'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geri geldim kızlar:))
berfincm eğer speed slicer yazıosa orjinaldir heralde başına bişi koyup slicer yazıolar onların kalitesini bilemiorm cnm
battaniye için de ben alırken fuşyanın stoğu vardı umarm bitmemiştir die düşünüorm daha dün aldm bu gün geldi
telefon noyu atıorm özelden

neden nette yok ki canım bide kredi kartı bilgilerini teldemi vercez öyle olunca

speed slicer hepsiburadadan alsammı ki dursun yahu sen nereden almıştın canım

neden nette yok ki canım bide kredi kartı bilgilerini teldemi vercez öyle olunca

speed slicer hepsiburadadan alsammı ki dursun yahu sen nereden almıştın canım

ben forumdaki duygunun önerisiyle yadigo sitesinden almıstm cnm fiyatı40-45 arası bişiye almıstm dönem dönem indirime giriomus hepsiburadada ne kdr fiyat?
nevresime gelince istersen ara daha sonra tel no veriym sana da, söyle bi teklifte bulun, ben sitenizden aynı fiyattaki bi battaniyeyi sipariş ediym de mesela 627 modeli benm ilk istediğim siz onu 618le değiştirin onu göndern de( tabi benmkinin modelnden istiosan) büyük ihtimalle zaten kabul ederler 627nin fuşyası yok

gizoş baktm hepsiburadadaki orjinal sanırm fiyatı da çok iyimiş tatlm, hepsiburadada gvenilir die biliorm çok kişi far alışveriş yapan

bende yadigodan alayım şimdik o zaman orda 22 tl kargolu nasılmış bakayım hepsiburadada 28 tl yadigoda %61 indirim varmış alayım bari kuzucum

yarın banada telefonu verirsin bir şansımı dernerim olmadı kalır başka zaman alırım 627 gireydi iyidi bir kırmızı birde fuşya alayım yeter kırmızıda çok güzel olur

ee çok iyimiş gizemcm valla ben 40a almıstm yarı yarıya

çağlacm bol sanslar kurabiyem umrm istediğin gibi geçer)
minnakm sesin çıkmıo hiç kuzum, sınavını da dert etme hocan öle dediyse geçiceksn demektir

yalnız siteye baktm nevresm dünyasında ben 72ye aldm fiyatları 84e çıkarmıslar kızlar
baktılar talep çok tabi

yadigo güvenilir herhalde senin ürün geldiğine göre benim kargo tarihi kısmına 0000 attı bu saate aldım dyedir herhalde

evet ya fiyatlar arttı aman acelen yok daha iner onlar çok özdilek battaniyeyi alcam bide onuda alırsam tamamdır çok şirinler ama yaa

Çağlaaa'm iyi haberlerini bekliyorum bende hayırlısıylaaa. İyi şanslar şimdideen

teşekkür ederim balımmm inşallah
bende sınavınla alakalı iyi haberler bekliyorumm

minnakm sesin çıkmıo hiç kuzum, sınavını da dert etme hocan öle dediyse geçiceksn demektir

nilim çok teşekkürler kuzumm
inşallah bu guzel dilekler sayesinde oyle olacak

dzelir cnm o tarih mrk etme hafta sonuna geçio ya pazartesi vermişsn gibi düşün departmna hafta sonu çalışmaz heralde
sen bilirsn gizemcm özdilektekilerde aynı bunlar gibi cnm zaten iç etikete güvenip aldm aynısı geliceni biliodm
yarn kaçta buluşuorz gizoş kızlar sonra gelebilicek heralde öyle anladm ben?

12 gibi felan geleblrmisin ben 8 20 yada 9 da motora binicem canım herhalde 12 den önce olurum orda biraz bakınırım olurmu sende gel 12 gibi

inşallah canımmm genede stresim geçmiş değill elimden geldiğince erken gelmeye çalışıcam bendee kurs 2de bitiyo babuşa gidip hemen yanınıza koşiciiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…