'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

istanbulda taksımde yuruyus var, hel ilin belırlı meydanlarında bulusulucakmıs. izmirde 3 ayrı meydanda yuruyus olucakmıs

canım yüzüm sivilcesiz pek böyle bakım gerektiricek bir yüz değil anca banyoda vaktim oluyor unutmazsam yapıyorum beninm arkadaşlarım olay felan kullanıyolar gereksiz şeyler

hmm sagol canım.. banyoda extradan bişey yapmıyorum bulursam alıyım bari..

güzeller

bunların aynısı ben üni de okurken de olmustu... bütün ögrenci birlikleri cıkıp yuruduk ... siyah kurdela ile gidip geldik okula ... hergün en gorunen yerimizde tasıdık o kurdelaları... hatırlayan ve belkide o yuruyuslere katılanlar vardır

aradan 2 yada 3yıl geçti sanırım... ama değişen bir sey yok... yine gidip yuruyelim konusalım aylarca... yine baglayalım karaları...

yine bişeyin deişmeyeceine bahse girerim... acıkcası burası acık bir platform ve haddimi asacak laflar etmek istemem...

herkes neyin ne oldugunu biliyor zaten

biliyor da... minnakında dedigi gibi... bir kıvılcımla parlayıp acık bi yer gordumu sonen bir tarafımız olduguda gercek...

Allah korusun bazı seylerin cok da ileri gitmesi kendi içimizde bizi birbirimize dusurur....

kimsenin birseyi unuttugu yok... unutamaz da...

asker torunuyum

asker kuzeniyim

kısmetse asker eşi olacagım

ve asker annesi....

bu ülkenin milletinin de askerinin de güçlü olması gerekir... bildigim tek cozum yolu bu.... mantıklı cozumler bulabilecek, cesur, yeni bir nesili biz yetiştirecegiz... bize cok iş dusuyor...

karalar baglamak suana dek hiçbir seye cozum olmadı

katılan katılır
katılmayan katılmayaz

bunlar benim goruslerim....

canım ben fotoğraf ağacında eğitim aldım orada bile gerek yoktu profesyonel makineye ismektede lüzüm yoktur

çok teşekkür ederim canımm

peki henuz yolun basındaki biri için pratik yapmaya profesyonel degilde sole iyi kaliteli bir dijital makineyle baslayabilirmi???

çok teşekkür ederim canımm

peki henuz yolun basındaki biri için pratik yapmaya profesyonel degilde sole iyi kaliteli bir dijital makineyle baslayabilirmi???

evet canım kaliteli bir dijitalle başlanabilir benim makine 1600 dü ama onun yerine 1000 milyarlık sony de alabilirdim diyorum daha minik daha taşınabilir bu makine çok şey kattı ama duygu eksikliğim var onu gideremiyorum fotoğraflarımı herkes beğeniyor ama ben bir his göremiyorum

bende istiyorum çekmeyi çok severim ama geliştirmedim kendimi pek ama çok istiyorum bir profesyonel makinam olsun yaa en uygun nedir canlarım??sonra sizlerden daha detaylı geliştiririm kendimi

bende istiyorum çekmeyi çok severim ama geliştirmedim kendimi pek ama çok istiyorum bir profesyonel makinam olsun yaa en uygun nedir canlarım??sonra sizlerden daha detaylı geliştiririm kendimi

tatlım aldığıma pişman olmadım ama o parayla başka birşey yapabilirdim diyorum tabi daha güzel modeller daha minik modeller var kuzum

canım benimkide sony... babam almıs bana hediye..

ama bildigin bir dijital makine... yani öle afilli bi ozelligi yok herkesin evinde olanlardan... şimdilik yarar mı işime?

biraz ilerleyince profesyonel bişey alıcaz askımla.. ama hemen onunda cok detaylısını almam..

yavas yavas ilerletirim diyorum.. olur mu öle:26:

tabikide olur şimdilik bunla doğa fotoğrafları çek mesela sıkladabilirsin çok pahalı birşey alsan evde bıraksan olmazönce bunu kullan 8 9 ay sonra profosyenle yakın minik bir makine alırsın 1000 tl ye sonyler var daha sonrada prfosyonel alırsın

ben evlenince makinemi sevdiceğime vercem o daha iyi çekiyo oda bana istediğim sony var minik bişey onu alcak

çok tesekkur ederim canımm :)

bakalım biyerde hala kayıtlar devam... aksam kursun yerine bi bakıcam askımla cok ters degilse gdip baslayayım diyorum... gecen konusyodum bana hobi lazım bi kursa mı gitsem foto mu ceksem ama bizdeki makine de pek iiyi degil diye...

bi baktım az önce elinde makineyle gelmişş babişkom cok yaşaaa

Çağlam benımkıde profsyonel makına ama gızemın dedıgı gıbı bazen bende dıyorum keske kucuk bısey alsaymısım dıye, her yerde cıkaramıyosun bıkere bıraz kaba tabırle angır gibi makına onu yanında dolastırdıgın zaman mutlaka ya kendı cantasını yada buyuk bı cantayla dolasman lazım ve agır bı makına. sımdı gecen eceylede baktık oda aldı kendısıne guzel bı makına ogun buldum su altı cekımı yapan makınalar var 167mı neydı benım begendıgım, normalınde canon'a kılıf alsam sırf kılıfı 700 tl ve uzay aracı gıbı bısı oluyo o kılıfla utanırsın ole dolasmaya bu su altı cekım yapan klasık foto makınası gıbı ondan alıcam gunluk cekımlerde kullanmak ıcın cok ozellıgı yok ama ıdare eder

benım dostum dıyebılıcem birisi canım üniden arkadasım, bulustugumuz gun gızem ve berfın gıttıkten sonra gelmıstı yanımıza nil ve ece tanıstı ismen bılıyolar dıye yazdım.

hihi iremcik güzel saçlı kız

ben aldım fotoğraf makinesi

Nazcım baktığın kodak 169 tl :):)

Son düzenleme:

süper o zaman nazımmm

bendeki haydi haydi işimi görür şimdilik

ececim hayırlı olsunn sanadaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…