'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben konunun detayını bılmıyodum canım sen zaten elınden geldıgınce taviz vermişsin. sanırım erkek arkadasın bıraz fazla kıskanc. yazık etmıs bu kadar baglı oldugun halde hala senden bıseyler beklememesi, senı baska kalıba sokmak ıstememesi lazım. Hakkınızda hayırlısı canım kafanda bittiyse er yada gec kalbındede biticek canın acıcak belkı ama kendinden bu kadar sogumus kalmıcaksın.

bence sensiz kalıp birşeyleri idrak etmesi lazım ne demek erkek kardeşimle konuşmuyorum yada direksiyonda 3g ne alaka kusura bakma ama hastalık bu bence varya kafanı dinle böyle yürümez zaten sağlıklı değil kendisini düzeltsin yokluğunu anlayabilirse düzeltir gelir ama kesinlikle beni böyle kabul et de şimdi sinirlerim bozuldu he

bergroff oda kaliteli bir marka canım alman markasıydı herhalde

sen kaç tl ye almıştın ki korkmazı ayrıca ne kadar hediye çekin vardı kuzum

20tyl çekm vardı cnm son çekm, 73di fiyatı 58 verdm kargo dahil
bunun fiyatı 182 arada 130 fark var 50yi ben havale yapıcam 59u onlar karşılıcakmışş

yrn ürün ellerinde olucakmıs o zman değişimini yapıcam siparişin, kapatırken de lütfen mahkemeye gitmeyn die yalvarıo kız
eğer bu da istediğim gibi sonuçlanmazsa siz kendinizi müşterie mize böyle tekliflerle geldik de savunursunuz bende tel görüşmeleri ve canlı destek kayıtlarıyla dedim
hepsini kaydetmiştm dedm başıma böle seyler geliceni bildiğim için dedim
aslında yok öle bişi ama maksat korku vermek olsn,
sakınn kızlar uzak durun bu siteden, bu da benm sonuncu oldu artk bedava verseler almam hiç bişii!!
bu arada senin nevresmn battaniyesi de kalın cnm aynı polar böle fiyatı yine 84 habern olsn

şimdik kıskanılırda bu kadar değil benim sevdicek çok kıskanç yok uzun boylusun yok dikkat etmiyorsun yok fark ediliyorsun der aslında farkedlmem kismede bakmaz ama o öyle bende kabul ederim ama bana 3g felan yok kardeşinle konuşmucan derse yıkar geçerim yaz akşamları kardeşimin arkadaşlarıyla takıldım 5 yaş küçükler ama hep birlikte büyüdük eve 12 de giriyorum diye bişiy dedi yoksa başka bişi demedi ama sözde çok kıskançtır ama canım çok taviz vermişssin bu kadar olunca değerini anlamıyorlar hiç

kalınsa iyi onu kesinlikle alcam annecikte beğendi bide ağaçlı vardı siyah oda güzel ben cevahirde bulamamıştım sen özdilektenmi baktın

canım ı bıçak seti baya duyulmuş bir marka kaçırma al tatlım

neyse ya boşverin..
benm canım yok yanıyo.. bogazım düğüm düğüm..
boşluk.. bi boşluktayım sanki:S
neyse yazmim kızlar.. yazarsam daha kötü olurum. ağlamak istemiyorum şirketteyimm..
2013te yalan oldu.. ama bn onun için 2014 bile göze almıştım.. ailemin sürekli evlenmemi istemesine ragmen..
o kötü bi insan değil.. o değil kötü bi insan..sadece sevdi..

