'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anneme de gösterdm o da çok beğendi tatlm, ben ilkini bğendm ama bina yaşı 18miş o düşündürdü beni, aslnda çok modern ve yeni gibi duruo ama dışı da önemli tabi

evet o biraz düşündürüyo canım bakalım yarın bi karar vericez mecburen buarada nilcim sorucam sorucam diyorum unutuyorum yaş kaç senin?

Göreceksiniz...
Bir gün yaptıklarınız gerçekten işe yaramış,
Dilediğiniz her şey gerçekleşmiş.
Dönüp bakacaksınız geriye ve güleceksiniz başınızdan geçenlere...
ve kendinize "bunların hepsini nasıl atlattım?" diye soracaksınız.
Sadece,umudunuzu asla kaybetmeyin!
Sadece,hayal kurmaktan vazgeçmeyin!
ve asla eksik etmeyin yaşamınızdan sevgiyi!

Jancari Campi

pelinim bu senin içindi umarım okursun...

ve morganna...

eviniz hayırlı ugurlu olsun... odalarına sıgmasın mutlulugunuz...

bana yarın sınav için şans dileyin dua edin kızlaar nolur son sınavımız bu biticek kurs ve bileğiiim çok kötü saçımı bıle ablam yıkayıp kuruttu eger rapor alamassam girmek zorundayım sınava kremle ıyıce ovduk yarında kas gevsetıcı alıcam gene geceryarın 2ye kadar ınsallah hepinizi seviiyorum ve bolca öpüyoorummm iyi geceler

merak etme nazımmm cok guzel gecicek sınavın rapor alamazsan...

dua edicem senin için ve inanıyorum sen hersekilde gecersin o sınavı balımm

sevgilimin tarafı hemen okul biter bitmez nişan yapalım diyolar lakin benim babamın bir takıntısı var askerlik nuh diyo peygamber demiyo bu konuda bizde istiyoruz 2012 de evlenelim oda olmuo her halukarda 2013 e kalıyoruz

canım bende 1. beğendim çok güzel 2 evde yepisyeni gir içine otur

bu arada benmde sevdicek bu sene uzattı uzatmasaydı askere gidicekti 2012 de söz nişan olmadan direk evlenebilirdik kısmet

bu sene biter diyoruz seninkinin kaçıncı senesi ilk senesimi uzatmada

bide okurkenmi ev alıcak ailesimi ödicek ben anlamadım tatlım

günaydın kızlar
hayırlı cumalar.. dua ile dielim..
pelin üzüldüm:S ya bu çocuk okumk için gitmiş. ailesinden ayrı kalmış parası gitmiş..
hiçmi merhamet olmaz insanlarda ya:S

cemre istanbul nevresim olan çok güzel. bn çok begeniyorum onu. güle güle kullan..

gizem yarın buluşcaz dımı şimdi. bugun kesinleştirseydik. kim gelio falan..

çağla sözde çok güzelmiş gerçekten..

hım evet buluşcaz canım ben her halikarda gelcem nilde gelcek kesin yani minnanazım selin ve çağlacığada sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…