çaglacımmmm napıosunn canımm
napimmm balımmm iş peşindeyim.. bugun bi gorusmeye gittim oraya cv bıraktım tanıdıklarıma yönlendircem dedi orda kadro doluymus , babam aradı birilerini o da öyle dedi, sagdan soldan haber bekliyorum yani :44: her çağırılan yere gidiyorum ama henuz sonuc cıkmadı bakalım ne olcak :26:
sen nasılsın fatoscummm nasıl gidiyooo
buarada aldıklarınızı güle güle kullanın kızlarr...
bende bugun bıçak aldım bernardo dan bunu aldık aşkımla
Eki Görüntüle 273815
benim mutfak inşallah beyaz olcağı için tezgahımı da ahşap görünümlü istediğim için tip olarak en cok bu yattı kafama
iyiyim cnm bahçedeyim serin ve güzel bi hava var kitap okuyp bi yandanda forumu takip ediyorum:) inşallah gönlüne göre bi iş bulursun canım.bıçaklarınızda çok güzelmiş canım güle güle mutlu günlerde kullanmak nasip olsun
çağlacım canım umarım en kısa sürede istedigln gibi bir iş bulabilirsin canım bende çok üşüyorum yahu fatos ankara istanbldan iyimi bahcede otoruyon sen bakayım
Yatagımın altına girdim uyku moduma geçiyorum bide çok yoruldum uyuyayym yorgunlugumda atayım gelincikler hepinizi öpüyorum
çağlacım canım umarım en kısa sürede istedigln gibi bir iş bulabilirsin canım bende çok üşüyorum yahu fatos ankara istanbldan iyimi bahcede otoruyon sen bakayım
Yatagımın altına girdim uyku moduma geçiyorum bide çok yoruldum uyuyayym yorgunlugumda atayım gelincikler hepinizi öpüyorum
kurabiyem senin bıçaklarda güzelmiş tatlm güle güle kullan:))
Maşallah bebikler hepiniz bıçaklandınız
Darısı başıma diyerek forumdan çıkış yapıyorum, malumunuz birkaç gündür işler yogundu, yarın tatilimin tadını cıkarmak istiyorum
Hepinizi tek teek öpüyorum canikolarımm, iyi geceler
günaydın herkese
günaydın kızlar kimler var
çok üşüyorum dısarıda felaket soğuk hava var yataggmdan kalkamadım evde sıcacık ama dısarsı berbat
Sen nasılsın fatoscum
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?