yagmurcuum hayırlıı ugurlu olsuuun kalplerin
minnakcım baya dagıtmıssın sen bugun
sen soralı iyiyiz pelin sen nasılsn?
suan etrafımdakı bos kutuları gorsenız burdan bı ordu gecmıs dersınız kızlar fenaaa abarttımmm yaniiiyağmurum valla 1 saatır konusmadık msjlasmadık nbr nıce 1000 msjlara sekerım
İyi olmaya çalışıyorum Yağmurum. Sağ ol.
İyi olmaya çalışıyorum Yağmurum. Sağ ol.
sağol nazlım ya..
hee evet 1 saat olmus ya iyiyim seni sormalı biz bu gidişle beraber yatarız artık böle artık
ne oldu hayrdır bilmedigim birşeyler mi var? pek yazmıyorsun artık:26:
canım hala aynı konumu annen bir geri adım atmadımı
iyi geceler msjı atmayı unutmaaa yağmurum
Canımm 1-2 haftadır yoğunum arkadaşlarda biliyor, gündüz foruma giremiyorum zaten evraklardan o yüzden. Yanlış anlama...
Biliyor musun annem şuan geri adım atsa bile ben ileriye bir adım atabilir miyim bilmiyorum...
Boşver Gizemim, kendi iç dünyamla hesaplaşmaya devam edicem. Sağ ol düşündüğün için de ayrıca, canımsın...
Canımm 1-2 haftadır yoğunum arkadaşlarda biliyor, gündüz foruma giremiyorum zaten evraklardan o yüzden. Yanlış anlama...
Biliyor musun annem şuan geri adım atsa bile ben ileriye bir adım atabilir miyim bilmiyorum...
Boşver Gizemim, kendi iç dünyamla hesaplaşmaya devam edicem. Sağ ol düşündüğün için de ayrıca, canımsın...
pelincim zor bi dönemden geçiyosun canım ama kendini yıpratmamaya çalış.herşey olacagına varıyor hiçbirşeyide içine atma tatlım sakın inşş en kısa zamanda herşey bir çözüme kavusur canım dua larım seninllee
canım kendi içine kapanma bir derdin varsa dinleriz hepimizi birşeylere canı sıkılıyor susarsak çözemiyoruz rahatlat kendini işler yoğun abin mezun olamadı biliyorum herşey üst üste geliyor plan yapamıyorsun gremiyorsun birşeyleri ama anlatablrsn kuzum
neden boşwerelim anlatırmsın rahatlarsın adım neden atmazsın ewrenlemi ilgili ya bişi mi oldu aranızda yine??:26:
kızlar iyi geceler herkese çok yorgunum uyursam kendime gelicem ptüm herkesi sabah kendime gelirim herhalde
Canım iyi geceler, sağ ol herşey için:)
Benimde uyumaya ihtiyacım var sanırım, birazdan çıkarım. Kendine iyi bak Gizemim.
Kızlar günaydın
Canım sende benim gibsin derdini kimseye anlatamaynlardansın görenler gamsız mutlu hayatı toz pembe der benim için ama öyle degl toz pembe hayat bile kötü oluyo yoruluyo çökertyo aslnda dert olarak görsem 4 saat yol çekyorm o bile klmsne göre dünya sonu
Biz birseyleri içmze atarsak daha kötü bişeyler bizden çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?