bensiz foto çekilmişsinizbizde nazımla çekildik işte
Çekildik ama şimdik çekildigime pişman oldum vallla tüh beraberccce olaydık ececik ya daha erken geleydn bdaha böle etme bize ayrı tam gün oki
helllöööööö
ben de geldm kızlar...bıçalarmda gelmiş birazdan atarm fotoları ama önce ajkumla ilgileniym ihmal ettm bu gün
çok gzel ve farklı bi gündü kızlar benm içinde çok teşekkür ederm hepinize, iyiki tanışmısız iyikiiiii
Minnoşlarrrrr
Ohhhh buluşmalar, organizasyonlar var mı böyle bir topic daha ya var mı? Sorarım size:)
Harikasınız bebiklerim, ama önce fotoğraflar gelsin, meraktan çatlıciiiiiimmmmKeşke orada bulunabilseydim, offf
fotolar bende yok deyip işin içinden sıyrılıyorumolan fotolardada ben yokum gerçi
Seni gidi seni
O zaman büyğk bir heyecanla minnakçımı beklemeye koyuluyorum
evde net gitmiş telefondan girebldgm kadar gircem kızlar
nazımda müsait oldumu paylasır fırın kaplaır aldık ekose desenli
Bide geçne paylastıgım mudodaki domates şeklindeki sos tenceresini aldım herseyi kırmızı aldık birtanede bzdolabı mıknatslar notlar ve fotoğraflar için oda kırmızı
evde net gitmiş telefondan girebldgm kadar gircem kızlar
nazımda müsait oldumu paylasır fırın kaplaır aldık ekose desenli
Bide geçne paylastıgım mudodaki domates şeklindeki sos tenceresini aldım herseyi kırmızı aldık birtanede bzdolabı mıknatslar notlar ve fotoğraflar için oda kırmızı
kızlar fotoları çektm ama malesef atamıorm bi sorun var karttaa, ekliyim bari burdan
ekose desenli fırın kaplarm gizoşumun hediyesi, olaylı bıcak seti(çok iyi kızlar tawsiye edermson olarak da buzdolabı mıknatıslarm, benmki ve gizoşunki kırmızı berfininkiler siyah
Eki Görüntüle 273724 Eki Görüntüle 273726
Eki Görüntüle 273723 Eki Görüntüle 273725
Çok güzel canım güle güle kullan
Fotoları bekliyoruz sabırsızlıkla
kızlar fotoları çektm ama malesef atamıorm bi sorun var karttaa, ekliyim bari burdan
ekose desenli fırın kaplarm gizoşumun hediyesi, olaylı bıcak seti(çok iyi kızlar tawsiye edermson olarak da buzdolabı mıknatıslarm, benmki ve gizoşunki kırmızı berfininkiler siyah
Eki Görüntüle 273724 Eki Görüntüle 273726
Eki Görüntüle 273723 Eki Görüntüle 273725
kuzum aşk olsn ama
ya ben hepinizi çok sevdm orkideck ocakta geldiginde senlede görüşücez canım çok güzel olcak
Nilim vallla bıçay işinde halletin ohhh bitcek mufak ıvır zıvırıda az kaldı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?