'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kesinlikle bende remington diyorum üstünede tanımıyorum düzleştiriciyi 4 senedir kullanıyorum neredeyse hala ilk günkü gibi harika yapıyoo, maşaya ihtiyacım olmuyo zaten kızcelerde gordu burgu burgu saclarım

tatlım ben de remington kullanıyorum çok memnunum belirteyim dedim.
kızlar bir de bu yorgan olayında kaz tüyü tercih etmeyi düşünüyorum,var mı yorgan alan?

özellikle gıdık tüyü olmalıymış, bi de 1500 gr olmalıymış,biraz araştırma içine girdim.

malum gecelikle donarız başka türlü

Valla canım bende bi sorun olmadı ben maşasını kullandım ki hatta hala kullanıyorum 3-4 sene oldu daha tık yok.
Ama babylisste karar kıldım maşada yorumlar gayet başarılı geldi olumlu geldi bana hemde daha uygun

Düzleştirici olarak philips yorumlarını okuyarak ve çevremdekilerin söylediğine göre alanlar gayet memnun sonic XL modelini. Bende ondan düşünüyorum deniycem bi kere memnun kalmazsam değiştiricem fıstıklar.

Ben penelope aldım canım Aşkitomla kendime. birde misafire 1 tane daha alırsam biticek

ben uclarda masaya bayılıyorum yaa dalgalı uff nazım becerebiliyon mu?

benım sacım normalınde burgu burgu balım ben ustlerı duzlestırıyorum bıhter style oluyo saclarım uç dalgayı arkadasıma yapıyodum duz sekılde burgu ıstedıgın yere kadar getır ordan sonra bi döndür düzleştiriciyi oluyo vıdeoda vardı bı yerde yapılısı gosterıyodu ama nerde oldugunu hatırlayamadım :26:

banada baparmısın görüşelim de hele bii artık yaaparsın artık napcan basa gelen çekilir

kaz tüyü yorganlar çok iyi ama annem evdeki kendi yün yorganlarını bana kakalamaya çalışıyor geçenlerde bir tane yorgan yaptık. boyutları normalinden daha büyük oldu çünkü ben çok severim yorgana sarılmayı. her ne kadar annem kocana sarılacan zaten gerek yok bu kadr büyük olmasına desede yaptırdım büyük
birazda ince yaptırdım. gerek yok öyle çok kalın olmasına dedim. tamda benm istediğim gibi oldu. kaz tüyü yorgan hakkımı elimden kaçırmış oldum:))

bende yorgan yastıklarımı aldım cnm us polo ve penelopeden aldım us polo evdede kullanıypruz çok memnunuz penelopeyide tavsiye ettiler

valla benim annem de annem iki tane yaptırmış, bi tane de teyzem köyden yaptıracak.
bizde bi de erkek çeyizinde de mutlaka olur.
ben de yün yorgan kullanamam,kaz tüyü alaym sıcacık hafif,hem erkek arkadaşım çok pijama giyen türden değil o da üşümemiş olur.
yün yorganları da duruma göre erkek kardeşimin çeyizine bırakırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…