cagla canım hoşgeldin
yarınki iş görüşmen için başarılar diliyorum. olcak inş bu sefer
ben geri geldim kızlar:))
berfincm eğer speed slicer yazıosa orjinaldir heralde başına bişi koyup slicer yazıolar onların kalitesini bilemiorm cnm
battaniye için de ben alırken fuşyanın stoğu vardı umarm bitmemiştir die düşünüorm daha dün aldm bu gün geldi
telefon noyu atıorm özelden
neden nette yok ki canım bide kredi kartı bilgilerini teldemi vercez öyle olunca
speed slicer hepsiburadadan alsammı ki dursun yahu sen nereden almıştın canım
ben forumdaki duygunun önerisiyle yadigo sitesinden almıstm cnm fiyatı40-45 arası bişiye almıstm dönem dönem indirime giriomus hepsiburadada ne kdr fiyat?
nevresime gelince istersen ara daha sonra tel no veriym sana da, söyle bi teklifte bulun, ben sitenizden aynı fiyattaki bi battaniyeyi sipariş ediym de mesela 627 modeli benm ilk istediğim siz onu 618le değiştirin onu göndern de( tabi benmkinin modelnden istiosan) büyük ihtimalle zaten kabul ederler 627nin fuşyası yok
bende yadigodan alayım şimdik o zaman orda 22 tl kargolu nasılmış bakayım hepsiburadada 28 tl yadigoda %61 indirim varmış alayım bari kuzucum
yarın banada telefonu verirsin bir şansımı dernerim olmadı kalır başka zaman alırım 627 gireydi iyidi bir kırmızı birde fuşya alayım yeter kırmızıda çok güzel olur
ee çok iyimiş gizemcm valla ben 40a almıstm yarı yarıya
yalnız siteye baktm nevresm dünyasında ben 72ye aldm fiyatları 84e çıkarmıslar kızlar
baktılar talep çok tabi
Çağlaaa'm iyi haberlerini bekliyorum bende hayırlısıylaaa. İyi şanslar şimdideen
çağlacm bol sanslar kurabiyem umrm istediğin gibi geçer)
minnakm sesin çıkmıo hiç kuzum, sınavını da dert etme hocan öle dediyse geçiceksn demektir
dzelir cnm o tarih mrk etme hafta sonuna geçio ya pazartesi vermişsn gibi düşün departmna hafta sonu çalışmaz heralde
sen bilirsn gizemcm özdilektekilerde aynı bunlar gibi cnm zaten iç etikete güvenip aldm aynısı geliceni biliodm
yarn kaçta buluşuorz gizoş kızlar sonra gelebilicek heralde öyle anladm ben?
çağlacm bol sanslar kurabiyem umrm istediğin gibi geçer)
minnakm sesin çıkmıo hiç kuzum, sınavını da dert etme hocan öle dediyse geçiceksn demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?