'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aaaaaa bende beğenmiştim bunuuuu Banada sunsalardı alternatif tüh yaaa nese balımmm sana kısmetmiş güle güle kullan Beğenirsen bende alıcam mayıs gibi Mayısa kadar yeminliyimde

öğleden sonra inanılmaz yoğunlaştım kızlar bir sürü yazılacak raporum var,,, =((

siz neler yapıyosunuz,,,

ama bende daha almadım tühhh yaaa

nilcim bencede bu daha ciciymiş tatlım çok sevimli
saol cnm bende çok beğendm bi kaç model daha seçmişler saolsunlar satış müdürü ben nazicane kendi zevkime göre seçtm dedi, dedm ben senin zevkini yerm(içimden tabe:))
benmde çok içime sindi düz olanlardan biraz farklı gibi yatağın üstüne seriliyken ayrı bi güzel durucak bide pembiş ya en sevdiim renk
Aaaaaa bende beğenmiştim bunuuuu Banada sunsalardı alternatif tüh yaaa nese balımmm sana kısmetmiş güle güle kullan Beğenirsen bende alıcam mayıs gibi Mayısa kadar yeminliyimde
neye niyet neye kısmet cnm ya hiç görmemiştm bunu görsem zaten bunu alırdm,
hadi bakalm cemrem göriiiciizz sonra yeminimi bozum açılın deme ama buralarda:)) bende ne yemnler ettim ama nafile
:))

tesekkurler sineraycım ilgin içinnn ama buldum sanırımmm

gizemcim hergunyeniurun adlı sitede de var

9.90 kargo fiyatıda aynı cok bi fark yok aralarında ordan aldım bakalım ne zaman gelcek...

bnde dua etcem sana hemde ismini vererek.. bişi olmaz içini ferah tut.. o senin iyi niyetini kullanıdı için, senn ona hakkın helal olmaz..
o sana bu şekilde davrananarak ortada hak falan bırakmıyo zaten
bana gelince çağla.. durmak yok yola devam.. bu olanlara sadece kısmet die bakıorum.. çok dua ettim.. olması gereknler bunlar belkide..
boşver gtsn

minnoşlarm çıkıorm smdi 5te işe gidicem 9 da çıkıcm o zmana kdr iyi bakın kendinize, moralinizi bozmayn iyi şeyler düşününün ve çok alışveriş yapmayın
görüşürüz buggiler

Yok canım yaaa ilk yeminim bozmam ben kolay kolay iyi bi indirim çıkmadıgı sürece biraz para biriktiricem. Mayısta anneler günü nedeniyle indirim olur mayısta herşeyimi bitiricem tabii herşey derken yatak odamın 2 battaniye eksiğini ve banyo mu. Sonrada mutfak için birikime başlıycam fıstıgım

Son düzenleme:

bende yatak odasını 2 saten 2 battaniye alıp bitircem ama satenleri evlenceğim zamana saklıcam beğendiğim modellerden daha güzelleri çıkar diye

banyoyu hazırlarsın evin var eve göre alırsın canım

elektrikli ev aletlerini ay ay alcam bide şirketteklerle gün yapcam para koycam ama mayısta bunları alırım herhalde ne yapcam ama bu ay herhalde çeyiz almıcam kendi ihtiyaçlarım var gömlek almam lazım

tost makinesi
blendır
ütü
tost makinesi
su ısıtıcısı

alayım bende onu saol canım

rica ederim cnmm

canım benim ya bitanesin Allah razı olsun..

haklısın benide inadına uzuyo haksa buda hak ben yanlıs bişey yapmadım ailem rıza gostermiyor olmuyor olmucak bu iş dedim ayrıldım..

canım ya bole dik durabilmen cok guzel.. seni cok kırmıs yormus dinlenmeye ihtiyacın varmıs zaten kafanı dinle birsure

Hayırlı olsun cnm

saol balımm

çağlam nasılsın üzmüyorsun kendimi dimi,,,

üzmüyorum desem yalan olur hayatcım... içim yanıyo hernekdar sucum olmasada suclu gibi hissediyorum gecer heralde

Elektrikli bütün ev aletlerini toptan almayı düşünüyoruz son senemizde nişanlanınca çünkü her sene yeni modeller çıkıyo. Birde toptan alınca daha ucuza gelebiliyo. Ayrıca garanti sorunuda var tabi, şimdilik elektrikli ev aletlerimizi birktirdiğimiz parayla almayı düşünüyoruz.
Ama bende belki saç kurutma makinesi saç düzleştiricisi maşa gibi şeyleri alabilirim önümüzdeki yaz. Çünkü modeller falan hep aynı Başkada almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…