'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Noldu tatlım?????

En kötüsünden başlayayım...

Daha önce bahsetmiştim, abimin son sınavı var eğer geçemezse okulu 1 yıl uzayacak demiştim. Kendisi yurt dışında okuyor, Sofia'da. Sınavı harika geçmesine rağmen asistan sınavı vermiyormuş, daha doğrusu asistan rektörün emrini yerine getiriyormuş. Abim sınav kağıdının beraber incelenmesini istemiş, elle tutulur bir hata bile bulunmazken, diplomasını vermiyorlar!!! 27 yaşında, Türkiye'ye gelip hemen askerlik akabinde dış işlerinde işe girmek istiyordu. Ama şimdi herşey hayal oldu. Bugün annemle konuşmuşlar, sesi çok kötü geliyormuş

Bir diğeri,

İşyerinde 2 çok ama çok önemli firmanın bakiyeleri ile ilgili patronlarımı yanlış yönlendirdim.

2. neden ilkinin yanında solda sıfır. Ama herşey üst üste mi gelmeli?

o hocalar nasıl ödicek acaba 27 yaşında birinin hayatından çalmayı ne kötü ya abine çok üzüldüm canım

2. olay ise aşılır hayatım seni çok iyi anlıyorum ama bir yolu bulunur yönlendirmenin yani insanlar mükkemmel olmak zorunda değil

ececim sanada çok geçmiş olsun canım

abinin durumuna üzüldüm ne yazık ki öyle kıl hocalar oluyor Bir kez daha konuşsun ya sınav cevapları doğruysa notunu vermek zorunda

2.nedene gelince şirket zarara mı uğradı anlamadım cnm?

sağol gizemcimm

Son düzenleme:

Okulu 5 yıldı zaten. Bu sene 6. yılında diplomasını alıp geleceğini kurmak istiyordu artık.

Ama bu ırkçılık, bu önyargı, bu düşmanlık... Allah'ım tez günde nasıl biliyorsa öyle yapsın o insanları... Yüreğine bir gram merhamet versin ya Yarın en son şans... Rektörle görüşmeyi deneyecek, olmazsa pılını pırtısını toplayıp gelecek. Peki ya o 6 yıl, o birikim... Belgesiz ne olacak? 3 dili var çok iyi bir iş bulabilir ama askerlik? Ben hiçbirşeyi düşünmüyorum şuan abimden başka, benim hayatım ertelenmiş umrumda değil. Ama onun için öyle korkuyor ve üzülüyorum ki, psikolojisi alt üst olacak Offf Allahım sen dayanma gücü ver

insannın hayatını nası engelliyolar ya yazıkk 1 sene geri gelirmi Şirket zarara ugradımı işini kaybetmezsin heralde dimii büyük bi hatamı pek anlayamadım bilgim olmadığından

pelincim abinin durumuna üzüldüm,gün doğmadan neler doğar Allah o rektörün kalbine merhamet versin.

nasıl da kolay değil mi onlar için bir insanın hayatını böyle etkilemek.

ececik geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et.

kızlar bugün yoğundum, yarın daha daha yoğunum çok iş var. erken gidip geç çıkma ihtimalim yüksek.
haftaya da yoğunluk devam ediyor Allah sağlık versin hepsini yaparım.
gözlerim kapanıyor uykuya gidiyorum kendinize iyi bakın.

sağol cnm

iyi geceler canım dinlen güzelce

insannın hayatını nası engelliyolar ya yazıkk 1 sene geri gelirmi Şirket zarara ugradımı işini kaybetmezsin heralde dimii büyük bi hatamı pek anlayamadım bilgim olmadığından

Kaç 1 sene minnağım kaç 1... O pisliklerin "okul harcı" diye tabir ettiği şeye biz 2 ev parası yatırdık, özel olmadığı halde!!! Ama tek istedikleri sömürmek. Çünkü onların işi bu! Bilek hakkı yok! Beyin fırtınası yok!
Çok büyük ahh aldılar, kim bilir kaç kişi var bizim gibi... Nasıl can verecekler acaba, gece yastığa başlarını koyduklarında hiç mi dürtmeyecek merhamet duygusu. Ama insan olan da merhamet olur!

Minnakçım 2 büyük firmanın bugün itibari ile bakiyesini öğrenmek istedi patronum, bense son mutakabat tarihini dikkate almışım yani 30.09 itibari ile söyledim. İşimi kaybetmem ama böyle saçma sapan bir hatadan dolayı itibarımı kaybederim. Ve bunu toparlamak canımı sıkıyor...

Orkidem sağ ol, amin diyorum. Ne diyebilirim ki bu saatten sonra?

Son düzenleme:

hoşşgelldiiinn canımm , bende tam tersıı yaa onumuzdekı 3 gun kurstayım hep

Hoşbuldum canım çeyiz ürünlerine bakıyordum netten gene dalmış gitmişim saat kaç olmuş yazdığını yeni gördüm kusura bakma. Benim kursum pazartesi, çarşamba ve perşembe günleri onun dışında boşum.

İnş düzelir tatlım her şey. Öyle hocalara acayip gıcık oluyorum benim erkek arkdaşımın bölümünde de vardı 2-3 ders yüzünden uzadı hep okulu yıllarca en son teke düşürdü de tek ders sınavından geçti mezun oldu neyseki. Benden 3 yaş büyük kendisi aynı sene mezun olduk Allah'tan bana yetiştin diyorum arada takılarak benden sonra mezun olsaydın yuh artık derdim diyorum kızıyor

benimde erkek arkadaşım bir sene uzattı bu dönem 4 diğer dönemde 4 var ama yinede uzatabilirim dedi yani normalde 2011 mezunu olması gerekirken 2012 olcak ama o dersleri veremezse 2013 olcak düşünün berbat bişey hocalar yüzünden virgüllü puanlarla bırakıyorlar alllah onlara akıl fikir versin

kızlar ben geldm ki
birazdan geçmişi okucam umarm kötü seyler olmamıstr,
gizemcm msjına cvp veremedm kuzum çalışıodm kapanışa kaldım, gezerz tabi kuzum bakarız ki bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…