'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inşallah caglam hepımız ıcın hayırlısını versın Allah, sabrını umudunu kaybetme er yada geç güzel fırsatlar cıkıcak önüne. şubattan sonra benımde iş aramam başlıcak şimdiden bazen korku kaplıyo içimi bunca emeğe bi iş bulamassam naparım diyee

canım benim neden üzüleceksinki senin de kısmetin biyerlerde gizli elbet bi gün gelip seni bulacak hemdeee inşallaaahh en güzeli bulur canım sen araştırmalarına devam et

aminnn canım

ilk zamanlar uzuluyodum cunku kendimi işsiz kalcama hazırlamamıstım hiç.. bianda bosluga dustum

şimdi alıstım ama suanda artık bian önce işe yaramak işimi yapmak istiyorum sıkıldım sadece o var... dedigin gibi ben kapıda durmasını biliyim de elbet bigun acılır inşallah ....

amin nazımmm hepimiz için en hayırlı olanları nasip eder inşallah...

sen sakın öle korkulara yer verme şimdiden.. hatta subattan sonra baslama aramaya yavastan ne yapabilirsin kimleri araya koyabilirsin nerelere basvurabilirsin bi bakın etrafa...

bende bu zaamanlarımı degerlendirmeye karar verdim.. okulda 2 kur almanca gormustum şimdi onu ilerletmeye calısıyorum... arkadasımdan da yardım alıyorum

sonrada fransızca bilen arkadasımdan fransızca ogrenicem... ikiside zor diller bakalım altından kalkabilcekmiyim...

en son olarak da italyanca var... ondada gecen yaz arkadasımla kendi kendimize temel seviye calısmıstık... italyancayı tek basına ogrenmek digerlerine gore daha kolay gibime geldi o yuzden onu sona sakladım

haklısın canımm artık peşine düşmem lazım bilgisayarlı modelistliğinde temelini kavradıktan sonra görüşmelere başlarım. İtalyanca kolay bi dil gerçekten, annanem 42 yaşında okuma yazması çok az varken sadece 'bu ne ?' demeyi bilerek italyaya gitmiş ve cok cabuk ogrenmıs 5 bucuk 6 sene kadar yaşamışlar italyada annemle beraber. kucukken baya ogretmeye calıstı ablamla banada ama suanda aklımda tek kalan sonsuza kadar saymak

ay masallah anneannişinee yaaa

sizde bi cevher varmıs nazımmm .. seviyorum ben sevimli bi dil hem almanca cok kaba

fransızca da ama onu seviyorum cunku bana askın diliymiş gibi gelir.. ozellikle su fransız soslu sarkılar yüzünden heralde...

bencede sen temelini kap sonra basla etrafdan sorup sorusturmaya... gelin oliciiiz biz vakit kaybetmememiz gerekiyor

:123:

gerçekten güzel sevimli bi dil hele annanim konuşurken dahada sevimli geliyo, kendiside öledir kokooşşş, heryeri boncuk dolu, 138lik bi çıtır çok az kalmışş çağlam yaa evliliğeee tickerımı değiştirdim ve bu kadar az olduğunu düşünmüyodum:18:

ayyy maşallah onaaa Allah uzun omurler versin bu arada 138 boyu dimi sakın yası deme düşer bayılırım

woooowww cidden az kalmıs balımmmm sen nisana göre yapmıssın sanırım dimi bizim haziran-temmuz-agustos hatta eylul bile olabilr hiç belli değil... sözlümün seyirlerine göre heran hersey değişebiliyo bakalım bizim dugun tarihimiz hangi ay hangi gun olcak cok merak ediyorum

yok yok boyu 138 yasına gelıncee 1938 doğumlu ama kaç yasındasın dıye sorarsan 42 der uzun süredir yaşı atmadı annanişin 30 Hazıran 'a göre hesapladım canım bugun tam tarıhı belırledık ama bu kadar az oldugunu dusunmuyodum ya

anneannişine bidaha maşallahh

sizede bi alkışşşş balımmmm

zaten surda 2 ay sonra 2012 olucak heyecan daha da bi artar sanırım hepimizde

bir bucuk senecik kalmıs umarım bende sonbaharı beklemek zorunda kalmam bende haziran gelini olmak yazın balkonumun keyfini surmek istiyorum kocişimlee

bende ıstıyooorummm artık hele dunden sonra hevesım dahada arttı Bugunde uzun uzun konustuk kayınanniş falan haziran en ideali dedik , nişanı ne zaman yaparız bellı degıl ama düğün belli tersten gidiyoruz şimdi su ceyızlıklerı halletsek ev alınıncada mobılyaları dizeriz hemencicik umarımm sanırım

zaten bi tarihe karar verildmi gerisi geliyo canımmm en guzelii ohh ne guzel yaa cok sevindimmm bu işeee

bizde haziran diyoruz ama işte belli olmuyo dısımızda gelişen sebepler olabilir...

nişan olmıcak zaten heralde .. bi sözlendik hersey daha da belirsizleşti sanki ama bu halimizden de memnunum herkes bu gunler baska kıymetini bilin diyo

herseyi zamanında yasamak lazım işte hepsinin tadı baskaa

inşallah hersey diledigimiz gibiii gideeer 2013 ün mutlu gelinleri bu topicdeki herkes... :123:

bilinçaltımıza bu mesajı vericem durmadan

nazımmm balımm peteğimm ben uyku moduma geciyorummm iyi geceler tatlımm

asagıda fatosu goruyorummm

balımm sanada iyi geceler

öptüm sizi fıstıklarımmm

İnşallah bal'lımm hepimiz için en guzel gunler gelsın bian eveeell İyi geceler canım

günaydınlar:)

çağla evleniyomusun daha çok var yahu iş içinde hayırlısı demek en iyisi.. geç olsun temiz olsun dımı :)

minnak her ay bişii alıoruz.d süper bu yahu:) bn bu ay bi nevresim bi battaniye bide doğrayıcı alcam inş:)
kaynişlede maşALLAHınız var :)

battanieye siparişi vercem şimcik:)

günaydın kuzular,, nasılsınız iyi bir hafta diliyorum hepimize,,

çağlam pek fazla geçmişi okuyamdım gelde konuşalım hadi,,,

minnağımda sende aynı şekilde nasıl geçti sınavın ??

yağmurcum sen ilaç falan içtinmi neden bu kadar uzun sürdü hastalığın,,

bende iyiyim sağolasın çok şükür allahıma,,,

günaydın arkadaşlar nasılsınız haftasonu hava feciydi :44: yani yağmurluydu
bizde pazar günü kk'dan arkadaşım uğur böceği ile görüştük siz neler yaptınız buluşma ne oldu bakalım nasıl geçti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…