'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hotmailine bak cnm birdaha yanıtladım ordan:)
yaa varyaa biz senle en kısa sürede tanısıp kaynasalım sacımı nerde yapcan ama ki yaaaaaa tüh yaaaaaaaaaaaaaaaaa

prizz olan heryerdee yaparım baktım sımdı canım yanıtladım bende..

Kızlar biz sevgilicikle bugun bi karar aldık kocaman bi kumbara alıcaz ocagın 1inden sonra para bırıktırmeye baslıcaz her ay sonundada ceyızımıze bişi alıcaz bende sizinle paylaşırım burdaaa aşkla aldıklarımızıı :127:

önemli degil canımm hadi bakalım hayırlııısı olsun hakkında umarım iyi sonuçlar alırsın canım

bennnn sanaaa dediiiim amaaa miinnağını dinlemediinn alıp yollimmi balım istermisiinnnn yada cık gelll ozledım şimdiden

:=))))
bizde bugün kumbara baktık istiyoruz ama bakalım bankaya atsın daha iyi biz simdiden almıcaz ya daha ne modeller cıakr dıyoruz birbirimize hemfikiriz

:=))))
bizde bugün kumbara baktık istiyoruz ama bakalım bankaya atsın daha iyi biz simdiden almıcaz ya daha ne modeller cıakr dıyoruz birbirimize hemfikiriz

ben bana ver paracıkları ben biriktirim diyorum ama kurda kuzu emanet etmıyo çakal sevgili biz 2li 2li tabak takımları yapıcaz onları alırız dıyoruz en son 24 kısılık falan alıcaz zaten şık bişi. günlük için rengarenk alıcaz

orkidecim öptüm seni

Berfincik bende fotograflıgı alsaymısım dedim eve gelince offf yaaa

Cemrecik saol linklere baktım penelope alcam kaz tüyü en kısa süre içinde modası neyn gecmez onu alıyorm

Yagmurcu evet banada annem daha ne modeller dyordu ama ben çok sade şeyler aldım gösterssz ne varsa biraz sade seviyorum vede teknolojik nevresmlern modası hiç gecmyor heleki sade sevyorsan onları alablrsn

Ben ocaktan sonra günlük yemek takımı ve tencerelermi almaya baslıcam düdüklüydüçay setiydi felan

hmm valla bende ona para biriktirsin lazım olur diyorum tabak canak aldrmam büyüklere biriktirsin cnm ya

Yorganın ne modası geçicek kız Yorgan yorgandır ayrıca nevresime geçirince kimse görmüyoki

hevesleniyoruz evet ama para biriktirmek nişanlannca hepsini almak mantıklı aslnda yaa ama işte hevesliyiz anacım ne görsek istiyoruzzz

biz daha çok gideriz ikeaya gizemcim.. ilk defa gittim zaten:)
alırız fotoğraflıktan hem eve hemde çeyize alcam

ben kaçar kızlar
iyi geceler:)

hevesleniyoruz evet ama para biriktirmek nişanlannca hepsini almak mantıklı aslnda yaa ama işte hevesliyiz anacım ne görsek istiyoruzzz

hem öle hemde mantıklı olanını yapıyoruz bence kendim için konusayım çok fazla bi nişanlılık dönemim olmayacak aceleye gelsin istemiyorum bi çok şeyin o yüzden almaya devam

yagmurcuk ben zaten para biriktryorum ama brkmden hariç kendm için ayırdıgım para hep gereksz seylere gdyordu artık nevresme gdyo neye ne kadar harcadgmı düzenli takp edyorm

Cemrecm annem herbsyn modası gecer diyip kandırdı ben agustosta çeyiz almaya basladm ve İnan bunlar şak dye begencegm ve hemen alcagm seyler sanıyordum ki bir nevresm için 1 hafta dayandım eve anca 2 nevresm tasıyabldm bide nişandan sonra olsa o sıkısklkta bnlarlan ugraslmaz

Annem babam çok şaşıryo ama bir yandan mutlular gerci babam dün fırın kplarna bunlar ayrıntı ve hep beraber alnck seyler dedi bende ben bnları ilerde tasıyamam ve kırmızı hi. yok mutfagm kırmızı olcak dye herseyi öyle alcam dynce babam şasırdı valla kızından hiç Beklemezdi herhalde çeyiz hazrlıgı

kızlaaar hepiniz çok tatlısınızzz maşallah sizeee

kısmet olursa birdahakine bende olurum ve daha da kalabalık oluruz inş...

inşallah canımmmmm çok istiyorum senidee görmeeekk görüşmen nasıl geçtii?

yine elim boş döndüm kuzumm malesefff

ama artık uzulmuyorum.. içimde kötü bir his yok... olucak ama en guzeli olucak sabretmem ve zamanını beklemem gerekiyor sanırım napalım

dershaneler kadrolarını tamamlamış acıgı olan yok... olanlarda kıyıda kosede kalmıs yerler, bana ogrenci - stajer muamelesi yapmaya calısıo

bakalım Allah bir yerden bir kapı tez zamanda acar inşallah

canım benim neden üzüleceksinki senin de kısmetin biyerlerde gizli elbet bi gün gelip seni bulacak hemdeee inşallaaahh en güzeli bulur canım sen araştırmalarına devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…