'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gerçekten ben de çok memnunum.
hem saçlarımız yıpranmıyor da çünkü ben düzleştirici de kullanmadıım için maşayı da kullanmak istemedimm ve iyi i bu bigudiler karşıma çıktı
çok sevdim
senin saçların da ne güzel uzuncacık bi gün benim de salarım uzasın

canım murat açık öğretime git satıyolar. 20 25 tl falan oluyor. ama tek kitap değil işte.. içinde diğer derslerde oluyor.

battniyeler yatak örtüler bıcaklar.. hayırlı olsun hepiiize

günaydın berfincim evet bugünde olmucam pek :) sağol bel ağrım bitti başım ve boğazlarım ağrıyor şimdi de

canm bnm ya kıyamam:S sıcak bişeyler iç dicem yapmışsındır zaten:S
bel ağrınıda ihmal etme. doktor falan bi git. sonra kötü bişey çıkarsa toparlanamazsın.s

Bebikler günaydın, ben geldim Ve gidiyorum işler çok yoğun Gün içinde girmeye çalışıcam

Ececim geçmiş olsun balım, ıhlamur iç hemen

hoşgeldiniz pelin hayat..

arkaşlar bnmd keyfim yok pek olmayacam..
bişey olursa msj aatarsınız öpüldüz

günaydın herkese kızlar...bugun pek kimse yok anlasılan

ececim geçmiş olsun

berfin moralin bozuk olduna gore gelişme yok galiba ?

sineray hangi bigudi onlar ... ben su alım satım muhabbetlerini kacırıyorum yaaa, duzleştiriciyi bırakcam bende alırım belki bigudi :26:

Son düzenleme:
Çağlacım MAGİC LEVERAGE SAÇ BİGUDİSİ yakaladın yakaladında satılıyor ben daha almadım zaten saçımı sarıyorum ama bunuda denemek istiyorum

bende var kızlar çok güzel ama saçlarınız uzun ise aman aman kullanışlı olmuyor sadece uçları kıvırcık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…