kardeşim olayıda erdiden dolayı başladı..
kardeşim erdinin msjını görünce sorun oldu.
bu konunun detayı inmicem.. ama konuşmamak için çok haklı sebeplerim var..
yerimde olsanız sizde bunu yapardınız..
bunu anlatmak istemiyorum:S
ilk soyledıgınde yanlıs anlasıldı canım sankı erdı kardesınle konusmana ızın vermıyomus gibi.
o iyi biri o çok iyi biri..
öğrenci o.. bursu bile yoktu babasındanda para almaz..
bnm için izmite geldi..
uçuk masrafıda vardı.. kalcak yeri bile yoktu.. tanımadıgı bi insanın evinde kalıodu..
bi arkadaş aracılıgıyla..
benim için katlandı buna.. memnun olmadı halde..
parası yoktu ama bana alyans aldı..
o bni hep mutlu etmeye çalıştı..
hep süpriz yaptı.. çocuk gibi hissetirdi bazen..
bn onun omzuna yaslandıgımda kendimi güvende hissettim..
babamın omzuna bile başımı yaslamamışken..
kuzum sitesnde olsa alırdk ama yokki artk:))
bizim yerimize de kullan artk lila almıstn dimi
kuzum nasıl kazandın o çeki helal valla:))
bende 627 modelini beğendm boyuna çizgili özdilektekilerle aynı gibi gelio hatta diğer tarafı düz bile olabilir bilmiorm ama iç etiketteki malzemeler aynı kıyasladm smdi keske kdr kalın olsa
içim acıdı... severek ayrılıklara dayanamıyorum hiçerdi'den özür dilersin, sever affeder... erdi kıskançlık yönünü biraz törpülesin, çok ama çok mutlu bir çift olacaksınız...
yanındayken de mi kıskançlık yapıyor, bunu merak ettim...
bence siz ayrılamazsınız,, şu sözlerin ne kadar güzel
güle güle kullan tatlm bu gün sanslı günündesin anlaşılan:))
evmnaya da bana bıçak setimi gnderemediğinden özür olarak 182 tllik bıcak seti 108e göndericek
az önce araştrdm da baya hoşuma gitti kullanışlı ve kaliteli bişiye benzio
ayrıntılı resmlerini de buldm indirimde Eki Görüntüle 272027 Eki Görüntüle 272026 bulursanız kaçırmayn kızlar berghoff kalitelidri heralde 1964tn beri varmıs oktay ustanın kullandığı bıcak setiymiş forumda öle yazmıslar:))
aAAAAAAAA!!!!! Bitmiş miiii
Tüh almayı düşünüyodum gene
Lila renk düz battaniyeler kalmamıştı canım yaaa değiştirdim siparişimi 624 ve 626 kodlu battaniyeleri aldım
Bu arada limango dan 40 tl hediye çeki kazandımmmmm
biz aynı şehirde yaşamıyoruz.. 2 3 ayda bi anca görüşüyoruz malesef. o öğrenci..erdidende özür dilemicem.. onun bana dönmesi lazımki artık bu sorunlar olmasın..
ilgilenen arkaşlarla çok tşk ederim. rabbim mutluluguzu hepimizi en güzel en saf haliyle nasip eder inş.
kısmet böyleymiş. bazı şeyleri anlamak yerine durup izlemek belki daha doğru olandır blkide bilmiyorum..
kıskanc olmasının sebeplerınden bırıde budur mesafe olunca bole sıkıntılar oluyoSabret sen canım Allah yardımcın olucak , elinden geleni yaptın sen belki ağır konuştun ama sarsılması gerekiyodu bu kadar seven insan bi anda silip atamaz elbet gelir ama inşallah kıskanclıgını kontrol edebilice sekilde gelir.
kıskanc olmasının sebeplerınden bırıde budur mesafe olunca bole sıkıntılar oluyoSabret sen canım Allah yardımcın olucak , elinden geleni yaptın sen belki ağır konuştun ama sarsılması gerekiyodu bu kadar seven insan bi anda silip atamaz elbet gelir ama inşallah kıskanclıgını kontrol edebilice sekilde gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?