merhaba kızlarara verdim derse hemen size yazayım dedim nasılsınızzz???
ayenn ya benim etrafımdakilerde ölee ya daha ne ortak yönlerimiz çıkcak bakalım fındıkkarseım mı
hoşgeldın canımmm, hunharcaa fındık ezmesi yediimm fena tıkandım suandasen nasısıınnn?
evet senle ben artık fındıkkardeşizbana nası yıyosun onu dıyen bıle var
ayy bende çok severim fındık ezmesini yaaa şuan feci halde açımmmmderse ara verdim yemek yemem lazım sanırım burger a koşucam
ohh bi fındık kardeş dahaaaburger mıı mmmmmmmmmm hayır dememm valla ay ne oburum ben yaaaa
fındık degilde fıstık ezmesni severm ben şimdide canım çekti fıstık
Berfincm spee slicerm geldi canm ben evde yokken gelmiş adaya ve eve kadar getrdler vallla afern onlara
hayırlı olsun:)
kullandınmı
ayyy minnakım hiç sorma şuan kıtlıktan geçmiş gibi saldrdm yemegeçok açıkmısım banda diyolar nasıl yiyosun bunu diye bence çok güzelll yemeye devam
fındık degilde fıstık ezmesni severm ben şimdide canım çekti fıstık
Berfincm spee slicerm geldi canm ben evde yokken gelmiş adaya ve eve kadar getrdler vallla afern onlara
an itibariyle 610 fuşya aldım birazdan arayıp 618 le değiştirmeyi talep edicem eğer olursa ya 618 fuşya yada bej alcam bide 624 beğenmiştim kararsızım aslında gönlümde 627 varidi arasammı ki hemen yoksa beklesemmi
ben geldmmmm:***
nilim canım hoşgeldin
bişicik sorcam sen sarev saten takımını ne kadara aldın evtekstilbulda 200 tl ye bide mikrofiber çift kişilik yorgan hediyesi var canım sen ne kadara ve hangi siteden almıştın ben 3 tane saten alcam
battaniyemi belki yarın değiştirrim yada 618 krem alırım fuşya aldım çünküm
slm tatlm, hayırlı olsn da yeni işin nasıl bi işmiş peki buHoşgeldin Nil
Ayy kızlar içimde bi huzur var anlatamam size
Bayram dönemi için iş buldum kendimeGene boş durmuycam Beğenirsem belki part time olarak devam edebilirim oraya ayyy
o 20tl hediye çeki 300tl üstü alışverişler için gecerli die biliodm ama ben gizemcm:Scemrecim canım maşallah sana ama aqzcık dinlenseydin
kızlar gmail adresi aldım nevresim dünyasından hotmail adresimi davet ettim ve hotmailden alışveriş yptım gmailime hediye 20 tl nasıl yüklenmişmidir nereden bakabilirim
cemrecim canım maşallah sana ama aqzcık dinlenseydin
kızlar gmail adresi aldım nevresim dünyasından hotmail adresimi davet ettim ve hotmailden alışveriş yptım gmailime hediye 20 tl nasıl yüklenmişmidir nereden bakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?