teşekkür ederim kızlar,,,, aslında daha güzelimdir ama nesem atıkınnnn
çağlacım cts günü dışardaydım kitabcıda epey bi gezindim tam elif şafakı alacaktım ki bi kitap takıldı gözüme erdal demirkıran "adam dediğin benim gibi olur " onu aldım ve kitabın 2 günde yarısından çoğunu okudum inanılmaz güzel iyiki almışım dehşetle tavsiye ederim,,,
canım iş konusunda biraz oluruna bırak seni çok iyi anlayabiliyorum ama bu dönemde insan sadece kendini yıpratıyo inan çok güzel günler seni bekliyo balımmm
inşallah canımmmm bekliyoruz bakalım içimde kötü bi his yok yaa inşallah hayırlı seyler olur
aaaa dün biz aşkımcıkla bir gün e gittik filmine... filmi güzel degildi pek.. begenmedik çok kopuk olmuş olaylar sanki :26:
hepsi aynı derken berfincim???:26:
okudugm kitaplarında sanki aynı kişiyi anlatıodu yazar...adları farklı olsada düşünce yapıları,giyim tarzları,aile yapıları hep aynı.Akıcı ama sonucu önceden belli.. nazım hikmet alıntıları vardı
şiir muhabbeti dönüyor
bn unuttum pek hatırlamıyorum
canan tan "piraye" yada " eroinle dansı" okuman yeterli bncee
canan tan hep aynı tarz yazıyor bana göre
Offf ben hala ayılamadm dünden beri yataktan kalkmadım ne güzel bişeymiş izni evde kullanmak yoorgan altı hayat harika ohhh mis gbi uyku
cnm bizim işyerinde ark.var vampir ghünlüklernin serisini okuyor filmini önceden izlemiş ama filmde sallıyorlar diyor fark var dedı bana o yüzden kitabını aldım.
bizde dün çelik yumruklara gittik aşkımla güzeldi yaa film :)) aksiyon macera bilim kurgu ws.ne ararsan vardı güldükte arada ohh haftaya da ortak arkadaslarla belki çıkgın aptal aşka gideriz diyor ama:s
arkadas bir tek beni mi uyku tutmaz erkenden kalkarım yaaaaa
Vampir günlüklerinin kitabı alacakarnlık serisinden bile eski ktabnı okumadım ama dizsini tavsiye edyordum hele cuma günkü izledgm bölüm dehsettti muhakak izleyin müzikleri süper hayatmda hiçbr dizi ve filmde aglamayan ben geçen sezon 2 bölmde şarkılar yüzünden salya sümüktüm benim gbi duygusuz birni bile aglatmaya yetti yani
ben bi ark.ağlasın yanımda aglarım onla duygusalımdır merhametliyimdir yufka yürek hepsi birleşmiş sonra işte kendime ediyorum
cnm bizim işyerinde ark.var vampir ghünlüklernin serisini okuyor filmini önceden izlemiş ama filmde sallıyorlar diyor fark var dedı bana o yüzden kitabını aldım.
bizde dün çelik yumruklara gittik aşkımla güzeldi yaa film :)) aksiyon macera bilim kurgu ws.ne ararsan vardı güldükte arada ohh haftaya da ortak arkadaslarla belki çıkgın aptal aşka gideriz diyor ama:s
cts akşamı aşkım aradı kapıya in sana bişey vercem dedi,, indim bi kutu baklava getirmiş benim tatlı aşkım,, bensiz boğazından geçmemiş =))))))
allah bozmasınnn muahbbetinizi maşallah
bugün bi huzur var içimde çağlammm
Allah bozmasın cogalarak artsın o zaman hayatımm
bende huuzurluyum yaa... dün iş görüşmesinden elim boş cıkınca azıcık moralim bozulmustu... sonra askım beni sinemaya götürdü filmi izlerken de basını yasladı omzuma, saclarını kokladım... içimden bi sükrettim... aşkı buldugum için.. biran geri kalan hersey onemsiz gorundu valla
günaydınlar:)
çağla evleniyomusundaha çok var yahu iş içinde hayırlısı demek en iyisi.. geç olsun temiz olsun dımı :)
minnak her ay bişii alıoruz.d süper bu yahu:) bn bu ay bi nevresim bi battaniye bide doğrayıcı alcam inş:)
kaynişlede maşALLAHınız var :)
battanieye siparişi vercem şimcik:)
günaydın kuzular,, nasılsınız iyi bir hafta diliyorum hepimize,,
çağlam pek fazla geçmişi okuyamdım gelde konuşalım hadi,,,
minnağımda sende aynı şekilde nasıl geçti sınavın ??
günaydın kızlar:))
ben geldm resmlerimize de baktm ama daha resm vardı anki eksik mi bunlar?
jean gömlekli benm:))
ne tuhaf çıkmısım yaff
aslında baya çekildik en çikin çıktımı koymussunuz kızlar puff(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?