- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
caglaaam canım benımm hepımızın yuregı guzel cok sukur oda yuzumuze yansıyooo hepınızı coooooooookkk sevıyoruuummmmm
canım yaaa nazıııımmm gercekten oyleee... rabbim bozmasın hiçbirinizin kalplerini cok guzel insanlar biraraya toplandı burdaabizde seni çok ama çok seviyoruzzzz
hayatcım gorusuruz...
su speed slicer işi kafamı karıstırıyo... askım bizde var pek kullanıslı degil dedi annemde 40 saat onun parcalarıyla ugrasaana kadar ortaya bi yemek cıkartamazsın diyo
bende rende özürlüyüm biraz en cok onun icin istiyorum moulinex in urunu var onu alıcam onu alırsam gerek kalmaz heralde :26:
cemre canım çok güzelsin artist gibisin ne güzell fotolar çekmişsin,, en baştaki fotonu avatarın yapsanaa
waow deme hakkımı kullanmk istiyorum cemre:)
ALLAH sahibine bagışlasın diyelim:)
İpekçe nevresmler nasıl bilgisi olan varmı
giz gönderdm teli yaa
10dk dolsun yazcam bidaha
sende yahu deme yahu
nerden dolandı buda elime:2::2:
Canım gördm telefonu tamam peki kaç gbi aradın sen ayyy acaba banada yaparlarmı ne dedn araynca degstrmekmi istyorm dedn
waow deme hakkımı kullanmk istiyorum cemre:)
ALLAH sahibine bagışlasın diyelim:)
İpekçe nevresmler nasıl bilgisi olan varmı
canım ipekçe gayet iyi bir marka ama genelde cok pahalı oluyor benim begendigim modelleri
gizemcim iyi tatiller
minnakımm afiyet olsunn
sagol balım dibe gelmeme az kaldı bıtırıcem sanırım kendıme manı olamıyorumfındık ezmesiz bi dünya olabilemeeezzz
bende çok sefiyorum ya biz acep 2iz miyiz nazım ya ne kadan aynı seylerimiz yaf:26:
normalınde pek sevılmez fındık ezmesı ama ben asıgıım resmen yagmurumm fındıkkardeşim beniim
merhaba kızlarara verdim derse hemen size yazayım dedim nasılsınızzz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?