'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslında asılmıcak bi sorun degil bence erdi baska kalına girmek zorunda degil biraz fedakarlık yapmak zorunda sadece...senin ondan bagımsız biri oldugunu farketmek zorunda

erdi ne dedi şimdi? o mu bitirdi ne konustunuz?

canım emin ol aşılmıcak bir sorun kendisi aşmış gibi yapsada içine atıp üzülcek erdi o yüzdende biraz anlaması lazım aşabilceği bir problem olsa en başında sevdiceğini üzmezdü üzüntü verici ama cidden mantıklı bakmak lazım

erkekler sevgilerinin önüne kıskançlığı koyuyorlar onlar öyle seviyor ama yanlış olan bu ben hep bu lafı der üzülürdüm artık takmıyorum büyüdük ama bazı erkeklerde bu huy kötü şirkketten boşanan arkadaşlarım oldu kimse kırılıp gücenmesin ama konu bu

berfincm artk bişiyler değişssin istiyorsan ilişkinde kesinlkle duygusal davranmamalısın, yani kendi hayatına bu kdr mudahale edilmesi hiç doğru deil sevdiğin etse bile bu bi yerde snein hayatn, aynı durumu bende yasadm gecen hafta biliosn, ama ona karsı hiç olmadıüım kdr sert oldm, mecbur geri adım atmak zorunda kaldı, ben onu kaybetmeyi göze alamam evt ama onun beni bırakmıcana emn olduğum için herseyi de göze aldm, smdi fedakarlık etmek zorunda ve benm mutlu olmamın yolu bundan geçiosa beni böyle mutlu edicek, hayatıma parmaklıklar örerek deil, umarm orta yol bulunur cnm, simdi üzme kendini emnm hersey düzelicek evt düzelicek ama bi yerde senin istediğin gibi düzelmesi önemli, aksi taktirde bu olayın üstü kapanır ve daha ileriki bi tarihe ertelenir bişiler briktiği için daha kötü sonuçlar doğurabilir

eve yeni geldim ve yazdıklarını okuyunca üzüldüm açıkçası.
aşk yeni bir hayat verir insana, yeni şeyler katar, ne bileyim her şeye daha bir başka bakarsın.
aşk evet fedakarlıktır ama kısıtlama getirmez sana.
kendinden ödün vermek değil kendinden bir şeyler katmaktır.
sen kendinden verdiğin ödünlere , kardeşinle konuşmadığın 1 yıla 'değer' diyebilir misin?
belki barışırsınız, belki de barışmazsınız ama bunlar her zaman ısınıp ısını karşına çıkacaktır bunları göze alabilir misin?
biz ömür böyle yaşamayı,sonuçta hepimiz sevdiğimizle beraber olmak istiyoruz ama kendi özel alanlarımıza da müdahale edilsin istemiyoruz.
bi ömür her şeyi ama her şeyi onunla değil, onun resmen gözetiminde yapmak ister misin?

Tekrar aklıma takıldın canım ya , söylemek istediğim bişey var.
Genelde yorumlar hayatına bu şekilde müdahele etmemeli, erkek ark. yaptığı yanlış filan yönünde. Aslında bana göre yaptıkları hemen her erkeğin yaptığı şeyler yalnız sadece dozu biraz fazla kaçmış. Benim iş ortamıma da erkek arkadaşım güvenmez bi etkinliğe gideceksem mutlaka arar ve çok dikkatli olur o konuda farketmeden yoklar. Aslında bu tip durumlara fazla anlam yüklemeleri seyrek görülmüş birşey değil, bizler de bazen yapabiliyoruz bunu kendi adıma söyliyim...

