'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım nasıl anlayacam ki bu:s almsammı ya

bide bnde fuşyadan istyrm:d annem almş nevresm bana.pembeli ona gzl olur:) hepl me yahu:)

nil cik bundan bahsediyodum
doğrayısın gerçke oldugunu nasıl anlayacam demişim.
bide gizeme telefonu verim istersn falan demişsinya
bnde isteme hakkımı kullancam

Son düzenleme:
bu arada yagmurla küsüm ama merak ettim.. kaç gündür yok haberi olan varmı. beli falanda ağrıodu inş kötü bişeysi yoktur

fatoş minnak hoşgeldiniz:)

yarın geliosun dımı minnak:) gel sevcem seni.d

yawww ilk mevzularda ben de vardım neyse arayıp bulayım nerde barıştığınızı.

Görmedim bende yagmuru, Erdi sesini duymak için mi aramış barıştınız sandım bendee

yok kızlar barışmadık..
orkide onun dışındada yok bişi konularda zaten:S
konuyu biliosunuz zaten. hani bunların dışındada bazı şeyler var.. onları anlatmak istemedim
hassas konular.. nasıl anlatılırda bilmem zaten:S

heycanlandım telefonunu açtıgımda resmen çok şaşırdım.bukdar erken arayacagını tahmin etmiyodum..
özlemiş beni:S sesimi duymak istemiş. bn seneden vazgeçemem dedi sen özlemedinmi dedi özledim dedim:S

Son düzenleme:

sevv beniiiiii Gelicem canım ama sanırım 5 gibi falan gelebilicem yanınıza , babama uğramam lazım

hiç keyfim yoktu.gelmem die düşünüyodum. böyle erdi aradıya aman ALLAHım yerimde durasım yok sanki

bende seni beklerim öyle geçerim artık
izmite geçicem malum en erken ben ayrılcam sanırım.
erken gelemeye çalışırsın emi
azcıkta olsa görim seni :)

yeyemk yicem kızlar gelcem yine

nil arada kaynamasın yine yazim:)
o fuşya kampanyası devam ediyormu.
annem bana taç almış pembeli. ona uyar hoş olur diyorum. madem seninde yiyesin gelmiş belki bnmde gelir.d
bide o doğrayıcının orjinal oldugunu nasl anlicam.varmı bi fikrin:s

Son düzenleme:

ben erken gidersem eğer seni göremicem minnanazım yada belki zorlarsam kuzenede geçeblrm ama yok ya evime giderim herhalde 5 gibi orda olursam benide görcen

aaaaa ya elımden geldıgınde erken gelmeye calısıcam canlarım cok gormek ıstıyorum hepinizi bi aradaa

hee ben de ne zaman barıtşılar acaba diye fink fink sayfaları geziyorum.
anlaşılan erdi de bi pişmanlık reaksiyonları belirmiş, bunlar iyileşmenin belirtileri bence.
ama şu aranızdaki hassas konular da her ne ise mutlaka konuşmalısınız.
yazdıklarından anladığım kadarıyla senin için onlar daha öncelikli hatta.
kesinlikle atlanmamalı.

aaaaa ya elımden geldıgınde erken gelmeye calısıcam canlarım cok gormek ıstıyorum hepinizi bi aradaa
canım ben akşam markete geçicem babamın kasaya bakmak için. geç gitmemem lazımki babam kızmasın:S
erken gel emi.. telefonunu özelden atsana nerdesn die seni rahatsız etcem gn içinde

ayrılmadıgımız günün öncesinde bana artık dikkatli olcagına fazla sıkmcagını söylemişti. ama dediğim konular dana önemli:S
bakalım konuştuk aslında ama yüzeysel ve çelişkili anlattıgı için soru işareti var:S
hassan konu oldugu içinde sürekli gündeme getiremiyorum:S

kızlar yarın foto çekilin lütfen sizi görmek istiyorummm
nasıl poz vereliim

cagla canım hoşgeldin
yarınki iş görüşmen için başarılar diliyorum. olcak inş bu sefer

minnak attım tlefon numaramı:)

özleyin bni ben kaçar. öpüldünüz:)

valla poz verme konusu sizin yaratıcılığına kalmış artık.

kızlar ben de çıkayım çok yoruldum bu hafta bi de pazar günü toplantım var zaten

gözlerim kapanıyor biraz kitap okuyup uyuyayım.

kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…