'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anneme bu ay 400 tl verdim 100 tl de kasımda arkadaşlarla güne girdik şirkette ay ay para vercez toplu paramıda saklıcam bide kendimde 100 tl koymaya gayret ediyorum diğer parada geldiği gibi gidiyor bide babam neti kapatcak vın alcam kontre para vermezken vın yiyecek ömrümü kadroya geçersem 3 ayda bir çift maaş tek tesellim o canım şu anda yoksa kendime hiçbirşey alamıycam

Limangoda tek kampanyadan alabilirsin cnm malesef ki daybuydan.com hariç sanırım hepsi böyle
Sanırım bu konuda en iyisi daybuyday.com

fatoşcum canım buradaysan ses ver

Nilim canım bende battinye almak istyorum ama kürkcü hana gdersek bseyler görürssek öyle karar vercem bide özdilektende alayım battaniyeyi

fatoşcum canım buradaysan ses ver

Nilim canım bende battinye almak istyorum ama kürkcü hana gdersek bseyler görürssek öyle karar vercem bide özdilektende alayım battaniyeyi

öyle yaparsn cnm aceleye getirme zaten benm istediğim renk ve model bu olduğu için daha uygununu bulmayı göze aldm o yüzden burdan aldm ama sen zaten daha henüz bişi kararlaştrmamıstn özdilek dışında beklemen en iisi cnmcm
bu arada pazar günü atkanla görüşemicez capacitye desteğe gidiorm cumartesi sizinleym ama

Canım atakanla izni varsa eger görüş canıım bu aralar çok yoruldun zaten

Ben kırmızı saten alcam sarevden sarevi linensten daha kaliteli buluyorum bundan sonra ya taç ya sarev ve 2 yada 3 tane saten alcam çok ciciler dger nevresimlerde misafre kalsın banane ben saten sevdim senin syah beyaz zebra desenli gbi olanda çok şık bide mavili bsy var bunları alırım herhalde ocaga gelmeden yatak odası biter yılbasında mudo felan yine indirme girer ama ıvır zıvır almıycam nilim küçük ev aletlernde ne zaman indrm olursa alıp tamamlıcam

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm men geydimmmmmmm
hoşgldn tatlışım sonunda gelebildn yahuu:)) nasılsn
cnm ataknın izni var pazar günü ama benm yok 2-7 arası çalışıorm tam da saatleri yani(
cumartesi günü de o çalışıo görüşemiorz yani anlıcan, bari sizleri göriim,
bencede öle yap gizemcm nasıl olsa bi acelemiz yok, ben de siemenslri alırım uygn bi zamanda ama kendi mağazasndan

Kızlar selam ben de geldim. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Aranızda belki bilen vardır ben açıköğretim öğrencisi değilim fakat açıköğretimin muhasebe kitabını almak istiyoum acaba para karşılığı açıköğretim bürolarında kitapları satıyorlar mı bir bilginiz var mı? Ya da nerden bulabilrim açıköğretim muhasebe kitaplarını?

Anladım canım görsemcksnz

Siemensler kalitelimidir deseem yuhlarlar herhalde ki iyidr telefonu kullandım ama çok ciciler canım yavv cumartesi görüşcez ne güzel

bürodan alabılırmısın bılmıoyorum ama ozet kıtaplarını satıyo sahaflar yada acıkogretım dersanelerınden alabılırsın sanırım cnım.

Ececıım hoşgeldın canımmmmm

bürodan alabılırmısın bılmıoyorum ama ozet kıtaplarını satıyo sahaflar yada acıkogretım dersanelerınden alabılırsın sanırım cnım.

Ececıım hoşgeldın canımmmmm

Yok canım onlar değil bizzat devletin basıp dağıttığı açıköğretim için olan muhasebe giriş kitabıyla uygulamalı kitabı lazım bana (

Son düzenleme:
nil canım sanki seni gördüm ordayan yaz ben uzandım ohh her zamanki gibi dinelniyorum pc açık arkadaşımdan yeni geldim eve sevdiceğimlede yolda konuştum sizinim artık

ay bende bileğimi kolonyyla ovalayıp sarmıstım daha bi şişti ya ( yarın krem alıcam eczaneden cuma gunude sınavım var çizim yapıcam (

Son düzenleme:
nilcim fırsaturunu.com hakkında ekşi sözlük yazarları birşeyler yazmış bak istersen ben herhangibir restrana gideceğim zaman hep ekşisözlüğü baz alırım çoğu marka hakkında bile onlar sayesinde öğrenirim oku kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…