evet belki öyle gizemcim ama ortada bi aşk ve emek varsa kıskanclık yuzunden bitirmek bana pek mantıklı gelmiyo

cunku gercekten inan bana karsılıklı sevebilcegin gonulleri herzaman bulamıyorsun... gercek askı kolay bulamadım ben belki bu yuzden hassasım bilemiyorum

bence erdi gercekten seviyorsa gercekten değişebilir... bunun örnekleri öyle cok ki cevremde... ama bu değişim ödün vermek yada baska kalıba zorla girmek seklinde degil durumu gorup bişeylerin ciddiyetini anlayıp bunu gercekten istedigi için olmalı

yoksa sadece günü kurtarmak adına yaparsa bişeyleri senin dedigin kapıya cıkar elbette

son derece katılıyorum bu yoruma en mantıklısı canım yaa

hayat senin hayatın sevdiğin insanda yanında durmalı yönleri o belirlememli

ya deveyi güder yada gider cidden bence özlük haklarını tut canım mücadele ver

Battaniyelerim geldi bu arada kızlar

cemrecim kaliteleri nasıl battaniyelerin

canım herşeyi geçtim kardeşle 1 yıl konuşmamak bence değermi hayır ya bence kimseye değmiyor ben böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın

dün başladı işte..
ben ehliyet kursune gittim.
direksiyon krusu için randuvu almıştım..
daha kiminle gitceğimi söylemeden ne gerek var. neden acale ediyosun"çok şey istiyosun" dedi.. bende bunun çok istek olmadıgı her normal insanın isteyebilceği bişey oldugunu anlattım. derse kardeşimle gitmemi söyledi. bnde dersneye gidiyor dedim.
birini al yanına dedi. ozman 3Gli bi telefon bul öyle dedi.
bnde iyice saçmalıgını bunun ne anlama geldiğini bilip bilmediğini sordum.
istersem fidan benle gelir. ama ebn gelmesini istemiyorum. senn bu şeyleri atlatman lazım dedim. sonrada hocanın bayan oldugunu söyledim.
neden bşta söylemedin bunu diyor. okdar üstüme geldiki anlatmam. bnde ilk sorman gerekini sonra sordun dedim:S

olay bundan patlat verdi.. bunun önceside var anlatsam destan olur inanın.. otobüste bile bi erkeğin yanında oturcagıma ayakta kalmayı terch etmeliymişim:S ben gidip adamla yapış yapışmı oturuyorum sanki:S

bugun radyo dinledm spiker boşanmaların nedenleri söyledi..
sosyal hayat birinin sosyal olması birin anti sosyal olması falan. bu bizi anlatıodu..
birin doğuda birinin batıda yaşamasıda boşanma nedenleri arasındaymış..

msj yazdım beni sıktıgını. artık kaldıramicagımı söyledim. onun için çok şeyden vazgeçtiği ama onun bnden daha çok şey istediğini belirttim..

işteyim aryıp konuşmak istiyor. anlayışlı ol diyorum çalışıyorum diyorum yok konuşmamız lazım içim rahat etmio die:S
konuştuk ağlıyodu sesi kötü gelio.
bu yazdıklarımı söyledm kbl etmedi:Sherşeyi bizim için yaptıgını söyledi. bana bi zarar gelirse yaşayamazmış falan. yanımda değilmiş koruma iç güdüsüyle olan şeylermiş faln:S

bn agır konuştum çok kötü şeyler söyleseydim oda inanmadı bana
bu senmisin berfin kendine gel dedi:S
bıktım artık boğultum nefes alamıyorum.. ben senin eserinin dedim
sesimi hiç yükseltmezdim sesimiyükselttim:S
saygısızlıgı hiç kabl edemez o:S
söyledklerime saygısızlık yapma dedi
bnim için ne düşüyosun düşün umrumda bile

değil dedim
bunları nasıl dedim hala inanamıyorum

kendime. içime şeytan kaçtı sanırım:S
sonra telefonu kapattı hiç bişey demeden
bn eskiden 2 3 kez telefonu suratına

kapattım ama mantıklı bi şekilde bu

davranışın yanlış oldugunu anlatmıştı..

