iyiyim valla aşkımla konusuyorum suan nevresimleri
sen nasılsın?
bende iyiyim canım...
askımla mesajlasıyorum
dün yaptıgı cılgınlıgı konusuyoruz....
aksam eve dönerken kendisine yine bıdı bıdı bıdı bıdı konusup basını sisiriyodum bizimkide sırıta sırıta sadece dinliyodu meger plan yapıomus bianda hoop diye beni sokagın ortasında kucagına alıp sokagın sonuna dek koştu...
çılgın aşkım yaaa cok seviyorum bögürtlenimi
dün arkadasımın teki moralimi bozdu... berfinin patronunu arıcaktım butun moralimi altust etti aglattı birsuru... canımda sıkkındı.. işte askımın bir hareketiyle kendime geldimm canım ya iyiki var..
kızlar yüzünüzü neyle temizliyosunuz sabunla mı yıkama jeliyle falan mı ???
yahu cocugun beli agırcak yaa
çılgın asıklar ya ne güzel ya
kızlar çok mutluyum su an tencereleri götürdm mağazaya çalışanlar hemen alamayız fln dediler orta yere bıraktm tencere takımını almak zorundasınız mağaza sahibini çağırın onunla muhattap olucam dedm, adam geldi hemen tanıdı tabi beni annemin önerisiyle burdan alışveriş yaptm bu mudur yani karşılığı dedm alırken bi sorun olunca getirin diosunuz getirince de almıosunuz dedm adam hemen yardımcı olun hanımefendiye ne beğeniosa alsn çok özür dileriz dedi, hepsi peşimde pervane oldu ama bişi beğenemedm kızlar, arnica ürünleri satılıo bi tane tost makinesi beğendm elektrk süpürgelerinin hepsi su filtreliydi belirli braun ürünleri satılıodu ama ütülerde de benm istediğim gibi bişi yoktu, tost makinesini açılmamıs getirince haber vericekler ama katalogu aldm belki başka bişi beğenirim die napsam ki en aızndan tost makinem aradan çıksn diorm su ısıtıcımla ekmek kızartmayı boschtan alıcam siyah seriden
bu anica büfeci bide minisi var ama karar veremiorm smdilk karacadan bişi beğenin dediler ama kalsn istemez dedm:)))
Eki Görüntüle 276503 Eki Görüntüle 276504
bunlarda boschtan beğendklerm nasıl kızlar uyumlu olur mu
Eki Görüntüle 276505 Eki Görüntüle 276506
kızlar yüzünüzü neyle temizliyosunuz sabunla mı yıkama jeliyle falan mı ???
benim killi sabunum var onla yıkıyorum canım
bide murad ın narlı temizleyicisi var onuda ozel gunlerde fondoten kullanmıssam kullanıyorum ayda yılda bir... 2 yıl dayanma suresi var diye almıstım
cunku yuz temizleme jeline ihtiyacım olmuyor normalde allık dısında cilt makyajı yapmadıgım için
bende öle dedim yahu belin agrıcak napıosun diye... ne agrıcak askım tek kolumla bile kaldırırım bidaha yapim mi he he söle bidaha yapim mi diyo bide yaramaz
nilcim bosch lar cok tatlı...
gizem çoğu mutfak eşyamı yeternce kırmızı alıorm atakanda siyahları beğendi her zmnaki gibibide senle de gördük ya bordo gibi onun kırmızısı tam kırmızı deil kenwodda çok cart kırmızı geldi gözüme siyahlar çok şık:))
tost makinesi aradan çksn diorm ama arnica da nasıldır bilmiorm ki mecbur kalmasm bu markayı duymazdm bile nette araştırıorm ama tost mak ile çok yorum yok
3 yıl garantisi varmıs istedğm zaman başlatabiliomsum o yönden ii 150de normal şartlara göre pahalı geldi
hadi beah artıstlık yapmıs enisteeee
çağlacm boschlar güzelde onlar mağzada yok arnica ve braunla tefalin belirli ürünlerini satıo adam,
bde bu tost makinesi 150 tl tam tencere takmına denk gelio ama nette araştırıorm 100tl(
netle orantılı bi ürün bulamdm ki mağazada herşey çok pahalı
braun cruzer traş mak vardı onu alıym aradan çıksn dedm 300 tl dio o da 225-250 arası bişi nette
napsam bilemedm battniye uyku seti fln gösterdiler hepsi de bende fazlasyla mevcut bide mobilya satıolar gerisini sen dşün:)
nil okudum okudum anlayamadım kafam yerinde değil
cnm 5 ay oluo ben tencereleri alalı kredi kartımdan çektirdm o kdr huzursuzluk yaratınca değişimini istiorm dedm bilsem iade die tutturrudm nerdn biliym sahibinin bu kdr anlayışlı olucanı, smdi yok ben iadesini istiorm dersem de ayıp olur
tefal ütüler vardı ama bende philipsten istiorm ütümü yaa(
acaba tefalin beğendiğim bi tost makinesi var ondan getirtebilirmiym ki, arayıp sormam lazm, arnicayı bilmiorm ama tefal daha güvenilir gelio
tefalde bu
Eki Görüntüle 276530
pufff verene kdr bi dert verince yeni bişi seçmek ayrı bi dert
canım garnıer saf ve temiz her banyoda sürerim bide makyajımı acı badem sütüyle temizlerim ama pek makyaj yapmıyorum
nil okudum okudum anlayamadım kafam yerinde değil
87şehit var diyordurbn ne dicem bilmiyorum artık
arnica ya göre tefal daha bilindik bir marka...
tefal ürünleri satıyorlarsa getirebilirler canım... benim annemlerde bu tarz biyerden alısveriş yapıyolar, ben bi tencere seti begenmiştim emsan dan nette ama dukkanda yoktu getirtiriz dedi adam..
eger markayı satıyolarsa olmayan urununu getirtebiliyolar diye biliyorum
nasıl 87ne demek 87 ya 87 şehit ne demek!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?