Son düzenleme:

bosverın olurmu hıc canım burda bırbırımıze destek oluyoruz herzaman. şirkette kendını bıraz sıkıcaksın ama aglamayıp ıcıne atmak gıbı bı hata yapma bazı acılar yasanmadan geçmıyo kendını daha cok yıpratırsınn tatlım.

asmunikalcim biraz zaman geçsin, erdi'yle konuş. iyi çocuk hakikaten, ben çok sevdim; ama kıskançlığı psikopat derecede. kıskançlığı hakkında konuşun. ona normal geliyor mu bu durum? çözmek için yaptığı şeyler var mı? kendisinde mi bir güven problemi var yoksa sana mı güvenmiyor, neden böyle yapıyor? adamakıllı, olayı deşerek konuşun ve bir anlaşma yapın aranızda. yoksa evlenseniz de mutlu olamayacaksınız ki canım benim.. ortada bir sevgi var ve kıskançlık halledilmeyecek bir mesele değil. barıştığınız haberini okumak istiyorum :)) kıskanç cümleler kuracağı, seni kısıtlayacağı zaman sussun veya dilini ısırsın, davranışlarına da dökeceği kararlar alın. kolay gelsin romantik çift :)

herşey insanlar için senin için yanlış bi insansa ve sen şimdi bu yanlıştan döndünse allahın sevgili kulusun demek ki ilerde dahada fazla üzülebilirdin ,,,

erdi nin asırı kıskanc oldugunu biliyorum.. ilk geldigin gunden beri hep bundan sikayet ettin zaten canım... seni bogdugunun da farkındayım hatta kackez bigun seni bu noktaya getircegini sölemiştim... anlasılan erdi kendini değiştirmek için gecen onca zamanda hiçbişey yapmamıs

konustuk diyorsun demek yapmaya da niyeti yok bu kaadar kesin bitirebildigine göre...

tek cıkar yol erdinin hatasını anlayıp cark etmesi, bunu yapmassa sadece sen fedakarlık yapıyorsun demektir o zaman yine olmuyo zaten karsılıklı olması gerekir... bak simdi bi donum noktasındasınız aslında

onun iyi bir eş ve iyi bir baba olup olamayacagını anlama noktası... herkes İYİ SEVGİLİ olabilir ama İYİ EŞ ve İYİ BABA olamaz....

kendini dinle artık üzerine dusme bu konunun konustuysan top artık onda demektir.. cok seviyorsa kaybetmeyi göze almamalı ve kendine ceki düzen vermeli.. vermiyo mu?

o zaman zaten seni haketmiyordur balım...

bu durumda olay onda bitiyor canım geri dönmesi af dilemesi lazım barışırsınız birşey diyemem ama bu düzenlede ömür geçmez sana batar biryerden sonra davranışları oda rahatça sen kabul etmiştin der bu durumda onun hatasını anlaması lazım o kadar kolay bitiremez ama dönersede birşeylerin garantisini al

olay çok farklı bi koyut aldı.. konuştuk bunları.. hep konuştuk.. konuşup yola devam etmeye çalıştım..
hatta bi süre görümemeyi biraz yanlız kalıp bni anlamasını bile istedim..
ama sensiz bi saat bile geçiremem diyip bunu kabul etmedi..
dikkat edicem dedi.. dediği zamnlarda bunu yapmaya çalıştı ama olmadı yapamadı.. oda kendini farklı bi kalıba koyamadı...
ben kendimi farklı bi kalıba koydum ve patladım.. sıgamadım onun kalıplarına..
o nasıl yapıcakki. huy bu çıkmıo işte.. kıskanadan merak etmeden duramıyor..
ben yanında oldum.. isteklerimden vazgeçtim. onun istediği gibi olup onu mutlu etmeye çalıştım..
buna taviz vermek demedim..ben buna fedakarlık dedim.."biz" olabilmemiz için bazı şeylerde fedakarlık yapıp yanında olmaya mutlu olmaya çalıştım..
bana güveniyor öyle söylüyor.etrafıma çevreme güvenmiyor..
eger hafta sonuki görüşmeye gelirsem arkadaşlar görür zaten nasıl biri oldugumu..
iş yerinde bile hep bi mesafe vardır aramda. kimse el kol şakası bile yapmaz bana:S
zaten türbanlıyım ben.. hadi şunu giydim bunu giydim sorunuda olmamalı..
aramız dün bozuldu.. iş arkaşları sinemeya gidiodu bende dün gittim onlarla..
bu bnm için mucize gibi bişey herhalde.. çünkü bunları erdi için yapmıyofum hoşlanmıyodu..
iş yerindeki arkaşımın bana dediği bn bukdar neşeli eğlencili oldugunu bilmiyodum dedi..
yani hani bn çok dikkat ediyorum. inanın ediyorum. dün eğlencelydim onların yanında belki ama bnm içim kan ağlıodu..
biriyle görüşsem bile hep msj atar.. hep aramaya çalışır:S bn inanın nefes alamaycak duruma geldim..
şuan insanlara ne dicem bilmiyorum.. kardeşlerime arkaşlarıma nasıl ayrıldım dicem inanın hiç bilmiyorum:S
çünkü herks bana erdi seni seviyo derlerdi:S
bn çok üzgünüm.. kaybettimmi bilmiyorum ama bn onu kaybetmek istemiyorum.. bunu düşünmek bile istemiyorum aslında.
o gitmez :S gelcek yine bana:S

