kızlar yakaladın yakaladın da stokta bu bigudilerden kalmamıs... gelirmi acaba yine
kızlar benm battaniyenin de fuşyası kalmamıs, bende bu modelle değiştirdm benm için alternatifler seçip göndermişler mailime sonra da telefonla aradılar değişimini yaptk
bunun fuşyasını alıormm, ama sitede satışı yok su an bana göndericekler ama bunu görsem önce bunu alrdm daha çok içime sindi:))
Eki Görüntüle 272636
kızlar yakaladın yakaladın da stokta bu bigudilerden kalmamıs... gelirmi acaba yine
saol cnm bende çok beğendm bi kaç model daha seçmişler saolsunlar satış müdürü ben nazicane kendi zevkime göre seçtm dedi, dedm ben senin zevkini yerm(içimden tabe:))ama bende daha almadım tühhh yaaa
nilcim bencede bu daha ciciymiş tatlım çok sevimli
neye niyet neye kısmet cnm ya hiç görmemiştm bunu görsem zaten bunu alırdm,Aaaaaa bende beğenmiştim bunuuuuBanada sunsalardı alternatif tüh yaaa nese balımmm sana kısmetmiş güle güle kullan Beğenirsen bende alıcam mayıs gibi Mayısa kadar yeminliyimde
tesekkurler sineraycım ilgin içinnn ama buldum sanırımmm
gizemcim hergunyeniurun adlı sitede de var
9.90 kargo fiyatıda aynı cok bi fark yok aralarında ordan aldım bakalım ne zaman gelcek...
bende onu anlamıyorum..
tamam sevgisine bişey diyemem gercekten sevdi bende sevdim ama bitti bitmek zorundaydı cunku..
o zaman konustumuzda ona da soledim gercekten sevsen bole yapmazsın sende kendi hayatını yasar mutlu olursun benim için degerli birisin bole oldugunu gormek beni uzmekten baska işe yaramıyo sende tum bunları canımı sıkmak uzmek icin yapıosun sanki dedim
ben ona zorla bişey yaptırmadım ama fedakar biriydi yaptı allah da razı olsun keşke o da bole dusunup hakkını helal edip yoluna devam edebilse içim acıyo
canım cok tesekkur ederim cok iyi oldu bu ornekler... bende kackez helallik istedim ama vermedi... en sonda cehennemde gorusuruz lafı intihar içinde olabilir bana hakkını helal etmedigi içinde...
Allah herseyi affediyor ama bana sirk ve kul hakkı ile gelmeyin diyor, en korktugum seylerden biridir, o zamanlar cahildim işte...dediklerini yapıcam
kendi derdime daldım seni bidaha sormayı unuttum ne yaptın hiç konusabildiniz mi?
saol cnm bende çok beğendm bi kaç model daha seçmişler saolsunlar satış müdürü ben nazicane kendi zevkime göre seçtm dedi, dedm ben senin zevkini yerm(içimden tabe:))
benmde çok içime sindi düz olanlardan biraz farklı gibi yatağın üstüne seriliyken ayrı bi güzel durucak bide pembiş ya en sevdiim renk
neye niyet neye kısmet cnm ya hiç görmemiştm bunu görsem zaten bunu alırdm,
hadi bakalm cemrem göriiiciizz sonra yeminimi bozum açılın deme ama buralarda:)) bende ne yemnler ettim ama nafile
:))
tesekkurler sineraycım ilgin içinnn ama buldum sanırımmm
gizemcim hergunyeniurun adlı sitede de var
9.90 kargo fiyatıda aynı cok bi fark yok aralarında ordan aldım bakalım ne zaman gelcek...
Yok canım yaaa ilk yeminim bozmam ben kolay kolay iyi bi indirim çıkmadıgı sürece biraz para biriktiricem. Mayısta anneler günü nedeniyle ingirim olur mayısta herşeyimi bitiricem tabii herşey derken yatak odamın 2 battaniye eksiğini ve banyo mu. Sonrada mutfak için birikime başlıycam fıstıgım
alayım bende onu saol canım
bnde dua etcem sana hemde ismini vererek.. bişi olmaz içini ferah tut.. o senin iyi niyetini kullanıdı için, senn ona hakkın helal olmaz..
o sana bu şekilde davrananarak ortada hak falan bırakmıyo zaten
bana gelince çağla.. durmak yok yola devam.. bu olanlara sadece kısmet die bakıorum.. çok dua ettim.. olması gereknler bunlar belkide..
boşver gtsn
Hayırlı olsun cnm
çağlam nasılsın üzmüyorsun kendimi dimi,,,
bende yatak odasını 2 saten 2 battaniye alıp bitircem ama satenleri evlenceğim zamana saklıcam beğendiğim modellerden daha güzelleri çıkar diye
banyoyu hazırlarsın evin var eve göre alırsın canım
elektrikli ev aletlerini ay ay alcam bide şirketteklerle gün yapcam para koycam ama mayısta bunları alırım herhalde ne yapcam ama bu ay herhalde çeyiz almıcam kendi ihtiyaçlarım var gömlek almam lazım
tost makinesi
blendır
ütü
tost makinesi
su ısıtıcısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?