'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

helllöööööö
ben de geldm kızlar...bıçalarmda gelmiş birazdan atarm fotoları ama önce ajkumla ilgileniym ihmal ettm bu gün
çok gzel ve farklı bi gündü kızlar benm içinde çok teşekkür ederm hepinize, iyiki tanışmısız iyikiiiii

bende bendeeeee

yolda yine ıslandım sanırım ikinci antibiyotiğide bitirmem gerekicek

Minnoşlarrrrr

Ohhhh buluşmalar, organizasyonlar var mı böyle bir topic daha ya var mı? Sorarım size:)
Harikasınız bebiklerim, ama önce fotoğraflar gelsin, meraktan çatlıciiiiiimmmm Keşke orada bulunabilseydim, offf

fotolar bende yok deyip işin içinden sıyrılıyorum olan fotolardada ben yokum gerçi

evde net gitmiş telefondan girebldgm kadar gircem kızlar

nazımda müsait oldumu paylasır fırın kaplaır aldık ekose desenli

Bide geçne paylastıgım mudodaki domates şeklindeki sos tenceresini aldım herseyi kırmızı aldık birtanede bzdolabı mıknatslar notlar ve fotoğraflar için oda kırmızı

Bebişimm güle güle kullanın tatlımm

kızlar fotoları çektm ama malesef atamıorm bi sorun var karttaa, ekliyim bari burdan
ekose desenli fırın kaplarm gizoşumun hediyesi, olaylı bıcak seti(çok iyi kızlar tawsiye ederm son olarak da buzdolabı mıknatıslarm, benmki ve gizoşunki kırmızı berfininkiler siyah

ağız tadı ile güle güle kullanın tatlım

Çok güzel canım güle güle kullan

Fotoları bekliyoruz sabırsızlıkla

artık o buzdolabı mıknatıslarını görünce beni hatırlarsınız hahahaah ayyy ne utandım ama

ya ben hepinizi çok sevdm orkideck ocakta geldiginde senlede görüşücez canım çok güzel olcak

Nilim vallla bıçay işinde halletin ohhh bitcek mufak ıvır zıvırıda az kaldı kuzum

ya ben hepinizi çok sevdm orkideck ocakta geldiginde senlede görüşücez canım çok güzel olcak

Nilim vallla bıçay işinde halletin ohhh bitcek mufak ıvır zıvırıda az kaldı kuzum

evettt sabırsızlanıyorummmmmmm
kızlar ben 10 günlük gelcem zaten tahtakale, zazahan, kürkçühan vb. gezmeler de yapalımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…