kızlarr neredesinizz yahuuerkek arkadasım ev alacak 2 ev arasında kaldık size danışmam lazım
kızlar ben geldm ki
birazdan geçmişi okucam umarm kötü seyler olmamıstr,
gizemcm msjına cvp veremedm kuzum çalışıodm kapanışa kaldım, gezerz tabi kuzum bakarız ki bişiler
evler nasıl ki canım yani senin ve erkek arkadaşının isteğine hitap ediyormu
tamam canım 12 gibi felan buluşursak birşeyler bakalım doğru düzgün klasik kıyafetim yok offf
canım benim çok uykum geldi kaçıyorum ben yarın konuşuruz çok öptüm ki ben seni
evet gizemcim begendik son iki tane kaldı topu bana attısabhatan beri düşünüyorum ama fikir almak istiyorum sizdende sanırım nilde online msj atıcam size anca linkle bakmanız lazım
pelincm aynısını yaptılar benm arkadaşıma da son anda geçirdi lanet hoca umrm insafa gelir yazık ama bu kdr emeğe(
işi de halledersn kuzum aynı buna benzer bişi de benm başıma geldi geçen hfta neseki durmadılar üstünde, unutuldu bile ama insan kendini sıkıo işte bişi olmıcanı bile bile
fatoş gönder çabık mrk ettm çokkk
iyi geceler gizoş bende öptm sni
nilcim mail attım cnm fikirlerini bekliyorum canım
Canım bu tr konularda bzde çok arastırdık bak bitanesinin bina yaşı 18 bunu ele tatlım içi güzel ama dışınada sağlamlıfgınada bakmalısın. Bunu unutma
canım oranın yerleri degerli oldugu için oralara bakıyoruz yeni binalara sitelere baktık ne yazıkki 400 den başlıyo ya elimizdeki parayı bekleticez evlenirken alıcaz ki ben ona razı degilim çar çur olmasın istiyorum annemde senin dedigin gibi düşünüyo ama bakalım kayınvalidemlerin binasından satılıyo bi ev tutturdu burayı alın diye çok büyük ev sülalemle yaşarım o derece büyük dedik işin içinden çıktık ama hala ısrar ediyo
Çevresi mahallesi nasıl onada bakman lazım şanlı dan olanı ben çok beğendim sahsen cnm duvar kağıtları parkeleri çok güzel ayrıca dışarısınıda çekmiş nezih bi yere benziyo. Bana kalsa şanlıdan olanı alırdım cnm 18 yasında değil bina
çok zor bi işmiş ya bizde orayı begendikte sevgilimde mutfagı küçük diyomahallesi falan ortam çok iyi ankaranın en nezih yeri toprak olarakta degerli.yrn tekrar gidicez bakalım aslında benim hayalimdeki ev bahçeli şehir dışında biev sevgilimde sıcak bakıyo aslında
hayırlısı neyse o olsun canım ama fazla sıkmayın kendinizi. İkiside çok güzel siz oturucaksınız sonuçta. İçinin dısında başka seylerinede bakın ama tatlım.
cnm ikisi de çok güzelmiş ya maşallah kocaman han gibi
teşekkür ederim nilcim inş alabilirizde bi aksilik çıkmazda yaaa benim çok pis evlenesim var ama
evlen o zman kuzum:))
evler çok hoşmus gerçkten de bende severm böle kocaman evleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?