slm şekerler görünce yazayım dedim. ben de 4 5 ay önce remington saç düzleştiricisi ile maşa aldım. kampanyadaydı. çok memnunum ikisinden de. ama üstü çok ısınıyor diye şikayetçiydim. geçenlerde kuaföre gittim mera ettim onunkisi nasıl diye. aman allahım ne göreyim (hatta hissedeyim , elim yandı) meğer hepsi ısınıyormuş :O
kesinlikle bende remington diyorum üstünede tanımıyorumdüzleştiriciyi 4 senedir kullanıyorum neredeyse hala ilk günkü gibi harika yapıyoo, maşaya ihtiyacım olmuyo zaten kızcelerde gordu burgu burgu saclarım
Kızlar hepsi burada da 1 mikrofiber yorgan + 2 silikon yastık (marvella home) sınırlı stokta 49.91 TL Sahsen ben haftaya düşünüyorum çünkü yorumları okudum herkes çok memnun misafir için almayı düşünüyorummm böyle bir fırsat birdaha çıkmaya bilirsanırım böylece yeminimi bozmuş oluyorum
slm şekerler görünce yazayım dedim. ben de 4 5 ay önce remington saç düzleştiricisi ile maşa aldım. kampanyadaydı. çok memnunum ikisinden de. ama üstü çok ısınıyor diye şikayetçiydim. geçenlerde kuaföre gittim mera ettim onunkisi nasıl diye. aman allahım ne göreyim (hatta hissedeyim , elim yandı) meğer hepsi ısınıyormuş :O
remington da hangisi ama modell de sleyin kızlar??
remington da hangisi ama modell de sleyin kızlar??
tatlım ben de remington kullanıyorum çok memnunum belirteyim dedim.
kızlar bir de bu yorgan olayında kaz tüyü tercih etmeyi düşünüyorum,var mı yorgan alan?
özellikle gıdık tüyü olmalıymış, bi de 1500 gr olmalıymış,biraz araştırma içine girdim.
malum gecelikle donarız başka türlü
ben uclarda masaya bayılıyorum yaa dalgalı uff nazım becerebiliyon mu?
Ben hangi modelini kullandıgımı bilmiyorum canım ama resmini çekebilirim
Ben penelope aldım canım Aşkitomla kendime. birde misafire 1 tane daha alırsam biticek
benım sacım normalınde burgu burgu balım ben ustlerı duzlestırıyorum bıhter style oluyo saclarımuç dalgayı arkadasıma yapıyodum duz sekılde burgu ıstedıgın yere kadar getır ordan sonra bi döndür düzleştiriciyi oluyo vıdeoda vardı bı yerde yapılısı gosterıyodu ama nerde oldugunu hatırlayamadım :26:
kızlar bir de bu yorgan olayında kaz tüyü tercih etmeyi düşünüyorum,var mı yorgan alan?
özellikle gıdık tüyü olmalıymış, bi de 1500 gr olmalıymış,biraz araştırma içine girdim.
kaz tüyü mü?
resmini ekleyebilir misin?
bende yorgan yastıklarımı aldım cnm us polo ve penelopeden aldım us polo evdede kullanıypruz çok memnunuz penelopeyide tavsiye ettiler
banada baparmısın görüşelim de hele bii artık yaaparsın artık napcan basa gelen çekilir
kaz tüyü yorganlar çok iyi ama annem evdeki kendi yün yorganlarını bana kakalamaya çalışıyorgeçenlerde bir tane yorgan yaptık. boyutları normalinden daha büyük oldu çünkü ben çok severim yorgana sarılmayı. her ne kadar annem kocana sarılacan zaten gerek yok bu kadr büyük olmasına desede yaptırdım büyük
birazda ince yaptırdım. gerek yok öyle çok kalın olmasına dedim. tamda benm istediğim gibi oldu. kaz tüyü yorgan hakkımı elimden kaçırmış oldum:))
us poloda indirimde cnm 82 den 65 e düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?