'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

caglaaam canım benımm hepımızın yuregı guzel cok sukur oda yuzumuze yansıyooo hepınızı coooooooookkk sevıyoruuummmmm

canım yaaa nazıııımmm gercekten oyleee... rabbim bozmasın hiçbirinizin kalplerini cok guzel insanlar biraraya toplandı burdaa bizde seni çok ama çok seviyoruzzzz

hayatcım gorusuruz...

su speed slicer işi kafamı karıstırıyo... askım bizde var pek kullanıslı degil dedi annemde 40 saat onun parcalarıyla ugrasaana kadar ortaya bi yemek cıkartamazsın diyo

bende rende özürlüyüm biraz en cok onun icin istiyorum moulinex in urunu var onu alıcam onu alırsam gerek kalmaz heralde :26:

nil almış onunki orjinal işte..
çok memnun gizemde nilin aldıgı siteden aldı. eve gelsin kullansn haver vercek alcam ona göre inş.

kızlar ben göremedm ama koydgnz resmleri arkadaşımdayım banada göstern sonra

Çaglacık 3 gün izin kullanıyorum dnlenyorm

Speed slicer daha gelmedi berfincm gelsin sölcem ama offf nedddense gelmedi tatlım

şuna baksanıza kızlar

çok uygunda kalitesi hakkın süphe ettim

(nevresimdunyasi) kızlar nevresim dünyasından .comdan sonra "?urun-13276-Nevresim-Dunyasi-Ceyiz-Seti.html" bunu yazın
link vermek yasak ya
yardımlarınızı bekliyorum:)

waow deme hakkımı kullanmk istiyorum cemre:)
ALLAH sahibine bagışlasın diyelim:)

İpekçe nevresmler nasıl bilgisi olan varmı

giz gönderdm teli yaa

10dk dolsun yazcam bidaha

sende yahu deme yahu
nerden dolandı buda elime:2::2:

saç dıbıme sınamekımı uçlarıma zeytınyagımı surup streçlendim elimede fındık ezmemi aldım kaşık kaşık yiyoorum ohhh Cemree arada kaynadı yazdıgım galba nerdendin sen canım? bıde masallaahhhh dedım büssürü sana dünya kucuk belkı tanısıyoruzdur

Canım gördm telefonu tamam peki kaç gbi aradın sen ayyy acaba banada yaparlarmı ne dedn araynca degstrmekmi istyorm dedn

2gibi aradı. hiç sorun etmediler.. hatta bnde olmu şimdi yani falan dedim:):)

şunu aldım 618le değiştirmek istiyorum dedim.
sipariş konumu istediler.. işleminiz oldu dediler..
öyle işte şekercim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…