'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarr neredesinizz yahuu erkek arkadasım ev alacak 2 ev arasında kaldık size danışmam lazım

evler nasıl ki canım yani senin ve erkek arkadaşının isteğine hitap ediyormu

kızlar ben geldm ki
birazdan geçmişi okucam umarm kötü seyler olmamıstr,
gizemcm msjına cvp veremedm kuzum çalışıodm kapanışa kaldım, gezerz tabi kuzum bakarız ki bişiler

tamam canım 12 gibi felan buluşursak birşeyler bakalım doğru düzgün klasik kıyafetim yok offf

canım benim çok uykum geldi kaçıyorum ben yarın konuşuruz çok öptüm ki ben seni

evet gizemcim begendik son iki tane kaldı topu bana attı sabhatan beri düşünüyorum ama fikir almak istiyorum sizdende sanırım nilde online msj atıcam size anca linkle bakmanız lazım

pelincm aynısını yaptılar benm arkadaşıma da son anda geçirdi lanet hoca umrm insafa gelir yazık ama bu kdr emeğe(
işi de halledersn kuzum aynı buna benzer bişi de benm başıma geldi geçen hfta neseki durmadılar üstünde, unutuldu bile ama insan kendini sıkıo işte bişi olmıcanı bile bile
fatoş gönder çabık mrk ettm çokkk
iyi geceler gizoş bende öptm sni

nilcim mail attım cnm fikirlerini bekliyorum canım

pelin çok üzüldüm ve sizi cok iyi anlıyorum... benimde tezime aynı muamele yapıldı ve ben hiç yoktan 1 yılımı kaybettim az kalsın aklımıda kaybediyordum...

ama bunun sonucunda hayatıma gelen guzel seylerde oldu hani herseyde bir hayır var diyolar ya inan cok dogruymus olaylar beni öle bi noktaya getirdiki nerdeyse 1 yıl mezun olamadım diye sukredecektim...

dilerim an içinde ve dısında her ne oluyorsa en yuksek hayrınıza ve iyiliginize olsun... öyle olduguna eminim

Canım bu tr konularda bzde çok arastırdık bak bitanesinin bina yaşı 18 bunu ele tatlım içi güzel ama dışınada sağlamlıfgınada bakmalısın. Bunu unutma

Canım bu tr konularda bzde çok arastırdık bak bitanesinin bina yaşı 18 bunu ele tatlım içi güzel ama dışınada sağlamlıfgınada bakmalısın. Bunu unutma

canım oranın yerleri degerli oldugu için oralara bakıyoruz yeni binalara sitelere baktık ne yazıkki 400 den başlıyo ya elimizdeki parayı bekleticez evlenirken alıcaz ki ben ona razı degilim çar çur olmasın istiyorum annemde senin dedigin gibi düşünüyo ama bakalım kayınvalidemlerin binasından satılıyo bi ev tutturdu burayı alın diye çok büyük ev sülalemle yaşarım o derece büyük dedik işin içinden çıktık ama hala ısrar ediyo

Çevresi mahallesi nasıl onada bakman lazım şanlı dan olanı ben çok beğendim sahsen cnm duvar kağıtları parkeleri çok güzel ayrıca dışarısınıda çekmiş nezih bi yere benziyo. Bana kalsa şanlıdan olanı alırdım cnm 18 yasında değil bina

Kayınvalideyle yakın yaşamak iyi değil canım Şuan anlamazsın ama evlenince kötü olur. Canınız sıkılır. Heleki aynı apartmanı hiç düşünemiyorum
:Yaşı fazla olanı alma canım ötekinide arayın yada gdip görün hangisinin bina yaşı daha azsa onu alın çünkü bi ömür geçicek ömürlük binada oturmaya gerek yok. Almışken elinizdekinin en iyisini almaya çalışın canım. İçi ikisininde aynı hemen hemen bi fark yok.

çok zor bi işmiş ya bizde orayı begendikte sevgilimde mutfagı küçük diyo mahallesi falan ortam çok iyi ankaranın en nezih yeri toprak olarakta degerli.yrn tekrar gidicez bakalım aslında benim hayalimdeki ev bahçeli şehir dışında biev sevgilimde sıcak bakıyo aslında

hayırlısı neyse o olsun canım ama fazla sıkmayın kendinizi. İkiside çok güzel siz oturucaksınız sonuçta. İçinin dısında başka seylerinede bakın ama tatlım.

hayırlısı neyse o olsun canım ama fazla sıkmayın kendinizi. İkiside çok güzel siz oturucaksınız sonuçta. İçinin dısında başka seylerinede bakın ama tatlım.

sevgilimin tarafı hemen okul biter bitmez nişan yapalım diyolar lakin benim babamın bir takıntısı var askerlik nuh diyo peygamber demiyo bu konuda bizde istiyoruz 2012 de evlenelim oda olmuo her halukarda 2013 e kalıyoruz

anneme de gösterdm o da çok beğendi tatlm, ben ilkini bğendm ama bina yaşı 18miş o düşündürdü beni, aslnda çok modern ve yeni gibi duruo ama dışı da önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…