- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
aynen nevresimci dükkanı açacaksın yakında nilcim onlardan mor olanı yatak örtüsü aslında yatak örtün yoksa o tarz düşünebilirsin kardeşide zara da çalışıyo onun indirimiyle almıslardır canım bu hafta gidicem battaniye bakmaya
bernardo osmanlı koleksiyonu çıkardı fatoşcuk onlaardan aldınız galiba bende sevdicegimi bekliyorum gelince alcaz hem atatürkü kahve seti hemde bu osmanlı tarzından alcam beni istemeye geldiklerinde şık bişiler almak istiyorum arastırıyorum şimdilik
Nevresmlerne baktım çok güzel 2 misafire 3 te kendm için aldım ama 3 tanede saten alcam hep saten seviyorum seninkiler satenmi canım
kızlar iş bilgisayarımda sadece ve sadece tek bi fotom var oda telden çekilmiş kötü çıkmış bi fotoğraf ama idare edin göstermek istedimm bu benimmmm
gizim hoşgedlinn:)))
sen de mi rende aldn yoksa kuzum göstert çabuk seninki nasılll
günaydınlar:)
çağla evleniyomusundaha çok var yahu iş içinde hayırlısı demek en iyisi.. geç olsun temiz olsun dımı :)
çağlam pek fazla geçmişi okuyamdım gelde konuşalım hadi,,,
kızlar iş bilgisayarımda sadece ve sadece tek bi fotom var oda telden çekilmiş kötü çıkmış bi fotoğraf ama idare edin göstermek istedimm bu benimmmm
peki sen benm rendemi gördün mü rendemi gördün müü gördün mü ha gördün müüSpeed slicer canm yadigodan aldım ya bugn gelcek herhalde korkmazın bıçaklarını alsammı diye düşünüyorumda
peki sen benm rendemi gördün mü rendemi gördün müü gördün mü ha gördün müü
bu gün üstümde bi rende şımarıklığı var bakalm, birazdan çıkmam gerekio kızlar halamdan gidiorm işe 1de girişim 7de çıkıcam 8 gibi evde olma planlarım var yazışırız, seviyorum sizi dikkat edin kendinizemuah
peki sen benm rendemi gördün mü rendemi gördün müü gördün mü ha gördün müü
bu gün üstümde bi rende şımarıklığı var bakalm, birazdan çıkmam gerekio kızlar halamdan gidiorm işe 1de girişim 7de çıkıcam 8 gibi evde olma planlarım var yazışırız, seviyorum sizi dikkat edin kendinizemuah
Hemencecik geçmişe dönüp rendeni gördüm tatlım oda sen gbi şeker ama artık rende alma başka bişiycik al canım
teşekkür ederim kızlar,,,, aslında daha güzelimdir ama nesem atıkınnnn
çağlacım cts günü dışardaydım kitabcıda epey bi gezindim tam elif şafakı alacaktım ki bi kitap takıldı gözüme erdal demirkıran "adam dediğin benim gibi olur " onu aldım ve kitabın 2 günde yarısından çoğunu okudum inanılmaz güzel iyiki almışım dehşetle tavsiye ederim,,,
canım iş konusunda biraz oluruna bırak seni çok iyi anlayabiliyorum ama bu dönemde insan sadece kendini yıpratıyo inan çok güzel günler seni bekliyo balımmm
kızlar bende dr online sipariş veridim istedigim kitap AKLINDAN BİR SAYI TUT 5 tl ye günün fırsatıydı aldım ve bir de DAVİD NİCHOLLS BİRGÜN 15TL ye aldım merak ediyorum ama suan elif şafak aşka başladım bakalım
birde sizlere bişey sorcam CANAN TAN yüreğim seni çok sevdiden başka hangi romanı güzel böyle aşk kokan???
bn zanan tan okudum. pirayayetide en son yürekler ölürüde..
hepsi aynı yahu:)
ama pirayenin sonunda çok duygulanmış ya.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?