bu arada yagmurla küsüm ama merak ettim..kaç gündür yok haberi olan varmı. beli falanda ağrıodu inş kötü bişeysi yoktur
ya göreemdim yazdıklarınızı yaa(((
ben evdeydim bugün işe geldim geberiyordum faranjit!! boyun ağrısı!! regl!!
kızlar günaydın köpryü gectim bben blsma yermze gdyorm
Yagmurcuk dün aksam yazdım yaagmur nerede merak etttim dye neden farketmeyelm hepimiz merak ettk canım iyisndr insallah
Ben 5 gbi forumdan ayrılcam herhalde görebldklermi göreyimde çok güzel olsun
Dijitali olan getrsn kuzular foto çekilellm berfn varsa makinen yanına alırmısın
ama sen napcaksın bu durumda. hiç sıkıntı etmedn haline şükredip yoluna devam etceksin..
ALLAH gelen cefada güzeldir sefada..
üzülmeye çalış emi. bugun gelseydin uzun uzun konuşurduk kısmet artık:S
orkide hoşgeldin canım:)
Yagmurcuk dün aksam yazdım yaagmur nerede merak etttim dye neden farketmeyelm hepimiz merak ettk canım iyisndr insallah
Dijitali olan getrsn kuzular foto çekilellm berfn varsa makinen yanına alırmısın
kırgınım sana ama sağol beni düşündügün için berfincim! barıştık
ayrıca berfin nil çağla minnak ve gizim beni merak ettiginiz için hepinize çok tşk ederim gelinlerim sağolun Allah ım hepimizi mutlu eder inş.
kırgınım sana ama sağol beni düşündügün için berfincim! barıştık
ayrıca berfin nil çağla minnak ve gizim beni merak ettiginiz için hepinize çok tşk ederim gelinlerim sağolun Allah ım hepimizi mutlu eder inş.
Benim sıkıntım abim canım. Sevgilimle değil. Aman neyse canımdan kıymetlim var herkesten herşeyden önce abim:)
O iyi olsun, ben daha iyi olucam.
Güzel fotoğraflar çekilin de bizde ortak olalım:)
Hepiniz birbirinizi benim yerime öpün minnoşlar:)
Geçmiş olsun balım
cnm ben göremiorm battaniyeyi, sana da günaydın:))))
smdi gördm cnm taçın bu dimi, çok güzel ama biz gizemle yakından baktk pamuk olduğu içn baya ince tatlm, inc düşünüosan güzel bence
cemrecim biz baktık nille ve çok ince bulduk onu hatta sıktık mıncıkladık yani ayyy en iyisi minkler vallla
bugünün kupası sana çağla
kızlar biz nille 12 den beri forumun altını üstüne getrdk ikea için siz beklyoruz bernardodan alısverik bile yaptık
kızlar biz nille 12 den beri forumun altını üstüne getrdk ikea için siz beklyoruz bernardodan alısverik bile yaptık
kızçeler hala birlikte misiniz????
fotoları unutmayın bak meraktayım gizemcim belki girebilir telden duyun sesimiii
nazım fotoları çekti çokta cicci çıktılar paylascaktır
ececik berfin ve naz çok tatlılardı çok canayaknlardı çok sevdim nilm yevrumu zaten tanıyordum
kızlar güzeldi hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?