Çağlamm enişte tek hareketlee keyfini yerine getirmiiş bak sevgililerimiz iyiki varlaar
nasıl 87ne demek 87 ya 87 şehit ne demek!!!
nasıl 87ne demek 87 ya 87 şehit ne demek!!!
kızlar bizimde burda selası okundu sabah bi şehitmiş ama televizyonda hiç yansıtılmadı yoksa kamuoyuna mı yansıtmıolar ki diğerlerini!
aradm smid tefalin tost makinelerini satmıolarmıs ne iş anlamadm ya ütüsünü satıoda tost makinesini neden satmıo çıldırıciimmm
şişme haberdir belkide bilmiyorum
ama bo bölgede 400 askerimiz varmış
bnce hükümet şehit sayısını az göstermeye çalışıyor:S
bi haber sitesinde 87 dio
duymadım ben 87 olduğunu artık izleyemiyorum haberleri içim dayanmıyo. Dün sevgilim ajanstan cıkmadan evel 40tı sonra bende sormadım oda soylemedı. Saklıyolar resmi açıklamayı az tuttuklarından yayınlayamıyo kanallar
nası satmaz yaa...
bence ugrasmak istememiş o... cunku o tarz yerler isterse getirtebiliyo katalogdan olmayan urunleri...
baska urunler için sorsaydın keske getirtme yapabiliyomusunuz diger markalar icin diye belki baska markadan bişey cıkardı begendigin...
kızlar... 87 sehit oldugunu sanmıyorum... biraz da ortalıgın gazlaması bu haberler... daha cok kızıstırmak için ortalıgı
her duydugunuza inanmayın... benim kuzenim kurmay... dün konustular askımla.. hiç öle bir durumdan bahsetmedi...
canım garnıeri 2 yıldır kullanıyorum hatta yüz temizlerken fırçamla temizliyordum her banyoda sonra onun fırçalısı çıkmış çok güzel ben cildime hiçbirşey yapmazken bu banyolarda çok iyi geliyor sürüyorum ve fırçalıyorum yıkıyorum beklemiyorum canım ben memnunum
canım garnıeri 2 yıldır kullanıyorum hatta yüz temizlerken fırçamla temizliyordum her banyoda sonra onun fırçalısı çıkmış çok güzel ben cildime hiçbirşey yapmazken bu banyolarda çok iyi geliyor sürüyorum ve fırçalıyorum yıkıyorum beklemiyorum canım ben memnunum
Allah şifa versin yaralı askerlerimize
yüzüne dalin bebe şampuanı kullanan yok mu yani hiç ???
işte olay bu.. anlatmaya çalıştıgım..
olan olay bu işte..
dün şehit haberleriyle uyandık..
bişeyler paylaştık..
kk arka planını türk bayragı yaptı..
bugun 2. gün..
yorumlar azaldı.. paylaşımlar azaldı..
kk arka planı kaldırıp logoya küçük bi ek yaptı..
ama bugun cenazeler geldi memleketlerine..
bugun anneler sonkez kokladı yavrusunu..
çocuklar yetim kaldı.. anneneler evlatsız..
eşler yarsız kaldı..
ikindi namazında izmitli şehit toprağa verildi..
biz ne yapıyoruz unutuyoruz.. bi yasin okumaya bile üşeniyoruz belkide..
ama onlar bizim için ordaydı..
vatan sağolsun demek bumu..
bi şehidin 2 günlük yasımı..
bence herşey normal olmamalı.. şuan gülüyo olmamalıyız.. şuan çıkıp sokakta protestoda yapmamalıyız.. protestoyu sen kardeşinin komşunun yanında yapıosun.. hükümete karşı protesto yapılmalı.. pkk karşı değil.. pkk yine yapar.. yine yapıcaktır.. türkiye sarsıldı ya..
aveaya geccem zaten artık temellii olmuyo böyle balım :)) tünaydın msjını yerim seniinn
Hiçbirşey normal değil berfinim.. olan hiçbişey normal değil.. bireysel olarak elden gelen sadece suanda konusmak toplulukla hareket etmek lazım, pazar gunu saat 14.00 her ılcenın meydanlarında yuruyusler olucak elbette orda olucaz hepimizin içi yanıyo..
:):)
Ya kızlar içimde bir sıkıntı var yada bu olaylardan dolayı bilmiyorum nişanlımda aramadı daha onunda morali bozuktu en son konuştuğumuzda :/:/
bn kabl etmiyorum bunu naz. pazar gününden sonr herşey rafa kaldırlcak ben buna üzlüyorum..
bayramda ya 31 asker şehit olmadımı..
yılda kaç tane insan şehit oluyor
hala intikam hala intikam..
çok acı naz çok fazla acı..
sadece banyodamı kullanıyosun canımm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?