'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

süper o zaman uclarıda olsa olur speedycim , düzleştiricisiz bişeye benzesin yeterki çok merak ettim

ben gitti gidiyordan aldım işte 2*3 ay önce 2 kez falan yaptım. benim saçlarım ince birazcık o halde bile 2 paket olsa daha rahat olacak.
çünkü çok kalın alıp saramıyorsun bide devamlı çektiğin için kırılma falan oluyor saçın kalin ise mutlaka 2 paket al daha rahat kullanırsın yoksa bazıları düz kalıyor yapılmıyor :44:
gitti gidiyordan aldım çok daha ucuz

benim sacların ustu kalın altı ince rofle ve duzleştiriciye maruz kalan kısımlar inceldi malesef, bakım ve kestirerek kurtulmaya calısıyorum 2 paket alıyım saglam olsun

gittigidiyora da bakıcam şimdi cok tesekkur ederim canımmmmm

nilcikk hosgeldinn

aynen canım 2 paket al ince ince yap güzel oluyor
bak heveslendim haftasonuna bende yapyım
bide yaparken saçlarını çok ıslak bırakma nemli olsun hasta olursun

naı kullanıyormuş ,,,kalıcı dalga mı

bildigin bigudi canım ama biraz degişik bi teknigi var galiba cubugu falan var bide normal bigudi bi gece falan beklio bunun bekleme suresi 30 dk bende deneyip gorcem

buarada tatlı ben sana 50 tane ihlas okudum, sonrasında aylık ziyaretci durumlarından devam edemedim... okudugum gun pc bozuktu soleyemedim sana sonra baktım çoktan bitirmişsin ama sonucta ben senin niyetine okudum... al kabul et baska bi zaman için uzerinden devam edersin

berfincim bana site için davet göndermişsin ama ben aktif olamam evde netim yok zaten burda giriyorum sadecee

kızlar ben geldiim bileğiiim çoooooooook ağrıyo yaa yarın sınavım var napıcam bilmiyoruummmm bu arada bigudiler cidden can kurtaran gibii ya ben suan kullanmıyorum zaten normal halide o şekilde ama bi ara çok yıprandığı dönemde dalgalarım kaybolmuştu baya bi kullandımm kendilerini :101:

aynen canım 2 paket al ince ince yap güzel oluyor
bak heveslendim haftasonuna bende yapyım
bide yaparken saçlarını çok ıslak bırakma nemli olsun hasta olursun

aa speedycimm bunu soledigin cok iyi oldu bende sinuzit var zaten .. nemlide bıraksam fönle tepeden kuruturum en azından diplerini...

aa gecmişler olsun hayatımmm yaaaa eczaneden krem falan alsan nası bişey tutuldumu? kas gevsetici surup ısıtıp sarsan ?

çağlammm sağolasın bitanem allah bir değil bin kere razı olsun,,,

rica ederim canım beniimmm ne demek keske daha cok okuyabilseydim yine okurum ole bişey oldumu soyle

ben kacıyorum azcık millet... ilkokul hocamı ziyarete gidip elini öpüp hayır duasını alayım diyorum bugun

gorusuruz fıstıklar

minnağım geçmiş olsun bebem,, yarına kadar nası geçicek

sagol balım bilmiyorum nası geçicek salıdan beri var ağrı dün akşam şişti şimdi hala devam ediyo ağrı yarına geçmezse çok zorlanırım demin denim bi çizim yapmayı dedim her çizgide kıvranıyorum

tamam çağlacım görüşürüz ahh bende ilkokul öğretmenimi bi bulabilsem nası mutlu olurdum,,

nazcım ağrı kesici falan fayda etmiyosa bi dr.a gitseydin belki bişey önerir daha kötü bişey olmasın sınavın önemli rapor alıp sonra giremez misin

aa gecmişler olsun hayatımmm yaaaa eczaneden krem falan alsan nası bişey tutuldumu? kas gevsetici surup ısıtıp sarsan ?

sagol balımmm, 4 sene evel ünide vize arifesinde yakın arkadaşım elimi havada yakalayı üstüne oturdu yani şimdi saçma bişi ama nası olduğunu bizde anlayamadık kalktı tekrardan oturdu ben acıdan sesimi çıkaramadım bileğim ters döndü o gün rntgen falanda cekıldı cıkıktı o donemde düzeldi 2 sene evel gene bu dönemlerde agrıdı aynı bılegım sımdı gene orası baya bı laf ettım kıza masalllahhh nası oturduysan 4 senedır agrısından kurtulamadım dıye :101: ama bu sefer şişti bide kemiğin arasında bi yer hafif eğince sırttaki kambur gibi bişi oluo anlamadım bi türlü kolonya süürdüm şişi arttı ablam krem alcak gelırkende bakalım yarına gecermi

Son düzenleme:

ben doktordan çok korkan bi minnakımmm hayatıımmm sınav ıcınde yarın gidicem kursa göstericem hocaya hafta içi girim isterseniz dicem yada bi arkadaşım çizsin benim yerime ben sölerim dicem Allahtan hocam beni seviyo zorluk cıkartıcanı sanmıyorum

bende var kızlar çok güzel ama saçlarınız uzun ise aman aman kullanışlı olmuyor sadece uçları kıvırcık oluyor

Dün akşamm yaptım işe öyle gitmiştim

Sabah uyudum uyandım geldim işe tekrar hiç bozulmadı maşa gibi değil düzleştirmedimde sanırım bi dönem bunlarla idare edicem .

Tek uçlara olsada yetiyo basna toplayınca çok güzel duruoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…