'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar günaydın köpryü gectim bben blsma yermze gdyorm

Yagmurcuk dün aksam yazdım yaagmur nerede merak etttim dye neden farketmeyelm hepimiz merak ettk canım iyisndr insallah

Ben 5 gbi forumdan ayrılcam herhalde görebldklermi göreyimde çok güzel olsun

Dijitali olan getrsn kuzular foto çekilellm berfn varsa makinen yanına alırmısın

bu arada yagmurla küsüm ama merak ettim.. kaç gündür yok haberi olan varmı. beli falanda ağrıodu inş kötü bişeysi yoktur

kırgınım sana ama sağol beni düşündügün için berfincim! barıştık
ayrıca berfin nil çağla minnak ve gizim beni merak ettiginiz için hepinize çok tşk ederim gelinlerim sağolun Allah ım hepimizi mutlu eder inş.

ya göreemdim yazdıklarınızı yaa(((
ben evdeydim bugün işe geldim geberiyordum faranjit!! boyun ağrısı!! regl!!

yukarda yazdıgım gıbı cnm bugun bıraz daha ayaga kalktım ıyıyım ve işe geldim

Benim sıkıntım abim canım. Sevgilimle değil. Aman neyse canımdan kıymetlim var herkesten herşeyden önce abim:)
O iyi olsun, ben daha iyi olucam.

Güzel fotoğraflar çekilin de bizde ortak olalım:)
Hepiniz birbirinizi benim yerime öpün minnoşlar:)

Geçmiş olsun balım

yagmurcum ayrıldık sanırım..
konuşmuyoruz işte 3 gündür:S
barışcazmı bimliyorum kafamdaki soru işaretlerinin olmaması lazım:S
merak ettim seni kızlara bi sorayım dedim işte.s
iyi olduguna sevndim..sende gelmezmisin bugun

olsun pelincik hani abin ha sevgilin. şuan üzülüyosunya bn onla ilgilenmiştm:S

gizem prof. makinayı yanıma almicam dijatalle idare ederiz diyince almadım yanıma:S
nile msj atsana çıkmadıysa evde varsa getirsin o:s bnm var evde

cnm ben göremiorm battaniyeyi, sana da günaydın:))))
smdi gördm cnm taçın bu dimi, çok güzel ama biz gizemle yakından baktk pamuk olduğu içn baya ince tatlm, inc düşünüosan güzel bence

O zaman minke bakim ben Desenide hoşuma gitmişti tüh

cemrecim biz baktık nille ve çok ince bulduk onu hatta sıktık mıncıkladık yani ayyy en iyisi minkler vallla

bugünün kupası sana çağla

Teşekkürler canımmmm benimkine sorim nasıl battaniye sever 2 tane mink var 2 de ince mi alsam die düşündüm

kızlar biz nille 12 den beri forumun altını üstüne getrdk ikea için siz beklyoruz bernardodan alısverik bile yaptık

kızçeler hala birlikte misiniz????

fotoları unutmayın bak meraktayım gizemcim belki girebilir telden duyun sesimiii

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay kızlar hepiniz çok tatlısınız ya çok canayakınsınızzz :90::90::90::90:

nazım fotoları çekti çokta cicci çıktılar paylascaktır

ececik berfin ve naz çok tatlılardı çok canayaknlardı çok sevdim nilm yevrumu zaten tanıyordum

kızlar güzeldi hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…