- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
süper o zaman uclarıda olsa olur speedycim , düzleştiricisiz bişeye benzesin yeterkiçok merak ettim
ben gitti gidiyordan aldım işte 2*3 ay önce 2 kez falan yaptım. benim saçlarım ince birazcık o halde bile 2 paket olsa daha rahat olacak.
çünkü çok kalın alıp saramıyorsun bide devamlı çektiğin için kırılma falan oluyor saçın kalin ise mutlaka 2 paket aldaha rahat kullanırsın yoksa bazıları düz kalıyor yapılmıyor :44:
gitti gidiyordan aldım çok daha ucuz
ne aldınız ne alıyosuznu bana da söyleyin,,,,
bigudi hayatcım
MAGİC LEVERAGE SAÇ BİGUDİSİ
benim sacların ustu kalın altı incerofle ve duzleştiriciye maruz kalan kısımlar inceldi malesef, bakım ve kestirerek kurtulmaya calısıyorum 2 paket alıyım saglam olsun
gittigidiyora da bakıcam şimdi cok tesekkur ederim canımmmmm
nilcikk hosgeldinn
naı kullanıyormuş ,,,kalıcı dalga mı
aynen canım 2 paket al ince ince yap güzel oluyor
bak heveslendim haftasonuna bende yapyım
bide yaparken saçlarını çok ıslak bırakma nemli olsun hasta olursun
aa speedycimm bunu soledigin cok iyi oldu bende sinuzit var zaten .. nemlide bıraksam fönle tepeden kuruturum en azından diplerini...
kızlar ben geldiim bileğiiim çoooooooook ağrıyo yaayarın sınavım var napıcam bilmiyoruummmm bu arada bigudiler cidden can kurtaran gibii ya ben suan kullanmıyorum zaten normal halide o şekilde ama bi ara çok yıprandığı dönemde dalgalarım kaybolmuştu baya bi kullandımm kendilerini :101:
çağlammm sağolasın bitanem allah bir değil bin kere razı olsun,,,
minnağım geçmiş olsun bebem,, yarına kadar nası geçicek
aa gecmişler olsun hayatımmm yaaaa eczaneden krem falan alsan nası bişey tutuldumu? kas gevsetici surup ısıtıp sarsan ?
tamam çağlacım görüşürüz ahh bende ilkokul öğretmenimi bi bulabilsem nası mutlu olurdum,,
nazcım ağrı kesici falan fayda etmiyosa bi dr.a gitseydin belki bişey önerir daha kötü bişey olmasın sınavın önemli rapor alıp sonra giremez misin
bende var kızlar çok güzel ama saçlarınız uzun ise aman aman kullanışlı olmuyor sadece uçları kıvırcık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?