nill çeyiz mesajımla ilgilennn
canım nasıl anlayacam ki bu:s almsammı ya
bide bnde fuşyadan istyrm:d annem almş nevresm bana.pembeli ona gzl olur:) hepl me yahu:)
orkide burdan başlıo
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...657-2013-yili-gelinleri-olsun-degil-1023.html
barışmadık:s kafamda soru işaretleri var.bunlar dışındada:s hassas bi konu anlatmk istemedim
fatoş minnak hoşgeldiniz:)
yarın geliosun dımı minnak:) gel sevcem seni.d
yawww ilk mevzularda ben de vardım neyse arayıp bulayım nerde barıştığınızı.
Görmedim bende yagmuru, Erdi sesini duymak için mi aramış barıştınız sandım bendee
sevv beniiiiiiGelicem canım ama sanırım 5 gibi falan gelebilicem yanınıza , babama uğramam lazım
sevv beniiiiiiGelicem canım ama sanırım 5 gibi falan gelebilicem yanınıza , babama uğramam lazım
hiç keyfim yoktu.gelmem die düşünüyodum. böyle erdi aradıya aman ALLAHım yerimde durasım yok sanki
bende seni beklerim öyle geçerim artık
izmite geçicem malumen erken ben ayrılcam sanırım.
erken gelemeye çalışırsın emi
azcıkta olsa görim seni :)
ben erken gidersem eğer seni göremicem minnanazım yada belki zorlarsam kuzenede geçeblrm ama yok ya evime giderim herhalde 5 gibi orda olursam benide görcen
yok kızlar barışmadık..
orkide onun dışındada yok bişi konularda zaten:S
konuyu biliosunuz zaten. hani bunların dışındada bazı şeyler var.. onları anlatmak istemedim
hassas konular.. nasıl anlatılırda bilmem zaten:S
heycanlandım telefonunu açtıgımda resmen çok şaşırdım.bukdar erken arayacagını tahmin etmiyodum..
özlemiş beni:S sesimi duymak istemiş. bn seneden vazgeçemem dedisen özlemedinmi dedi özledim dedim:S
canım ben akşam markete geçicem babamın kasaya bakmak için. geç gitmemem lazımki babam kızmasın:S
aaaaa ya elımden geldıgınde erken gelmeye calısıcam canlarım cok gormek ıstıyorum hepinizi bi aradaa
hee ben de ne zaman barıtşılar acaba diye fink fink sayfaları geziyorum.
anlaşılan erdi de bi pişmanlık reaksiyonları belirmiş, bunlar iyileşmenin belirtileri bence.
ama şu aranızdaki hassas konular da her ne ise mutlaka konuşmalısınız.
yazdıklarından anladığım kadarıyla senin için onlar daha öncelikli hatta.
kesinlikle atlanmamalı.
nasıl poz vereliimkızlar yarın foto çekilin lütfen sizi görmek istiyorummm
canım ben akşam markete geçicem babamın kasaya bakmak için. geç gitmemem lazımki babam kızmasın:S
erken gel emi.. telefonunu özelden atsana nerdesn die seni rahatsız etcem gn içinde
ayrılmadıgımız günün öncesinde bana artık dikkatli olcagına fazla sıkmcagını söylemişti. ama dediğim konular dana önemli:S
bakalım konuştuk aslında ama yüzeysel ve çelişkili anlattıgı için soru işareti var:S
hassan konu oldugu içinde sürekli gündeme getiremiyorum:S
nasıl poz vereliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?