hotmailine bak cnm birdaha yanıtladım ordan:)
yaa varyaa biz senle en kısa sürede tanısıp kaynasalım sacımı nerde yapcan ama ki yaaaaaa tüh yaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes beni tahmin etmiş yahuuu:) berfin die yazmıoda önümde:)
fatoş bnm kuzen ankaraydım.d o teslim etcek evlaklarımı. çoook tşk ederim ilgin için:)
naz ben çok pişman oldum biliyomusun fotoğraflık için.d
herkes beni tahmin etmiş yahuuu:) berfin die yazmıoda önümde:)
fatoş bnm kuzen ankaraydım.d o teslim etcek evlaklarımı. çoook tşk ederim ilgin için:)
naz ben çok pişman oldum biliyomusun fotoğraflık için.d
prizz olan heryerdee yaparımbaktım sımdı canım yanıtladım bende..
Kızlar biz sevgilicikle bugun bi karar aldık kocaman bi kumbara alıcaz ocagın 1inden sonra para bırıktırmeye baslıcaz her ay sonundada ceyızımıze bişi alıcazbende sizinle paylaşırım burdaaa aşkla aldıklarımızıı :127:
bennnn sanaaa dediiiim amaaa miinnağını dinlemediinnalıp yollimmi balım istermisiinnnn yada cık gelll ozledım şimdiden
:=))))
bizde bugün kumbara baktık istiyoruz ama bakalım bankaya atsın daha iyi biz simdiden almıcaz ya daha ne modeller cıakr dıyoruz birbirimize hemfikiriz
ben bana ver paracıkları ben biriktirim diyorum ama kurda kuzu emanet etmıyo çakal sevgilibiz 2li 2li tabak takımları yapıcaz onları alırız dıyoruz en son 24 kısılık falan alıcaz zaten şık bişi. günlük için rengarenk alıcaz
orkidecim öptüm seni
Berfincik bende fotograflıgı alsaymısım dedim eve gelince offf yaaa
Cemrecik saol linklere baktım penelope alcam kaz tüyü en kısa süre içinde modası neyn gecmez onu alıyorm
Yagmurcu evet banada annem daha ne modeller dyordu ama ben çok sade şeyler aldım gösterssz ne varsa biraz sade seviyorum vede teknolojik nevresmlern modası hiç gecmyor heleki sade sevyorsan onları alablrsn
Ben ocaktan sonra günlük yemek takımı ve tencerelermi almaya baslıcam düdüklüydüçay setiydi felan
orkidecim öptüm seni
Berfincik bende fotograflıgı alsaymısım dedim eve gelince offf yaaa
Cemrecik saol linklere baktım penelope alcam kaz tüyü en kısa süre içinde modası neyn gecmez onu alıyorm
Yagmurcu evet banada annem daha ne modeller dyordu ama ben çok sade şeyler aldım gösterssz ne varsa biraz sade seviyorum vede teknolojik nevresmlern modası hiç gecmyor heleki sade sevyorsan onları alablrsn
Ben ocaktan sonra günlük yemek takımı ve tencerelermi almaya baslıcam düdüklüydüçay setiydi felan
hevesleniyoruz evet ama para biriktirmek nişanlannca hepsini almak mantıklı aslnda yaa ama işte hevesliyiz anacım ne görsek istiyoruzzz
özlem biriksin öyle gelcem
gelirim bn daha oralara
bu arada selam kızlar:)
hmm valla bende ona para biriktirsin lazım olur diyorum tabak canak aldrmam büyüklere biriktirsin cnm ya
kızlaaar hepiniz çok tatlısınızzz maşallah sizeee
kısmet olursa birdahakine bende olurum ve daha da kalabalık oluruz inş...
inşallah canımmmmm çok istiyorum senidee görmeeekkgörüşmen nasıl geçtii?
yine elim boş döndüm kuzumm malesefff
ama artık uzulmuyorum.. içimde kötü bir his yok... olucak ama en guzeli olucak sabretmem ve zamanını beklemem gerekiyor sanırım napalım
dershaneler kadrolarını tamamlamış acıgı olan yok... olanlarda kıyıda kosede kalmıs yerler, bana ogrenci - stajer muamelesi yapmaya calısıo
bakalım Allah bir yerden bir kapı tez zamanda acar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?