bnde bidaha yapmadım:S
o bugun bana onu yaptı çok kötü şeylr

söyledm sanırım:S
msj attı ve özgürsün artık.. bni enkaz gibi bıraktık artık özgürsün dedi..
herşey kabl edilir ama saygıszlık asla dedi:S
cvb atmadım bukdar

sinema olayına gelincede, bizimkiler hep gider dolaşır erdi istemio die gitmezdim ben.. dünde eve gidersem daha kötü olur die düşündüm. bizimkiler teklif edince gittim işte..
bu arada 4 kız 2 erkektik.sadece erkek değildik..
iş yerndeki güler yüz muhabetine gelicne çok sert duruyorum demedim:S kendi halimde sessiz sakin falanım dmek istemiştim:S

bi yere kadar istediğin için yaptıgın hersey tabiki fedakarlık ama bi yerden sonra sırf karsındaki istiyo diye yaptıgın hareketler tavizdir.. Sevdiğin için tabiki fedakarlıklar yapıcaksın hepımız yapıyoruz, hangımızın hayatı sevgılılerımızı tanımadan oncekıyle aynı ki? bu kotu bişi deıl aksine guzel ama senı artık senlıkten cıkarmasına izin vermemen lazımdı en bastan, kendıne baktıgında senden bişeyler kalmalı kendinde, sen erdinin istediği kız değil SEN olmalısın. çunku erdı seni senken sevdi.. Bunu erdiyle uzunnn uzun konus eger onceden konustuysan ve degısmedıyse yapılabılıcek pek bişeyde kalmamıstır.

canım doğru diyorsun sevebileceğin birini bulamıyorsun haklısın ama hayatıda bir defa daha bulamıyoruz kaçırdığımız ne varsa asık surat katıyor ben kaçırmadımmı inan çok şey kaçırdım aşkım gelsin konser sinema diye aylarca bekledim kıskançlıkmı bende yaşadım ama canım değmiyor bazen tamam yanılmadım acı çekmedim ama çevremde kıskançlığını aşan hatırladığım kadarıyla kimseyi göremedim

erkekler ödün verilmesini bekler kadınlarda ödün verir azcık ben böyleyim diyeceksin seviyorsa düzeltecek erdide düzeltir elbet anlık düzelir çok zorlarsa iyi bir şekilde düzelebilir berfincim yokluğunu anlaması lazım anca o zaman sana layık davranıcak

kardeşim olayıda erdiden dolayı başladı..
kardeşim erdinin msjını görünce sorun oldu.
bu konunun detayı inmicem.. ama konuşmamak için çok haklı sebeplerim var..
yerimde olsanız sizde bunu yapardınız..
bunu anlatmak istemiyorum:S

beğen butonu olsa beğencem nazım cidden çok doğru konu bu şekildeyse eğer o şekilde davran ama değişebilme ihtimalide varsa konuşun anlaşın

cnm bence su an sana vicdan muhasebesi yaptrmaya çalışıo, özgürsn vs, ben ikimizi düşndm fln hikaye bunlar, evt insan kıskanır sevdiğii ama hayatına bu kdr da mudahale olmaz, kendi iyiliğin ve ikinizin geleceği için söylediklerinin arkasında durmaktan vazgeçme tatlm olay senin lehine sonuçlanıcaktr eğer seni bu kdr çok sevio ve başkasıyla zman geçirmene bile katlanmıosa sensizliğe nasıl katlanıcak kendine bunu sorsn önce

berfin inan şimdi sözün bittiği yerdeyim bi yanım seviyor ondan kıskanıyor diyo bi yanım bu kadrada olmazki artık diyo,,,

güle güle kullan tatlm nasıl güzeller mi, polar gibi kalın mı
bende ezbermdekileri kullanırm ki o zman

maşallah cnm beğendin mi? resimlerini çek merak ederim ben.
ben de onu iptal edip markafoniden aldım aynı markayı, bakalım nasılmış?
yarın benim nevresimler gelecek ben de heyecanla onları bekliyorum

Kızlar bitanesini açtım baktım malum çalışıyorum Akşam eve gidince çekerim fotolarını.
Öncelikle ben çok beğendim yumusacıklarrr
Haşır haşır naylon gibi değiller
Ne çok kalın nede çok ince normal battaniye inceliğinde ancak birazcık daha kalını sıcacık tutacağı kesinn
Ayrıcaaaa çok ağır bişi değil. orta hafiflikte bişi. Ama renklerine bayıldımmm çok hoşuma gittiler yaaa kesinlikle tekrar alıcam.
Yani kızlar 1 tanede olsa alın gerçekten çok beğendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…