'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize de ayrıca sevindm, normalde pembeyi çok severm ama fuşya almak baya , bi cesaretti benm için hemde hiç görmedenm ama bu markanın kötü bi renk üreticeni düşünmedm nedense, bende onayladm ve tavsiye ediorm kızlar mink, sarevden sonra favorim diyebilirm, sarevlerm pamuk olduğu için baya ince ama kalın bi tane olması da fena olmadı

bu arada annanemin benm için yaptırdığı yorganları gösterdi bu gün annem, çok güzeller kızlar ya, 2 tane yün yorgan yaptırmıs
2 de mikrofiber var yorgan battaniye nevresm işi bitti benm için kuzular

Hayırlı olsunn tatlışımmm Ben yorganlarımı penelopeden aldım 4 tane, 6 yastıgımız var, 6 nevresim takımı, 2 saten nevresim takımı, 2 de battaniyem var. Tek pike takımlarımla 2 battaniyem kaldı ama onlarıda mayısta alıcam sonra biticek

sende bitirmişsin maşallaahhh kuzucuklar size bi benim kaldı sanırım bende en yakın zamanda bitiricem

balım ya cok uzuldum

ama böle deme inşallah yapmıssındır bazen bize öle gelir ama sonuc guzel cıkar sıkma canını hemen tatlımm

çok eksiğim var çağlam taş çatlasa 60 65 alırım Hoca biraz rahatlattı halimi görünce ben senin seviyeni bilmiyomuyum kanaat kullanıcam tabi dedide ne kadar verebilir ki okadar eksiğe.. mezunıyet belgesınde puan yazmıcak olsa bu kadar umursamam aslında ama yazıcak işte

4 tane battaniye fazla olmaz mı kuzum?
misafirin çok olursa bilemem tabi, bize çok kişi gelmez yeter die düşünüorm

yaa tatlım düşündüm şimdi çok konuştuk bunuda. Bi tane biz kullansak. bide misafir gelse 2 koltuk 1 de yatak açılsa oldu 4 tane Kullanılıyo canım yaa illa kullanılır. Şimdi evim.net te hurçlar var 3 lü baya uygun onlardan alıcam yorgan hurcu ve yastık hurcu koyucam içlerine dolabımızın içine koyucam bişicik olmasın. Mayısa kadar bişi yok sonra

kızlar bunlarn çok modası olmaz diye düşünüorm,yatak örtüsü ve nevresimlr herkes tarafından görülebilicek seyler ama yorgan battaniye vs kendinizden başka kim görürki bide misafirler işte, kampanyalar oldukça ve beğendiğiniz modeller olunca almaya çalışın bence kendinizi çok zorlamadan ben öle yapıorm sonra tükenince de keşke alsaydım diorm yeni modellerde beğendklerm olmuo bazen, ilerde bunlar eksiğim olsn istemiorm malum bi sürü alınıcak sey olucak zaten

o da ne demek smdi
bütün çocuklarm gibi tek tek ilgilenmeye çalışıorm ben sizle kuzum, alınırm valla:)

yok yavrum şahsi anlamada demedim genel anlamda dedim.
dün pek vaktim olmadı bana özet geçer misiniz dedim kimseden ses çıkmadı.
bugün de fazlaca yoğundum yine topluca bişiler yazdım yine tepki yok.
zaten siz yarın da buluşup kaynaşırsınız ben uzaklarda bi yerlerde kalırım

mail için glmiş:) cvb için:) yarın %90 gelcem:)
erdi aradıda mutluyum yahu
ecede gelcem diodu bugun:)

orkide hoşgeldn:) nasıl bebeyim

hoşbuldum tatlış dün geçmişte yazdıklarını gördüm de sonra nasıl tatlıya bağlandı sizin olay bilemedim:26:

kısaca bi anlatır mısın ya da hangi sayfadaysa dersen ben kendim de bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…