'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Balım günaydın.
Anlatamıyorum. Anlatırsam da kimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum:) Varsın toz pembe sansınlar, boşver. Kime, neyi kanıtlayacağız ki zaten?

tamam kuzum anlatmak istediğinde dinlerm ben seni canım

yamur neden iyi hissetmyorsun

ececik günaydın okuda gel

Tatlım hoşgeldin, günaydın:)
Canım benim sakın küsme bana tamam mı? Ben bilinçli kimseyi üzmek, kırmak istemem
Günaydın hatunlarrr geçmişi okuyayım hemencecik
Bebeğim günaydın:)
Sağ ol kuzucumm

ece sen tarımdamıydım..
ses ver lütfen sorcaklarım var:S

günaydınlar

yamur neden iyi hissetmyorsun

ececik günaydın okuda gel

Tatlım hoşgeldin, günaydın:)
Canım benim sakın küsme bana tamam mı? Ben bilinçli kimseyi üzmek, kırmak istemem

Bebeğim günaydın:)

Sağ ol kuzucumm

ece sen tarımdamıydım..
ses ver lütfen sorcaklarım var:S

günaydınlar

günaydınnnnnnnnn

berfincim tarımla alakam yok benim canım üzgünüm yardımcı olamıcam ama yine de sor istersen elimden gelen bişey varsa yardım ederim

günaydınnnnnnnnn

berfincim tarımla alakam yok benim canım üzgünüm yardımcı olamıcam ama yine de sor istersen elimden gelen bişey varsa yardım ederim

siz yan bina tarım değilmiydi?
tarım ve kırsal kalkınma destek kurumuna alım varda soru sorcktımS:

söylenmeyenler şöyleymiş..

ücretli askerlik yapanlarmış.. sözleşmede bu yer alıyormuş zaten..
şehit olunca sessiz sedasız olcagı.. ailesinin bi merciye başvurup sesini duyurmicagı gibi..

70-80şehitten bahsediliyor.. hükümet tepkilerden dolayı susyor

ece mail adresini atsana.burdan zor oluo

burdada sela okunuyor ama cuma diye bilmiyorum 60 şehit yoktur gibi geliyor ya olsa söylerlerdi inan bu devlete gram güvenim yok ama bunuda yapamazlar artık

nilim canım ciğerim günaydın aybalam nasılsın

bi günaydın demeye geldim bunu gördüm içim fena oldu.

ne demek vatan uğruna can veren sessiz sedasız mı defnedilmeliymiş, sebebi de ücretli olması mıymış???

bir komutan da maaşlı devlet memuru ona bakarsak? nasıl yani??

Günaydın gelinleriimm, ne güzeel bigüün diimiii Sevgilim süpriz yaptı elinde poocaa böreeek kahvaltıya gelmıs işe geç gitti biraz çok seviyoorum ben bu cocuguu yaa

balım pkk yandaşı ajanslardan cıkmıs o 87 sehıt haberı, hanı zafer gıbı facebook uzerınden yayıyolarmış, tabııkı 24 sehıt degıl ama 87de degıl..

bugün türkiyede heryerde sela verilicek askerler için arkadaşlar bizde akşam yada istediğimz anda onlar için dualar edelim içimizden iyi dileklerimizi sunalım

kaçta gidicen nilcim işe

pkk yandaşı siteler moralimizi bozmak için bunu yapıyorlar kahrolsunlar onlar

Son düzenleme:
dün mecliste kapalı oturum yapmak isteyenlere en güzel cevabı muharrem ince verdi bir vatandaş olarak gördüm onu millet vekili değilde yaralı bir vatandaştı adeta bağırdı çağrıdı başbakan buaya gelcek dedi milleten saklamanmayın sizi millet seçti açık olun dedi cidden çok duygulandım ve gurulandım

saat 11den sonra çıkıcam cnm dah kahvaltı bile etmedm annemle yatakta süpürge seçiorz ev için, tost makinesi içime sinmedi ya ben onu da boscha alıcam
anneme arnicadan süpüre almaya karar verdk ben o markayı süpürgesiyle uydm ama umarm iyidir:S

kızlar clubboon.com dan alışveriş yaptım ve çok mağdur edildim,nerelere şikayet edebilirim bilgisi olan var mı???

en iyisini yaparsın canım anneciğinin olsun sen kendine hepsini bir markadan al kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…