aslında asılmıcak bi sorun degil bence erdi baska kalına girmek zorunda degil biraz fedakarlık yapmak zorunda sadece...senin ondan bagımsız biri oldugunu farketmek zorunda
erdi ne dedi şimdi? o mu bitirdi ne konustunuz?
nasıl sonuç canımmm hangi boyaylavet cnm ben kendim boyuyorum hep
ben yapabildiğim herşeyi yaptım.. çağla biliosun bu tpiğe gelince ilk senle tanıştım. ozmanda bu sorunlar vardı..
ama hani artık inanın olcak gibi değil.. ayrıldık bitti..
öğlen tatilinde konuştuk
biliyorum seviyo bni:S heps evgiden olmuyor ama olmuo işte.. ben sıkıldım bunaldım:S
herdefasında dikakt edicem dedi ama hiç bişey yapmadı.
bn o üzülmesn aklı bnde kalmasın die nelerden vazgeçiyorum..
bn çok çok üstüme geldi..
ehliyete kursu için.. yani annem babam bana bukdar karışmıyor..
3G telefon bulcakmışım direksiyon dersine öyle gitckmişim.
hani anlat anlat bitmez..
çok fazla sabrettim. kimse için yapmaştım kimse içinde yapmam bidaha:S
o bnm ilkimdi canımdı:S
ben onun için 1 yıldır erkek kardeşimle konuşmuyorum. ya 1yıldır..
eskiden sosyaldım gezerdim kurs seminer giderdim kendimi geliştirmek için..
bitki gibiyim ya snkihiç bi arakdaşım hiç bi dostum kalmadı
bni paylaşamadı ama bensin kaldı.. bnde onsuz:S
nasıl geçicek nasıl olcak bilmiyorum.
ama duygularımal hareket etmicem..
olay çok farklı bi koyut aldı.. konuştuk bunları.. hep konuştuk.. konuşup yola devam etmeye çalıştım..
hatta bi süre görümemeyi biraz yanlız kalıp bni anlamasını bile istedim..
ama sensiz bi saat bile geçiremem diyip bunu kabul etmedi..
dikkat edicem dedi.. dediği zamnlarda bunu yapmaya çalıştı ama olmadı yapamadı.. oda kendini farklı bi kalıba koyamadı...
ben kendimi farklı bi kalıba koydum ve patladım.. sıgamadım onun kalıplarına..
o nasıl yapıcakki. huy bu çıkmıo işte.. kıskanadan merak etmeden duramıyor..
ben yanında oldum.. isteklerimden vazgeçtim. onun istediği gibi olup onu mutlu etmeye çalıştım..
buna taviz vermek demedim..ben buna fedakarlık dedim.."biz" olabilmemiz için bazı şeylerde fedakarlık yapıp yanında olmaya mutlu olmaya çalıştım..
bana güveniyor öyle söylüyor.etrafıma çevreme güvenmiyor..
eger hafta sonuki görüşmeye gelirsem arkadaşlar görür zaten nasıl biri oldugumu..
iş yerinde bile hep bi mesafe vardır aramda. kimse el kol şakası bile yapmaz bana:S
zaten türbanlıyım ben.. hadi şunu giydim bunu giydim sorunuda olmamalı..
aramız dün bozuldu.. iş arkaşları sinemeya gidiodu bende dün gittim onlarla..
bu bnm için mucize gibi bişey herhalde.. çünkü bunları erdi için yapmıyofum hoşlanmıyodu..
iş yerindeki arkaşımın bana dediği bn bukdar neşeli eğlencili oldugunu bilmiyodum dedi..
yani hani bn çok dikkat ediyorum. inanın ediyorum. dün eğlencelydim onların yanında belki ama bnm içim kan ağlıodu..
biriyle görüşsem bile hep msj atar.. hep aramaya çalışır:S bn inanın nefes alamaycak duruma geldim..
şuan insanlara ne dicem bilmiyorum.. kardeşlerime arkaşlarıma nasıl ayrıldım dicem inanın hiç bilmiyorum:S
çünkü herks bana erdi seni seviyo derlerdi:S
bn çok üzgünüm.. kaybettimmi bilmiyorum ama bn onu kaybetmek istemiyorum.. bunu düşünmek bile istemiyorum aslında.
