Hoşbuldum tatlım nasılsın?
hoşşgelldiiinn canımm , bende tam tersıı yaa onumuzdekı 3 gun kurstayım hepSelam kızlar ben de geldim. Kursum başladı artık anca akşamları girebilicem önümüzdeki 3 gün tatilim ama.
Berbat bir gün... Berbat bir gece... Bugünü hiç yaşamasaydım keşke
Noldu tatlım?????
En kötüsünden başlayayım...
Daha önce bahsetmiştim, abimin son sınavı var eğer geçemezse okulu 1 yıl uzayacak demiştim. Kendisi yurt dışında okuyor, Sofia'da. Sınavı harika geçmesine rağmen asistan sınavı vermiyormuş, daha doğrusu asistan rektörün emrini yerine getiriyormuş. Abim sınav kağıdının beraber incelenmesini istemiş, elle tutulur bir hata bile bulunmazken, diplomasını vermiyorlar!!! 27 yaşında, Türkiye'ye gelip hemen askerlik akabinde dış işlerinde işe girmek istiyordu. Ama şimdi herşey hayal oldu. Bugün annemle konuşmuşlar, sesi çok kötü geliyormuş
Bir diğeri,
İşyerinde 2 çok ama çok önemli firmanın bakiyeleri ile ilgili patronlarımı yanlış yönlendirdim.
2. neden ilkinin yanında solda sıfır. Ama herşey üst üste mi gelmeli?
Daha önce bahsetmiştim, abimin son sınavı var eğer geçemezse okulu 1 yıl uzayacak demiştim. Kendisi yurt dışında okuyor, Sofia'da. Sınavı harika geçmesine rağmen asistan sınavı vermiyormuş, daha doğrusu asistan rektörün emrini yerine getiriyormuş. Abim sınav kağıdının beraber incelenmesini istemiş, elle tutulur bir hata bile bulunmazken, diplomasını vermiyorlar!!! 27 yaşında, Türkiye'ye gelip hemen askerlik akabinde dış işlerinde işe girmek istiyordu. Ama şimdi herşey hayal oldu. Bugün annemle konuşmuşlar, sesi çok kötü geliyormuş
Bir diğeri,
İşyerinde 2 çok ama çok önemli firmanın bakiyeleri ile ilgili patronlarımı yanlış yönlendirdim.
o hocalar nasıl ödicek acaba 27 yaşında birinin hayatından çalmayı ne kötü ya abine çok üzüldüm canım
2. olay ise aşılır hayatım seni çok iyi anlıyorum ama bir yolu bulunur yönlendirmenin yani insanlar mükkemmel olmak zorunda değil
ececim sanada çok geçmiş olsun canım
insannın hayatını nası engelliyolar ya yazıkk 1 sene geri gelirmiEn kötüsünden başlayayım...
Bir diğeri,
pelincim abinin durumuna üzüldüm,gün doğmadan neler doğar Allah o rektörün kalbine merhamet versin.
nasıl da kolay değil mi onlar için bir insanın hayatını böyle etkilemek.
ececik geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et.
kızlar bugün yoğundum, yarın daha daha yoğunum çok iş var. erken gidip geç çıkma ihtimalim yüksek.
haftaya da yoğunluk devam ediyor Allah sağlık versin hepsini yaparım.
gözlerim kapanıyor uykuya gidiyorum kendinize iyi bakın.
insannın hayatını nası engelliyolar ya yazıkk 1 sene geri gelirmiŞirket zarara ugradımı işini kaybetmezsin heralde dimii büyük bi hatamı pek anlayamadım bilgim olmadığından
pelincim abinin durumuna üzüldüm,gün doğmadan neler doğar Allah o rektörün kalbine merhamet versin.
nasıl da kolay değil mi onlar için bir insanın hayatını böyle etkilemek.
ececik geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et.
kızlar bugün yoğundum, yarın daha daha yoğunum çok iş var. erken gidip geç çıkma ihtimalim yüksek.
haftaya da yoğunluk devam ediyor Allah sağlık versin hepsini yaparım.
gözlerim kapanıyor uykuya gidiyorum kendinize iyi bakın.
hoşşgelldiiinn canımm , bende tam tersıı yaa onumuzdekı 3 gun kurstayım hep
Bir diğeri,
İnş düzelir tatlım her şey. Öyle hocalara acayip gıcık oluyorum benim erkek arkdaşımın bölümünde de vardı 2-3 ders yüzünden uzadı hep okulu yıllarca en son teke düşürdü de tek ders sınavından geçti mezun oldu neyseki. Benden 3 yaş büyük kendisi aynı sene mezun olduk Allah'tan bana yetiştin diyorum arada takılarak benden sonra mezun olsaydın yuh artık derdim diyorum kızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?