'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tabikide ekledm kuzucm en değerli parçalarmdan biri:))
annem bana da al dio:)
sözde ıvır zıvır almıcaktm ama rende aldm kızlar ya rende sanrm bende hastalık haline geldi

tabikide ekledm kuzucm en değerli parçalarmdan biri:))
annem bana da al dio:)
sözde ıvır zıvır almıcaktm ama rende aldm kızlar ya rende sanrm bende hastalık haline geldi

e yani senn bide doğrayıcın vardı yahu:)
bn çok kararsızım ya alamıyorum bişeycik.d
bu yzden sizlerin aldıklarını almak şuan mantıklı gelio. sonuçta araçtırıp alıyorsunuz
bu arada bıcak seeti alcam. biyerde uygun bulursna heber verirsb emi.
nblm ateş falan yak haber ver

evt doğrayıcı slicerm var bıcak setimde var ama rendem yoktu kuzum
olmasn mı yani benm bni rendeciğim bile olmasn mı(((((
P bu zaten orta boy bi rende kuzum bşde büyük ölçekte rende yapmak için haznesiz normal bi rende alıcam ama pahalı oluo işte ben çelikten istiorm böle kaliteli olsn die 20den 10a düşmüştü bu alıverdm haber ederm cnm mrk etme biz boynerde gizemle gördk bana gelemeyen korkmazn bıçak seti 89du onu takip et bence eğer çok pahalı olmayan ve kaliteli bişi istiosan

sevdiceğiin aldığı nevresime bakıorm bende tatlm zevkli cucuk:))
nerden almıs bu kdr güzel bişeyi

zara home dan almıs canım 3 ünüde o almış çok mutlu etti beni

yeni bernardodan aldıklarımızıda ekledim cnm 2 kişilik kahve seti ve lokum koymak için kap muhteşem yüzyıldan esinlendik

olsun tebiki. seni rendeli gelin yapcaz

izmittede arasta die alışveriş merkezi açılca.
boyner mudo olcakmış çok şükür.d
bide ikea istiyorum

nilim korkamazı takip etceğim site varmı yoksa öyle bakınayımmı bilemedim.s

yeni bernardodan aldıklarımızıda ekledim cnm 2 kişilik kahve seti ve lokum koymak için kap muhteşem yüzyıldan esinlendik

hoşgeldn fatoş:) nasılsın hayırlı olsun:)

alın verin ekonomiye can verim

ykm boyner standlarını takip et cnm, korkmazın mağazası yok malesef(
bu ürün artk üretilmio o yüzden bulmak da zor eğer benm berghofflar gelmeseydi 89a alırdm onu yakından gördüm çok çokkk kaliteli

hehe zara homeda da %15 personel indirim var ama yok yok tutucim kendimi, nevresm koleksiyonm olucak bu gidişle

kızlar günaydın daha yeni uyandım geçmişide okudum geldim

Berfin muhakak banada haber et emi canım nevresim dünyasını ok belki bende alırım öglen gibi gelicek rendelerim söylerim sana ucuza mal ettim mutluyum

Nilim saol yorumun için sonucta kalite aynı 3 model begenmstm alablrm bunu bilmyorum 618 de krem alsam dyorum 2 tane alablrm bu ay bütçemi ayarlamıstım

hehe zara homeda da %15 personel indirim var ama yok yok tutucim kendimi, nevresm koleksiyonm olucak bu gidişle

aynen nevresimci dükkanı açacaksın yakında nilcim onlardan mor olanı yatak örtüsü aslında yatak örtün yoksa o tarz düşünebilirsin kardeşide zara da çalışıyo onun indirimiyle almıslardır canım bu hafta gidicem battaniye bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…