canım yüzüm sivilcesiz pek böyle bakım gerektiricek bir yüz değil anca banyoda vaktim oluyor unutmazsam yapıyorum beninm arkadaşlarım olay felan kullanıyolar gereksiz şeyler
nazım tek sorumlu cipsler bende çok tüketiyorum
bu arada her ilçede pazar 14 teki olay ne bizdede olsun yaa bende katılmak istiyıorum
canım yüzüm sivilcesiz pek böyle bakım gerektiricek bir yüz değil anca banyoda vaktim oluyor unutmazsam yapıyorum beninm arkadaşlarım olay felan kullanıyolar gereksiz şeyler
istanbulda taksımde yuruyus var, hel ilin belırlı meydanlarında bulusulucakmıs. izmirde 3 ayrı meydanda yuruyus olucakmıs
inşallah gidebilirim biz ailecek gideriz herhalde orda olmak çok isterim ben
kızlar... ismek in fotoraf kurslarında profosyonel makineye ihtiyac oluyormu?
giden gören bilen var mı?
inşallah canım orda olucam bende İremle eger ızınlı olursa erkek arkadasımda bızımle olucak.
canım ben fotoğraf ağacında eğitim aldım orada bile gerek yoktu profesyonel makineye ismektede lüzüm yoktur
çok teşekkür ederim canımm
peki henuz yolun basındaki biri için pratik yapmaya profesyonel degilde sole iyi kaliteli bir dijital makineyle baslayabilirmi???
evet canım kaliteli bir dijitalle başlanabilir benim makine 1600 dü ama onun yerine 1000 milyarlık sony de alabilirdim diyorum daha minik daha taşınabilir bu makine çok şey kattı ama duygu eksikliğim var onu gideremiyorum fotoğraflarımı herkes beğeniyor ama ben bir his göremiyorum
bende istiyorum çekmeyi çok severim ama geliştirmedim kendimi pek ama çok istiyorum bir profesyonel makinam olsun yaa en uygun nedir canlarım??sonra sizlerden daha detaylı geliştiririm kendimi
irem kimki?:26::26:
evet canım kaliteli bir dijitalle başlanabilir benim makine 1600 dü ama onun yerine 1000 milyarlık sony de alabilirdim diyorum daha minik daha taşınabilir bu makine çok şey kattı ama duygu eksikliğim var onu gideremiyorum fotoğraflarımı herkes beğeniyor ama ben bir his göremiyorum
canım benimkide sony... babam almıs bana hediye..
ama bildigin bir dijital makine... yani öle afilli bi ozelligi yok herkesin evinde olanlardan... şimdilik yarar mı işime?
biraz ilerleyince profesyonel bişey alıcaz askımla.. ama hemen onunda cok detaylısını almam..
yavas yavas ilerletirim diyorum.. olur mu öle:26:
tabikide olur şimdilik bunla doğa fotoğrafları çek mesela sıkladabilirsin çok pahalı birşey alsan evde bıraksan olmazönce bunu kullan 8 9 ay sonra profosyenle yakın minik bir makine alırsın 1000 tl ye sonyler var daha sonrada prfosyonel alırsın
ben evlenince makinemi sevdiceğime vercem o daha iyi çekiyo oda bana istediğim sony var minik bişey onu alcak
benım dostum dıyebılıcem birisi canım üniden arkadasım, bulustugumuz gun gızem ve berfın gıttıkten sonra gelmıstı yanımıza nil ve ece tanıstı ismen bılıyolar dıye yazdım.
Çağlam benımkıde profsyonel makına ama gızemın dedıgı gıbı bazen bende dıyorum keske kucuk bısey alsaymısım dıye, her yerde cıkaramıyosun bıkere bıraz kaba tabırle angır gibi makına onu yanında dolastırdıgın zaman mutlaka ya kendı cantasını yada buyuk bı cantayla dolasman lazım ve agır bı makına. sımdı gecen eceylede baktık oda aldı kendısıne guzel bı makına ogun buldum su altı cekımı yapan makınalar var 167mı neydı benım begendıgım, normalınde canon'a kılıf alsam sırf kılıfı 700 tl ve uzay aracı gıbı bısı oluyo o kılıfla utanırsın ole dolasmayabu su altı cekım yapan klasık foto makınası gıbı ondan alıcam gunluk cekımlerde kullanmak ıcın cok ozellıgı yok ama ıdare eder
hihi iremcik güzel saçlı kız
ben aldım fotoğraf makinesi
Nazcım baktığın kodak 169 tl :):)
annanişimin doğum günüsü hediyesi olluucaaakk kendileriiiiviiit güzel saçlııı kuşitomuz iroşumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?