nilcim fırsaturunu.com hakkında ekşi sözlük yazarları birşeyler yazmış bak istersen ben herhangibir restrana gideceğim zaman hep ekşisözlüğü baz alırım çoğu marka hakkında bile onlar sayesinde öğrenirim oku kesin
tatlm hepsni okuorm zaten dünden beri forumdonanımhaberide takip ediorm hiç iyi bişi yazılmıo siteyle ilgili bedava verseler de almıcam zaten:))
12yi bekliorm bende bakalm neler olucak sitede uzaktan elimde kola ve cipsle izlio olucam:))
sanırm bu aralr hepimizde bi yorgunluk var kızlar inanın yazıcak halim bile kalmıo herkes de benmle aynı durumdadır die düşünüorm, topiğimiz biraz durgn ama eski enerjisine geri gelir buluşmadan sonra
nevresimlerin bigudilerim battaniyelerim bugün geldiSadece trendyoldan aldıgım çantam kaldı
ayyyy battaniyem kargolanmış cuma günü elimde olacak yanii
ben de o bigudileri kullanıyorum ama bi paket daha alma niyetlisiyim yakaladınyakaladından.
bazen az geliyor
benim de nevresimlerim yarın gelecek, battaniye haftaya kaldı artık, spor kıyafetlerim ve el çantam hala yola çıkmış değil
heyecanla bekliyorummmmm
Bebikleriiiiiiiiiiim ben geldimmm:))
Hepinizi kocamann çok özledimmm:)
Nilim bıçaklarına baktım, çok kullanışlı gözüküyolar ben beğendim hem çok da uyguna, yaşadın kuzumm:)
Sinerayımm nasılsın canım? Şu beraber aldığımız nevresimler var ya benimki de dün geldi, şeklini falan çok beğendim ben de nevresimin kumaşı biraz sert:) Ama ben modeli beğenmiştim zaten çok da mühim değil, hevesim gitsin yeter
Gizoşumm sen napıosun canımın içi?
Kimler sayfada bilmiyorum bakamadım ama bebişler umarım herkes iyidir:)
iyi geceler tatlm siteleri son heyecanla takip ediorm dalmısm bakalm neler olucak bugece büyük bi dolandırıcılık olucak gibi gelio bana ama umarm kimse madur olmazben birazdan uyucam cipsimde yok dün yedim en sevdiğim abur cuburumu bugünde kola içmeme olayını bozdum dünyaya bir kez geliyorum diye bakalım kısmet 1 ay sonraya içmek
bana yarın detaylı slerisn olan biteni bende ekşiden takip ediyorudum donanım haberede bakalım
ben hem üşüyorum hem uykum var ben kaçtım kızlar kıyafet hazırlıyım aradan çıksın nilim canım öpüldün
kızlar hepinizi öpüyorum
peluşum görmmeişim kuzum geldiğini, bizde özledkki seni çok bıcaklarımı beğenmene sevdm yarn ellerinde olunca siparişini vericem riske atmak yok bundan sonraBebikleriiiiiiiiiiim ben geldimmm:))
Hepinizi kocamann çok özledimmm:)
Nilim bıçaklarına baktım, çok kullanışlı gözüküyolar ben beğendim hem çok da uyguna, yaşadın kuzumm:)
Sinerayımm nasılsın canım? Şu beraber aldığımız nevresimler var ya benimki de dün geldi, şeklini falan çok beğendim ben de nevresimin kumaşı biraz sert:) Ama ben modeli beğenmiştim zaten çok da mühim değil, hevesim gitsin yeter
Gizoşumm sen napıosun canımın içi?
Kimler sayfada bilmiyorum bakamadım ama bebişler umarım herkes iyidir:)
orkidem sne nerden almıstn kuzm battaniyeni, bende nevresm dünyasndan verdm bu gün siparişimi bakalmayyyy battaniyem kargolanmış cuma günü elimde olacak yanii
ben de o bigudileri kullanıyorum ama bi paket daha alma niyetlisiyim yakaladınyakaladından.
bazen az geliyor
sirenaycım benim saçlar tam omuzlarda o yüzden sana derman olamayacağım çünkü tam yetiyor boyu. kısaları kullanınca da 1-2 cm dışarda kalıyor ama doğal saçlarım da iri dalgalı olduğundan kendi buluyor şeklini.
nilcim ben nevresimdünyası siparişim tedarik edilemeyince iptal edip, gidip markafoni kampanyasındaki mink battaniyeyi aldım.
resim paylaşamıyorum sitedeki arızadan, link vermek de yasak ama gelice zaten gösteririm.
kızlar ben uykuya gidiyorum, sizlere iyi gecelerrrrr
Canım ben paketinden açmadım sadece dokundum. Ama yıkanmadan kullanma balım yıkanınca düzelir o
peluşum görmmeişim kuzum geldiğini, bizde özledkki seni çok bıcaklarımı beğenmene sevdm yarn ellerinde olunca siparişini vericem riske atmak yok bundan sonra
güle güle kullan kaya maya nevresimini de
sirenaycım benim saçlar tam omuzlarda o yüzden sana derman olamayacağım çünkü tam yetiyor boyu. kısaları kullanınca da 1-2 cm dışarda kalıyor ama doğal saçlarım da iri dalgalı olduğundan kendi buluyor şeklini.
nilcim ben nevresimdünyası siparişim tedarik edilemeyince iptal edip, gidip markafoni kampanyasındaki mink battaniyeyi aldım.
resim paylaşamıyorum sitedeki arızadan, link vermek de yasak ama gelice zaten gösteririm.
kızlar ben uykuya gidiyorum, sizlere iyi gecelerrrrr
Kızlaaaar merhaba :)
kaya maya nevresimini nerden aldınız? arıyorum bulamıyorum bende. günlük kullanmalık almam gerek bir tane.
Kızlaaaar merhaba :)
kaya maya nevresimini nerden aldınız? arıyorum bulamıyorum bende. günlük kullanmalık almam gerek bir tane.
Canım merhaba, markafoni'den almıştık. No Place Like Home diye bir kampanya açılmıştı.
Nevresimi eklentiye ekliyorum canım, bakabilirsin:) Çok da uyguna almıştık:))
merhaba kızlarrr ayy ifadelerde gitmiş=) çok güzelmiş canım güle gülee kullann
Neyse kızlar ben işe gider öpüldünüzzz orkidecim yaptım uçlarıma süper olduuu maşayı boşuna kullanıyomusum ben yaaaaaaa. Fotoğrafınıda eklim gitmeden fikir olsun alıcaklaraEki Görüntüle 272230
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?