ben gitti gidiyordan aldım işte 2*3 ay önce 2 kez falan yaptım. benim saçlarım ince birazcık o halde bile 2 paket olsa daha rahat olacak.
çünkü çok kalın alıp saramıyorsun bide devamlı çektiğin için kırılma falan oluyor saçın kalin ise mutlaka 2 paket aldaha rahat kullanırsın yoksa bazıları düz kalıyor yapılmıyor :44:
gitti gidiyordan aldım çok daha ucuz
aynen canım 2 paket al ince ince yap güzel oluyor
bak heveslendim haftasonuna bende yapyım
bide yaparken saçlarını çok ıslak bırakma nemli olsun hasta olursun
çağlacım bi dur sakin ol canım ne kadar süre beraberdiniz bu insanla,, ya sonuçta olmadıysa sırf o istiyo diyo bişeyler yaşanamazdı dimi,, senin hiç bi suçun yok boş yere üzme kendini,, bence kendine bişey yaptığı falanda yoktur sadece seni üzmek istemiş o kadar
caglaa:S gitmemekle iyi yapmışsın. aynı korku bendede var:S ya kendine bişey yaparsa die:S
durup beklemekten başka bişey yok sanırım..
o çocukta kendne bişey yapsa çoktan yapmıştı merak etme
boşver gitsin..
insan sadece kendini sadece kendini düşünmeliymiş. hayatın kuralu buymuş meger..
hoşgeldn minnak, hayat..
Hoşbuldumm canımm.
Çağlam gitmemekle cidden doğru bi karar verdin, vicdanını sızlatmak için bu şekilde bi msj atmış olabilir diye düşünüyorum bişey yapıcak olsa sözleniceni öğrendiğinde yapardı o anda bişi yapmadıysa son kez görüşmedin diye bişey yapmaz sanırım.. Bu şekilde davranan herkesin sorunlu oldugunu dusunuyorum yanlıs anlasılmasın kızlar en küçük olayda kendımı oldurucem diyen adamdan yada kadından ne baba olur ne anne!Allah'ın verdiği cana kıymak bu kadar basit mi? Aman uzak dursunlar bizlerden. Sen hiçbi adım atma ve içini sıkma canım benim bişey yapıcanı sanmıyorum, belkı son konusmadan sonra umut edip tekrar olucanızı dusunmustur
canım bencede vicdan için yapmış ki 6 yıl önce bitmiş bişey kesinlikle msj atma ararsada açma sözlendin bunu böyle bilsin 6 yıl öyle yada böyle yapardı kendine birşey
canım öle cok ısrar ettiki illa gelceksin son kez gorcem öle bırakcam peşini diye onu ne kadar tanısam da korktum gidemedim... gerekte yoktu sonucta bu ikimizi de uzmekten baska işe yaramazdı ki anlam veremedim o istegine
evet kendini dusunmeli ama ya benden davacı olursa obur taraftahakkını helal etmiyo cunku bide allah kourusun kotu bişey yaparsa
basardıda nazım... sızlattı suan kendimi dunyanın en kotu en bes para etmez insanı gibi goruyorum..
canım öle cok ısrar ettiki illa gelceksin son kez gorcem öle bırakcam peşini diye onu ne kadar tanısam da korktum gidemedim... gerekte yoktu sonucta bu ikimizi de uzmekten baska işe yaramazdı ki anlam veremedim o istegine
evet kendini dusunmeli ama ya benden davacı olursa obur taraftahakkını helal etmiyo cunku bide allah kourusun kotu bişey yaparsa
basardıda nazım... sızlattı suan kendimi dunyanın en kotu en bes para etmez insanı gibi goruyorum..
o zamanlar boyunca hep bi umudu vardı heralde... ama sözlendim artık iş ciddiye bindi o zaman umutları bitti...
o zaman konustumuzda ben sana benle evlen demiyorum biliyorum zaten bu saatten sonra olmaz ben hayatım karmakarısık senide bu hayatın içine surukleyemem sen mutlu ol sadece son kez goreyim illa da dedi...
o zaman daha sozlenmemiştim.. bu zamanlar için kac kez tel no deiştirdim 4 yılda kackez.. ama arkadaslarım arasında kim oldugunu yakalayamadıgım bi köstebek var... herseyimi ona o yetiştiriyo... her kimse yasadıklarımının bin beterini yasasın baska bişey demiyorum
çok seven hiç üzebilir mi sevdiğini böylekötü bişey yapıcanı sanmıyorum. Helallik konusunda bişey diyemicem, Allah affetsin babanem bizden helallik almadan vefat edememişti için rahat etmicekse ara helallik için dicem ama sanki istediğide buymuş gibime geliyo sen onu ara diye bu kelımelerı etmıstir
"Bundan sonra arkadaşınız helal eder vaya etmez. Artık siz üzerinize düşeni yaptıktan sonra başka yapacak bir şey yok demektir. İlla da hakkını helal etmiyorsa o kimse adına sadaka verebilirsiniz." alıntı
şuan aramaman doğru olan bence.. çünkü o bunu bekliyor..
sen duanı et ama gerçekn etki vicdanın rahatlasın..
sadaka ver bi kaç kez..
sonrası ALLAHa kalmış..
ALLAh uzun ve sağlıklı ömürler verirse sonra bidaha helallil almayı denersin.
şuan olaylar çok sıcak.. çok fazla hassastır oda.. çünkü doğru olan çekilmek.. ses çıkarmadan..
cağl yapcak bişey yok. bazı şeyleri kabeul etmek lazım.karşılıklı konuşmak lazım..
ama sen bunu yapcak durumda değilsin..
sen artık sözlüsün.. evliliğe ilk adımını attın.. sahiplisin.. sözlüne karşı sorumluluk var..
buyzden gidip onla görüşemezsin helallik istemek için bile olsa görüşemezsin..
netten araştırdım örnekler bulma çalıştım
"Sual: Arkadaşla tartışıp birbirimizi üzmüştük. "Hakkımı helal etmem" diyor. Ne yapılması gerekir?
CEVAP
Yapılacak iş, tekrar tekrar rica edip hakkını helal etmesini istemektir. Yine de helal etmezse, bir şey denemez. Gıyabında ona çok dua etmenizi tavsiye ederiz."
yani eski sevgilin sna iyilik yapmış olabilir. ama o onları gönüllü yaptı.. aşağıdaki örneğede bak
"Sual: Bize çay ve yemek ikram eden oluyor. Hakkı geçer diye korkuyorum. İkramını gördüğümüz kişiyle muhakkak helalleşmek gerekir mi?
CEVAP
Bize herhangi bir şey ikram eden kimsenin o ikramını kabul etmekle bize hakkı geçmez. Ancak az da olsa beraber bulunduğumuz kimselerle sık sık helalleşmek iyi olur. İyilik edenlere de teşekkür etmelidir!"
için rahat etsn bence.. sen duanı et.. tevekkülü ALLAHa bırak
canım kimseye bişey anlatma diyecem ama yapmazsın nasıl bir arkadaş acaba ya sinir oldum birinin ona herşeyi yetiştirmesinede şaşırdım ayrıca nasıl insanlar var ya
çağlacm uzak dur o insandan, böyle bi sevgi olamaz benm anlayışıma sığmıo, karsı taraf istemiosa bi yerde oluruna bırakmalı bu ne böle kaç yıl geçmiş hala peşinde..
kendini izole et o insandan tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?