anneme de gösterdm o da çok beğendi tatlm, ben ilkini bğendm ama bina yaşı 18miş o düşündürdü beni, aslnda çok modern ve yeni gibi duruo ama dışı da önemli tabi
23 oldm cnm:)sen?evet o biraz düşündürüyo canım bakalım yarın bi karar vericez mecburen buarada nilcim sorucam sorucam diyorum unutuyorum yaş kaç senin?
bana yarın sınav için şans dileyin dua edin kızlaar nolurson sınavımız bu biticek kurs ve bileğiiim çok kötü saçımı bıle ablam yıkayıp kuruttu eger rapor alamassam girmek zorundayım sınava kremle ıyıce ovduk yarında kas gevsetıcı alıcam gene geceryarın 2ye kadar ınsallah hepinizi seviiyorum ve bolca öpüyoorummm iyi geceler
sevgilimin tarafı hemen okul biter bitmez nişan yapalım diyolar lakin benim babamın bir takıntısı var askerliknuh diyo peygamber demiyo bu konuda bizde istiyoruz 2012 de evlenelim oda olmuo her halukarda 2013 e kalıyoruz
buyur canım
2011 gelinleri topiğine nolmuş millet üyeliğini iptal ettirmiş sonra yeni üyelik alcaklarmış kazene msj atıp,,
2011 gelinleri topiğine nolmuş millet üyeliğini iptal ettirmiş sonra yeni üyelik alcaklarmış kazene msj atıp,,
günaydın kızlar
hayırlı cumalar.. dua ile dielim..
pelin üzüldüm:S ya bu çocuk okumk için gitmiş. ailesinden ayrı kalmış parası gitmiş..
hiçmi merhamet olmaz insanlarda ya:S
cemre istanbul nevresim olan çok güzel. bn çok begeniyorum onu. güle güle kullan..
gizem yarın buluşcaz dımı şimdi. bugun kesinleştirseydik. kim gelio falan..
çağla sözde çok güzelmiş gerçekten..
naslsın şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?