kızlar clubboon.com dan alışveriş yaptım ve çok mağdur edildim,nerelere şikayet edebilirim bilgisi olan var mı???
önce sikayetvara yaz cnm hiç olmadı tüketici mahkemesine ücretsiz başvuruda bulunabiliomussun
çok pahalı bişi mi aldn ki?
çok forumda uyarıldı cnm o siteyle ilgili
Kızlar gazete haberi :
Başbakan Erdoğan, Hakkari Çukurca'da meydana gelen saldırılarda 24 askerin şehit olduğunu 18'inin yaralandığını açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı'nın kara harekatının başladığını duyurduğu dünkü açıklamasında da şehit sayısı 24 olarak verildi. Ayrıca çatışma ile ilgili ayrıntılı bilgiler aktarıldı.
Ancak olayın duyulmasından itibaren Türkiye'de ilk kez uğursuz bir uğultu internetten sokaklara,
işyerleri ofislerden evlere kadar dolaşıyor: "Şehit sayısı saklanıyor...
Aslında bu propagandanın kaynağı PKK'ya yakın bir haber ajansı olan ANF. ANF, 81 asker ve 7 teröristin hayatını kaybettiği haberini geçti. Resmi ağızların bu söylentilere kulak asmaması biraz daha yaygınlaşmasına yolaçtı.
Özellikle Facebook'ta oluşturulan sahte kimliklere 'şehit oldu' ibareleri asıp söylentilere daha da inandırıcılık kazandırılmaya çalışıldı.
Kimi şehit sayısının yüksek olduğu iddiasını adı bile verilmeyen AK Parti milletvekillerine bağlarken kimi de 'orada askerlik yapan bir tanıdığımla konuştum' palavrasına başvurdu.
önce sikayetvara yaz cnm hiç olmadı tüketici mahkemesine ücretsiz başvuruda bulunabiliomussun
çok pahalı bişi mi aldn ki?
çok forumda uyarıldı cnm o siteyle ilgili
allah hepsinin cezasını vericek pkk ya yataklık edenlerinde devletten abd ye ortak olanlarında allah hepsinin cezasını vericek haram yiyen pis kan dökücülerin cezasını en kısa zamanda görmesini diliyorum
ece cim onlar pkk ş... uydurduğu dalga haber kimi 100 diyo kimi 80 pkk face sayfasına dalga geçer gibi yazılar yazmışlar maksus yapıyolar amaçları gözyaşı dökmek eğer doğru olsaydı mutlaka resmi gazetede yayınlanırdı..
görmemişim kız günaydın canımmmnazlım mesaj yazmaktan burdaki selamımı göremedin heralde
görmemişim kız günaydın canımmmay erken kalktım yaa hala uykum var heran dalabilirim gene uykuyaa
aşkım uyandırsaydı kahvaltı yapsaydık beraber varya hiç uykum olmazdı yaaaaaaaaaa
gece 3 bucuk 4te yatsan bıle aynı seyı dermıydın kusumm
pekii sultanımmmpeki bebeim sana 3-4 yat diyen zorlayan varmı heeee
bundan sonra en geç 1de seni yatacakta görcem değilde okucam msjnı bana attıgın tamam mı ona göree
güle güleee kullan çaglacımm
pekii sultanımmmsaat 1 dedimi minnak yatışa geçer artık
hayırlı cumalarımız olsun kızlar dualarımız vatanımız için ...
gece 3 bucuk 4te yatsan bıle aynı seyı dermıydın kusumm
fatoscum tesekkur ederim..
selam herkese güzeller
yeni gelincik gelmiş hoşgelmiş
hayırlı cumalarımız olsun kızlar dualarımız vatanımız için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?