'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tamam bende genelde ykmde geçen 10tlik indirim kupunuda oluyor onuda kullanmış olurum.. saol nil:)

tamam giz haber vercem sana. sende rendeler için haber emi.d yaganodan aldım dımı şeker

yatak örtüm var tatlm zara home tuzludur baya indirimi bekleyelm 1 ocakta

bernardo osmanlı koleksiyonu çıkardı fatoşcuk onlaardan aldınız galiba bende sevdicegimi bekliyorum gelince alcaz hem atatürkü kahve seti hemde bu osmanlı tarzından alcam beni istemeye geldiklerinde şık bişiler almak istiyorum arastırıyorum şimdilik

Nevresmlerne baktım çok güzel 2 misafire 3 te kendm için aldım ama 3 tanede saten alcam hep saten seviyorum seninkiler satenmi canım

kızlar iş bilgisayarımda sadece ve sadece tek bi fotom var oda telden çekilmiş kötü çıkmış bi fotoğraf ama idare edin göstermek istedimm bu benimmmm

evet cnm yine bernardo çok güzel eglenceli şeyler var biz kahve içmeyi ve yanında lokuma bayılırız ikisini gördük bide ben bu tarz şeyleri severim hemen aldım ben de istemede çok şık bişi istiyorum ama bulamadım bakınıyorum hep klasik fincanlar var

günaydın bal kızlarr

günaydınlar:)

çağla evleniyomusun daha çok var yahu iş içinde hayırlısı demek en iyisi.. geç olsun temiz olsun dımı :)

evleniyorum tabikide canımmmm :123:

şimdi 2013 olunca 2 sene varmıs gibi duruyoda, dün minnakcıgım ticker ını değiştirince gördük ki haziran gelni olursak 1.5 sene var aslında cok degil yaa geciyo zaman...

amin canım herseyin hayırlısı zatennn

çağlam pek fazla geçmişi okuyamdım gelde konuşalım hadi,,,

geldim geldimmmm

olmadı canım benim işler yine... ikiside kadroda yer yok ama tanıdıklara yonlediririz dediler... bekliyorum bende işte

sabır ve dua ile

kitabı naptın bakim balımmm aldın mı???

Speed slicer canm yadigodan aldım ya bugn gelcek herhalde korkmazın bıçaklarını alsammı diye düşünüyorumda
peki sen benm rendemi gördün mü rendemi gördün müü gördün mü ha gördün müü
bu gün üstümde bi rende şımarıklığı var bakalm, birazdan çıkmam gerekio kızlar halamdan gidiorm işe 1de girişim 7de çıkıcam 8 gibi evde olma planlarım var yazışırız, seviyorum sizi dikkat edin kendinize muah

iyi çalışmalar nilcimm akşama görüşürüz canımmm

Hemencecik geçmişe dönüp rendeni gördüm tatlım oda sen gbi şeker ama artık rende alma başka bişiycik al canım

Hemencecik geçmişe dönüp rendeni gördüm tatlım oda sen gbi şeker ama artık rende alma başka bişiycik al canım

annaşıldı tamam:)))
zaten benm aldıklarmla evde çok fena kazalar çıkabilir rende aldm ama hiç kullanamıcam parmaklarımı kaptırma fobim var
akşama görüşürüz tatlm byby

teşekkür ederim kızlar,,,, aslında daha güzelimdir ama nesem atıkınnnn

çağlacım cts günü dışardaydım kitabcıda epey bi gezindim tam elif şafakı alacaktım ki bi kitap takıldı gözüme erdal demirkıran "adam dediğin benim gibi olur " onu aldım ve kitabın 2 günde yarısından çoğunu okudum inanılmaz güzel iyiki almışım dehşetle tavsiye ederim,,,

canım iş konusunda biraz oluruna bırak seni çok iyi anlayabiliyorum ama bu dönemde insan sadece kendini yıpratıyo inan çok güzel günler seni bekliyo balımmm

erdal amacın kitaparı öyle
insan azcık etkisinde kalıyor:)
adam çok fazla pozitip:)

kızlar bende dr online sipariş veridim istedigim kitap AKLINDAN BİR SAYI TUT 5 tl ye günün fırsatıydı aldım ve bir de DAVİD NİCHOLLS BİRGÜN 15TL ye aldım merak ediyorum ama suan elif şafak aşka başladım bakalım

birde sizlere bişey sorcam CANAN TAN yüreğim seni çok sevdiden başka hangi romanı güzel böyle aşk kokan???

Son düzenleme:

bn zanan tan okudum. pirayayetide en son yürekler ölürüde..
hepsi aynı yahu:)
ama pirayenin sonunda çok duygulanmış ya.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…