'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

suan etrafımdakı bos kutuları gorsenız burdan bı ordu gecmıs dersınız kızlar fenaaa abarttımmm yaniii yağmurum valla 1 saatır konusmadık msjlasmadık nbr nıce 1000 msjlara sekerım

sağol nazlım ya..
hee evet 1 saat olmus ya iyiyim seni sormalı biz bu gidişle beraber yatarız artık böle artık

ne oldu hayrdır bilmedigim birşeyler mi var? pek yazmıyorsun artık:26:

Canımm 1-2 haftadır yoğunum arkadaşlarda biliyor, gündüz foruma giremiyorum zaten evraklardan o yüzden. Yanlış anlama...

canım hala aynı konumu annen bir geri adım atmadımı

Biliyor musun annem şuan geri adım atsa bile ben ileriye bir adım atabilir miyim bilmiyorum...
Boşver Gizemim, kendi iç dünyamla hesaplaşmaya devam edicem. Sağ ol düşündüğün için de ayrıca, canımsın...

pelincim zor bi dönemden geçiyosun canım ama kendini yıpratmamaya çalış.herşey olacagına varıyor hiçbirşeyide içine atma tatlım sakın inşş en kısa zamanda herşey bir çözüme kavusur canım dua larım seninllee

canım kendi içine kapanma bir derdin varsa dinleriz hepimizi birşeylere canı sıkılıyor susarsak çözemiyoruz rahatlat kendini işler yoğun abin mezun olamadı biliyorum herşey üst üste geliyor plan yapamıyorsun gremiyorsun birşeyleri ama anlatablrsn kuzum

neden boşwerelim anlatırmsın rahatlarsın adım neden atmazsın ewrenlemi ilgili ya bişi mi oldu aranızda yine??:26:

Kızlar ne yazık ki yapım bu. Kimseye derdimi anlatamamaktan, herkesten kaçmaktan böyle bir insan oldum çıktım. Ne yazık! Böyle zamanlarda pek konuşmam, konuşursam da mutluluk rolü yaparım. Ve bol bol şiir yazarım. Şuan bir yayınevine başvursam bana kitap bile çıkarabilir:) Her neyse.
Gizemcim söylediğin gibi herşey üst üste geliyor...
Neyse amaan boşverin.

neden boşwerelim anlatırmsın rahatlarsın adım neden atmazsın ewrenlemi ilgili ya bişi mi oldu aranızda yine??:26:

Anlatılacak birşey yok Yağmurum.

kızlar iyi geceler herkese çok yorgunum uyursam kendime gelicem ptüm herkesi sabah kendime gelirim herhalde

Canım iyi geceler, sağ ol herşey için:)
Benimde uyumaya ihtiyacım var sanırım, birazdan çıkarım. Kendine iyi bak Gizemim.

Canım iyi geceler, sağ ol herşey için:)
Benimde uyumaya ihtiyacım var sanırım, birazdan çıkarım. Kendine iyi bak Gizemim.

Kızlar günaydın

Canım sende benim gibsin derdini kimseye anlatamaynlardansın görenler gamsız mutlu hayatı toz pembe der benim için ama öyle degl toz pembe hayat bile kötü oluyo yoruluyo çökertyo aslnda dert olarak görsem 4 saat yol çekyorm o bile klmsne göre dünya sonu

Biz birseyleri içmze atarsak daha kötü bişeyler bizden çıkıyor

Balım günaydın.
Anlatamıyorum. Anlatırsam da kimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum:) Varsın toz pembe sansınlar, boşver. Kime, neyi kanıtlayacağız ki zaten?

günaydın kızlar hepinizeeee ben bu sabah ta mutlu değilim çok şükür ama nebiliyim bi sesszilik durgunluk içimdeki o sıkıntı gitmiyor ya...
pelinim anlatmazsan kendi adıma küserim bak 1 2 3 küstüm derim he manane ya dök içini bak bende artık hiiiiiiiiiiç anlatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…