- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Canım merak etme bir tek sen degilsin çogu arkadasımı uyku tutmaz haftasonu bile erken kalkarlar beni sabah 7 de arayanlar olmus ama tuzaklarna düşmedm telefon sesim kısıktı uyandırmadlar
cts akşamı aşkım aradı kapıya in sana bişey vercem dedi,, indim bi kutu baklava getirmiş benim tatlı aşkım,, bensiz boğazından geçmemiş =))))))
iş yerinden bi arkadaşım gazetden kitap getirtmiş 12 tane kitap kargo dahil 29 lira dini kitaplar ama hepside birbirindn güzel hepimize dağıttı birer tane,,, aslında doğru bildiğimiz o kadar yanlışlarımız var ki,, allahım doğru yolu bulabilerlerden eylesin bizleride,,
bu arada hayaatt ben gormedım futurafııınıı yaaaa(((((((
amin amin inş hayatcım. sen oku.memnun kalırsan ismini yazarsın bizde okuruz:)
memnun kalmama gibi bi seçenek yok ki tatlımmm muhteşem kitaplar şimdiden tavsiyeee
yok yok yanlış oldu:)
bn mesela bnde 2tane kuranın tr ye çevrilişi vardı. birinde sadece okuyup geçiodum..
ama bu 2. arakdşaım hediye etti.. yani mükemmel bişi..
anlatılışta çok önemli..
yazılanlar yanlış demiyorum.. anlatımın akıcı ve anlaşılır olmasıda önemli:)
canım avatar olarak koyp kaldırdım sen gel yine gösteririm sanada sende çoookkk güzelmişsin maşallahhh,,,,
ben deeedimmmmm
çağlam aynen bizde öle ben istemedim ama askım bayılıyor ama bende begendim sonradan brde sarıldı üşüdüm çünkü hastaydım ya oooh süperdi filmde bizde:)))
giz
Mink Premium 626 Jakarlı Battaniye Fuşya
bunu almıştım. arayıp bunu 618 yaptım sorunsuz bi şekilde.. haber ver demiştinya:)
saoll nill senn sayende.d
edit: nevrsm dunyasından kendimi davet ettim öyle yaptım.. hediye çekimi diğer adresmden nasıl görebilirim
güle güle kullan berfincimmmm
erdi olayında son durum nedir tamamen barıstınız mı ttatlım
saol tatlım:)
erdiyle barıştık.. ben onu seviorum oda beni seviyo.. ama anlaşabiliyormuyum bilmiyorum. ne olcak onuda bilmiyorum
öyle işte.. bakalım neler olcak..
senn iş görüşmesnden ses yokmuş.s
tercüme bürolarına başvuyomusun
hayırlısı olsun canım barısmanıza coook sevindimmm
yok canım ben basvurmuyorum cunku tercüme burosunda genelde teknik ceviri olur oralarda calısması gerekenler cevirmenlik okuyanlar.. ama sagdan soldan basvurdugum yerlerde oralara yonlendirme yapabilceklerini söyleyenler oldu...
benim işim yayınevlerinde... oralara basvuruyorum editör veya cevirmen olarak... bakalım bi sonuc cıkıcak mı
baya bi yere haber verdim beklioruz bakalım hayırlısı :26:
sağol çağlam ya Allah bozmasın hiçbirimizin ağız tadını
bak canım ara bizim bizim şirketi..
bizim şirket çevirmenlk ve yayıncılık hizmetide yapıyor.
bn tasarım kısmındayım..
üstünde dur sen emi
istanbuldada kartalda şubesi var..
+90 262 325 92 22 - 270 00 15
Fax : +90 262 324 94 26
E-mail : info@atakteknoloji.com
saol canım bu arada::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?