Son düzenleme:

Canım öncelikle topiğe ilk girdiğinden beri olayları ayrıntılı bilmiyorum yukarıdaki okudum sadece ama, hemen tüm ipleri koparmasaydınz benim kanımca. Nedeni de şu: biraz zaman geçsin , onun senin için vazgeçilmez olup olmadığını farkedersin ve belkide tüm kişiliğini değiştirirsin demiyorum ama onun için belki daha fazla taviz verirsin. İnan bazen özgürlüğünden haklı olarak feragat etmek istemiyo insan, ama sonra yine de pişman oluyo ilişkini kaybetmek daha büyük acı veriyo çünkü.
Haa vazgeçilmez değilse, ayrıldığında biraz nefes aldığnı ve hayata dönebildiğin için mutlu olduğunu hissediyosan , ve bu his ayrılık acısını bastırıyosa o zaman ayrılık doğru bir karar denebilir.
Yine de sonradan barışma ihtimalini düşünerek birbirinizin kalplerini kırmayın

tatlım ama sen de inanmıyorsun ki değişeceğine. huy çıkar merak etme :))
sürekli müdahale insanın ruhunu ezer, ortada sen diye bir şey kalmaz. erdi'nin bazı istediği şeyleri benimser kabul edersin; ama erdi'nin kalıbına giremezsin. resim öğretmenliği okuduğundan seni de sil baştan yeni bir sanat eseri mi yapmaya çalışıyor anlamadım yaHu :)
neyse kal sağlıcakla, ama mutlu kal erdi'yle kal, ama mutlu...

ayrıca seni çok sık boğaz etmiş aslında erkeklerin bunu yapmamaası gerekiyor, biz kadınlar hoşumuza da gitse bunalıyoruz bu tür şeylerden bir süre sonra ne yazıkki, sanırım sebebi seni çok sevmesi ve kendine güvensiz olması. Kendine güveni evlenince sosyal statüsü değişir ve artar diye düşünüyorum aslında ama sen bilirsin sen daha iyi tanırsın tabi yine...

aslında asılmıcak bi sorun degil bence erdi baska kalına girmek zorunda degil biraz fedakarlık yapmak zorunda sadece...senin ondan bagımsız biri oldugunu farketmek zorunda

erdi ne dedi şimdi? o mu bitirdi ne konustunuz?

canım benimde sevdicek kıskanç iş yerindeki erkeklerle sinemaya gitmemi istemez hoş bende gitmem aşkımda öyle kızlarla gezen tip değil

ama sen öyle gülen biri değilipte sinemada güldüysen problem vardı canım ben mesela hep güleryüzlüyüm banada öyle el şakası yapılmaz hayır sevmemde zaten şaka hiç hoşlanmam amagüleryüzlüyümdür ama sen durgunken birden mutluysan bu durumda ilişkini gözden geçirmen gerekiyor hayatından asla çalma

sana tek bişey sölicem hayatı birgün gibi düşün kimse canını yakamasın ve kimse için değmez kusura bakma ama o çok seviyorum diyenler mahfetti biraz feminist gibi olsamda hayatımda sorunum olmasada bu böyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…