Bu arada güle güle kullan sevdiceğinle canım
Sıcacık Sıcacık kullanın
sizi ben o battaniyeye sarıp yerm ama kızlarrcanım ya çok güzel rengi bayıldım mutlu mutlu güzel günlerdee kullanınn canımm
çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize de ayrıca sevindm, normalde pembeyi çok severm ama fuşya almak baya , bi cesaretti benm için hemde hiç görmedenm ama bu markanın kötü bi renk üreticeni düşünmedm nedense, bende onayladm ve tavsiye ediorm kızlar mink, sarevden sonra favorim diyebilirm, sarevlerm pamuk olduğu için baya ince ama kalın bi tane olması da fena olmadı
bu arada annanemin benm için yaptırdığı yorganları gösterdi bu gün annem, çok güzeller kızlar ya, 2 tane yün yorgan yaptırmıs
2 de mikrofiber var yorgan battaniye nevresm işi bitti benm için kuzular
Hayırlı olsunn tatlışımmmBen yorganlarımı penelopeden aldım 4 tane, 6 yastıgımız var, 6 nevresim takımı, 2 saten nevresim takımı, 2 de battaniyem var. Tek pike takımlarımla 2 battaniyem kaldı ama onlarıda mayısta alıcam sonra biticek
balım ya cok uzuldum
ama böle deme inşallah yapmıssındır bazen bize öle gelir ama sonuc guzel cıkar sıkma canını hemen tatlımm
4 tane battaniye fazla olmaz mı kuzum?
misafirin çok olursa bilemem tabi, bize çok kişi gelmez yeter die düşünüorm
Kızlar ben uyuyorum 12 de işe gidicem hepinize bol sohbetler
tatlm bu orjinal speed slicer mı?
ben 40tlye mi ne aldm cnmcm, 45e geldi kargoyla bilgin olsn
ben küsüyorum size benle ilgilemiyosunuz
o da ne demek smdi
bütün çocuklarm gibi tek tek ilgilenmeye çalışıorm ben sizle kuzum, alınırm valla:)
mail için glmiş:) cvb için:) yarın %90 gelcem:)hoşgeldn berfn, gelemicem demiştn ama geldn kiii
yarn kesn geliosn dimi?
eceden de hiç ses çıkmadı gelebilicekmi acaba
orkide hoşgeldn:) nasıl bebeyimben küsüyorum size benle ilgilemiyosunuz
mail için glmiş:) cvb için:) yarın %90 gelcem:)
erdi aradıda mutluyum yahu
ecede gelcem diodu bugun:)
orkide hoşgeldn:) nasıl bebeyim
mail için glmiş:) cvb için:) yarın %90 gelcem:)
erdi aradıda mutluyum yahu
ecede gelcem diodu bugun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?