeye degmez.... kızlara katılıyorum... kıskanclık tamam olur biyerde guzel ama hayatına ve özel alanına mudaheleye donusmemeli

bence sen tepkini koymussun dedigim gibi bişey yapma artık, üzme kendini

onsuz nefes alamazsın dogru ama bu sekildede onla bir ömür nefes alman zormus zaten hakkında hayırlısını diliyorum hayatım, eger hayırlısyla dilerim kendini duzeltmeyi basarır ve barısırsınız, degilse de onune bak bundan sonra erken kurtulduguna sevinerek

sevgi zor bulunur emek ister aşk başlı başına emektir bazıları emek verir bazıları ise emekler kalır bakar hayat akıp gider birşey gelmez elden ben hangisiym hiç bilemedim değer verip değer alanmı yoksa taviz veremi ama canım el ele bir yola çıkıyorsaız yol ayrımı olmamalı acı tatlı birlikte yürünmeli yolda kıskanç dedin sevginin önüne geçiyorsa o kıskançlık acı vardır orda

ben çok seviyorum ondan başkasına bakamam dersin acı çeker ağlarsın ama ya öyle birini bulmak zor dersin dersin sadece bu olur zamanla aslında hayattan kopuk olduğunu farkedersin o asla onsuz olmama dediğin artılar birer birer eksi oldumu yanında kimseler olmadımı aslında anlarsın birşeyleri

evet hangi birimiz ödün vermedik doğrudur ben çok verdim giyim kuşam ve erkek arkadaşlar konusunda zaten açık giyinen biri değildim ama aşkım üzülmesin diye kırmadım onu kıskançlığının düzelmesini bekledim kaybetti beni kaybedince anladı suskunluğum ders oldu ona büyüdük değiştik 4 senede oh dedim cidden kimseler inanmadı o ve ben büyüyp değiştik yaralarla berelerle ama bir kişiyle konuşrak hallolmuyorsa empatide kuramıyorsa zor oluyor umarım değişir dua edicem

bence siz ayrılamazsınız,, şu sözlerin ne kadar güzel

içim acıdı... severek ayrılıklara dayanamıyorum hiç erdi'den özür dilersin, sever affeder... erdi kıskançlık yönünü biraz törpülesin, çok ama çok mutlu bir çift olacaksınız...
yanındayken de mi kıskançlık yapıyor, bunu merak ettim...

kuzum sitesnde olsa alırdk ama yokki artk:))
bizim yerimize de kullan artk lila almıstn dimi

aAAAAAAAA!!!!! Bitmiş miiii
Tüh almayı düşünüyodum gene

Lila renk düz battaniyeler kalmamıştı canım yaaa değiştirdim siparişimi 624 ve 626 kodlu battaniyeleri aldım
Bu arada limango dan 40 tl hediye çeki kazandımmmmm

kuzum nasıl kazandın o çeki helal valla:))
bende 627 modelini beğendm boyuna çizgili özdilektekilerle aynı gibi gelio hatta diğer tarafı düz bile olabilir bilmiorm ama iç etiketteki malzemeler aynı kıyasladm smdi keske kdr kalın olsa

40,00 TL

Sürpriz Anlık Hediye Çeki 12.10.11

Henüz kullanılmadı
Son Kullanım Tarihi: 12.10.11 16:03

Bi saat içinde harcamam lazım cnm
Bende çok şaşırdım bi girdim pattttt çıktı karşımaaaa ayy şükürler olsun yaaaa

güle güle kullan tatlm bu gün sanslı günündesin anlaşılan:))
evmnaya da bana bıçak setimi gnderemediğinden özür olarak 182 tllik bıcak seti 108e göndericek
az önce araştrdm da baya hoşuma gitti kullanışlı ve kaliteli bişiye benzio
ayrıntılı resmlerini de buldm indirimde Eki Görüntüle 272026 bulursanız kaçırmayn kızlar berghoff kalitelidri heralde 1964tn beri varmıs oktay ustanın kullandığı bıcak setiymiş forumda öle yazmıslar:))

bence siz ayrılamazsınız,, şu sözlerin ne kadar güzel

biz aynı şehirde yaşamıyoruz.. 2 3 ayda bi anca görüşüyoruz malesef. o öğrenci..erdidende özür dilemicem.. onun bana dönmesi lazımki artık bu sorunlar olmasın..
ilgilenen arkaşlarla çok tşk ederim. rabbim mutluluguzu hepimizi en güzel en saf haliyle nasip eder inş.
kısmet böyleymiş. bazı şeyleri anlamak yerine durup izlemek belki daha doğru olandır blkide bilmiyorum..

Çok güzelmiş tatlımmmmm Kaçırma bence güle güle kullan balım parmakcıklarını kesmeden :)))

hayırlı olsun güle güle harca.
bana şimdiye kadar bi tek 10 tllik geldi.
Allah gönlüne göre vermiş. ben de bakayım limangoya senin için.

kıskanc olmasının sebeplerınden bırıde budur mesafe olunca bole sıkıntılar oluyo Sabret sen canım Allah yardımcın olucak , elinden geleni yaptın sen belki ağır konuştun ama sarsılması gerekiyodu bu kadar seven insan bi anda silip atamaz elbet gelir ama inşallah kıskanclıgını kontrol edebilice sekilde gelir.

saol canım ilgin için..kurbaa'sının minnaa mutlu kal emi hep..

katılıorm cnm bu yoruma, sabırlı ol berfincm, hersey düzelicekk

cnm teflon tarzı tencere ve tava almadıysan pilav için basık tencerelerden ve 24 cmlk tavalardan alabilirsn çekini rahat karşılar yada sifa markasının patates ve soğan kovaları da çok şıkmıs bu arada tencereyi halam kullanıo çok ama çok memnum, ama teflon yine de sen bilirsn tatlm çabık harca da heba olmasnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…