'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

[SUP][/SUP]
slm tatlm, hayırlı olsn da yeni işin nasıl bi işmiş peki bu

Bayram dönemi için balımm defacto da öğlen 1 akşam 7 arası günlük 50 lira 4 gün cnm benm hiç yoktan iyidir. Eğer beğenirsemde part time geçiş yapmayı düşünüyorum veya full time bakalım artık LCW de arkadasımm depo sorumlusu olarak 1.400 liraya çalışıyo primlere görede değişiyomuş ama 1400 den az almadım hiç dedi en fazlada 2.300 aldım dedi Eğer böyleyse bırakırım bu işleri cnm LCWyede baş vurdum ama dönmediler defactodan döndüler Olsunnnn ben razıyım

denemedim canım speedmi ama denerim bir ara bu arada 144 iyimiş ben bir cotton box bide sarev alayım bu ay diyorum bakcam sarev kırmızı bir takım çok istiyorum

cotton box iyimidir kı kuzum hiç bilmiorm taç sarev dışına çok çıkmamaya çalış acele de etme hiç, annen çok doru sölemiş ama seni biraz olsn tanıosam dayanamayıp yine ıvır zıvır da alıcaksn şeker hç kendini kandırma
ne yemnler edenler oldu ve bozdular yani bilemiorm yani bu lafım birilerine, bu gün yine zor tutmus kendini battaniyeyi almamak içinP

canım sorma annem yatak odasını al dedi birtane daha alırım belkim battaniye bakalım canım satenlerde bekleyeilir ama ıvır zıvır bakalım bulursam şirin şeyler alırım yine kiii ama evde yer yok canım ahh ahh

Bu laf banaysaaa Hiç bişicik almadım bennnnalışveriş sitelerine bile bakmıyorum desem yalan olur sadece fiyat çıkarttım listemi yaptım ve birikimdeyim cnm mayısta patlama yapıcam inş. topiğimide o zaman açıcam tatlımmm Yeminim var benim bozmam kolay kolayyyyy

bende aynı durumdaym tatlm atakanla konustm ona göndericem evinde 2 odası boş su an en azından ev tekstili bölümünü gönderirim toptan en çok yer kaplayanlarda onlar, kırılıcaklar bende kalsn
bekliorm cicim en mantklısını yapıosn bende çok istrm ama almassam içimde kalıo benm
bide 5 ay fln oldu aldıklarmdan hiç keşk almasaydm da sunu alsaydm demedm o yönden ii yani:)

ben ne etcem acaba bu elimdeki yükleri bide battaniyelerde gelicek gerçi kardeşmin odasında boydan boya dolap var annem onun üstüne hurçlara dizicekmiş aldıklarımı bazanın altında havasız kalır diyor bakalım

yer hep sorun cnm, sende göndr dicem de nereye göndercen:))
bazanın altına diz kuzum durmak yok devamm:))

cnım şuan öyle güzel indirimler varki ama indexledim kendimi almıycam birikim yapmam lazım ve hedefim var Bende netten açtım ziliyorum canım nasılsa vardiyada gec e uyuyorum pek sorun olmuyoo

kızlar bu arada hisarın sitesinde ürünlerden çatal kaşık bıçağa tıkladım kendi logomuzu tasarlayabiliyormuşuz sevdiceklerinizi adı ve kendi adınızı yada baş harflernizi çatllarınıza yazdırabiliyormuşuz çok ilginç yahu

kızlar yazın basında ben bi heycanla hevesle gittim kendime yatak odası takımı aldım yazlığa koymak için ama inanın bi kaç kere falan yatabildim cunku ben kurstan dolayı cok sık gıtmedım yazlıga gıttıgımdede hep kalabalık arkadaslarla gıttıgımden asadakı odalarda beraber uyuduk kızlarla. şimdi diyorumki ben onları söktüriim kutulatim, kendı evıme mısafır odası ıcın kullanım. sorun olmaz dııımııı? takım bu duvardakı rafıda var yatak 1 bucuk kişilik

kizlar bende geldimmmmmmmmm, cok fazla takilmiyorum buraya ama bakmadanda gecemedim :) 2013 gelinleriii aranizda tarihi belirli olan varmiii??? veya nezaman belirlenecek , kizlar ben cok heyecanliyim ama bu koca sene nasil gececek onuda bilmiyorum hele ki bu aralar rejimdeyim anca kilo veririm diye simdiden basladim zorlaniyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…