o gitmez :S gelcek yine bana:S
nasıl sonuç canımmm hangi boyayla
canım emin ol aşılmıcak bir sorun kendisi aşmış gibi yapsada içine atıp üzülcek erdi o yüzdende biraz anlaması lazım aşabilceği bir problem olsa en başında sevdiceğini üzmezdü üzüntü verici ama cidden mantıklı bakmak lazım
erkekler sevgilerinin önüne kıskançlığı koyuyorlar onlar öyle seviyor ama yanlış olan bu ben hep bu lafı der üzülürdüm artık takmıyorum büyüdük ama bazı erkeklerde bu huy kötü şirkketten boşanan arkadaşlarım oldu kimse kırılıp gücenmesin ama konu bu
berfincm artk bişiyler değişssin istiyorsan ilişkinde kesinlkle duygusal davranmamalısın, yani kendi hayatına bu kdr mudahale edilmesi hiç doğru deil sevdiğin etse bile bu bi yerde snein hayatn, aynı durumu bende yasadm gecen hafta biliosn, ama ona karsı hiç olmadıüım kdr sert oldm, mecbur geri adım atmak zorunda kaldı, ben onu kaybetmeyi göze alamam evt ama onun beni bırakmıcana emn olduğum için herseyi de göze aldm, smdi fedakarlık etmek zorunda ve benm mutlu olmamın yolu bundan geçiosa beni böyle mutlu edicek, hayatıma parmaklıklar örerek deil, umarm orta yol bulunur cnm, simdi üzme kendini emnm hersey düzelicek evt düzelicek ama bi yerde senin istediğin gibi düzelmesi önemli, aksi taktirde bu olayın üstü kapanır ve daha ileriki bi tarihe ertelenir bişiler briktiği için daha kötü sonuçlar doğurabilir
Battaniyelerim geldi bu arada kızlar
eve yeni geldim ve yazdıklarını okuyunca üzüldüm açıkçası.
aşk yeni bir hayat verir insana, yeni şeyler katar, ne bileyim her şeye daha bir başka bakarsın.
aşk evet fedakarlıktır ama kısıtlama getirmez sana.
kendinden ödün vermek değil kendinden bir şeyler katmaktır.
sen kendinden verdiğin ödünlere , kardeşinle konuşmadığın 1 yıla 'değer' diyebilir misin?
belki barışırsınız, belki de barışmazsınız ama bunlar her zaman ısınıp ısını karşına çıkacaktır bunları göze alabilir misin?
biz ömür böyle yaşamayı,sonuçta hepimiz sevdiğimizle beraber olmak istiyoruz ama kendi özel alanlarımıza da müdahale edilsin istemiyoruz.
bi ömür her şeyi ama her şeyi onunla değil, onun resmen gözetiminde yapmak ister misin?
evet belki öyle gizemcim ama ortada bi aşk ve emek varsa kıskanclık yuzunden bitirmek bana pek mantıklı gelmiyo
cunku gercekten inan bana karsılıklı sevebilcegin gonulleri herzaman bulamıyorsun... gercek askı kolay bulamadım ben belki bu yuzden hassasım bilemiyorum
bence erdi gercekten seviyorsa gercekten değişebilir... bunun örnekleri öyle cok ki cevremde... ama bu değişim ödün vermek yada baska kalıba zorla girmek seklinde degil durumu gorup bişeylerin ciddiyetini anlayıp bunu gercekten istedigi için olmalı
yoksa sadece günü kurtarmak adına yaparsa bişeyleri senin dedigin kapıya cıkar elbette
bi yere kadar istediğin için yaptıgın hersey tabiki fedakarlık ama bi yerden sonra sırf karsındaki istiyo diye yaptıgın hareketler tavizdir.. Sevdiğin için tabiki fedakarlıklar yapıcaksın hepımız yapıyoruz, hangımızın hayatı sevgılılerımızı tanımadan oncekıyle aynı ki? bu kotu bişi deıl aksine guzel ama senı artık senlıkten cıkarmasına izin vermemen lazımdı en bastan, kendıne baktıgında senden bişeyler kalmalı kendinde, sen erdinin istediği kız değil SEN olmalısın. çunku erdı seni senken sevdi.. Bunu erdiyle uzunnn uzun konus eger onceden konustuysan ve degısmedıyse yapılabılıcek pek bişeyde kalmamıstır.
son derece katılıyorum bu yoruma en mantıklısı canım yaa
hayat senin hayatın sevdiğin insanda yanında durmalı yönleri o belirlememli
ya deveyi güder yada gider cidden bence özlük haklarını tut canım mücadele ver
cemrecim kaliteleri nasıl battaniyelerin
canım herşeyi geçtim kardeşle 1 yıl konuşmamak bence değermi hayır ya bence kimseye değmiyor ben böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın
güle güle kullan tatlm nasıl güzeller mi, polar gibi kalın mı
bende ezbermdekileri kullanırm ki o zman
maşallah cnm beğendin mi? resimlerini çek merak ederim ben.
ben de onu iptal edip markafoniden aldım aynı markayı, bakalım nasılmış?
yarın benim nevresimler gelecek ben de heyecanla onları bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?