'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bende sevgilimle 19 yaşımda tanıştım ve şu anda yaşım 23 gözümüzü birlikte açtık resmen herkes o daha çok genç diyip duruyo iş yerimdekler acı çekmeyin çok miniksiniz oda sende neden hemen evlenmek istiyo ne acelesi var 27 yi bekleyin diolar inan ben bekliyordum fakat o bu yıl mezun olaydı 2012 de evlenrdik diyodu düşün daha minik ama böyle ben hazır değilim tanıdıklarım 27 de evleniyo ben 26 da evlenmek istiyorum aslında 3 yıl dahada dayanılır yani emin ol 4 yıl daha sabredin pişman olmayın kendini içinde daha küçüksün biz ilk günden beri evlilik dedik ama 21 yaşındayken daha 4 yıl daha beklermiyim demiyordum öyle yani canım en iyisine karar verirsiniz bazı şeyler uzun oluncada iyi yada ktü olabiliyor kader

ama benim kararlarım değişiyo aceleye gerek yok o daha minik 2014 olsun diyorum artık tarih düşünmüyorum onu düşünüyorum o heves ediyo ama çağlamda demiş bir heves o uğurda yok olmak istemiyorum sevdicek evlilik die baskı yapıyo ama artık netim beklicem

kadiköye gittimn parfüm ve birkaç çorap aldım sonrada arkadaşımla buluştum kahve yaptı bana şimdikte eve geldim yorgun değilim nasıl bir enerjim var yahu sizleride özledim

nazımm bunlar çok güzel ama çok ne kadara aldın yha bugün arkadaşım kahve yanında lokum verdi aynı böyleydi artık dahada dikkat ediyorum böyle eski tip şeylere ayy çok güzelmişş canım çeyizinde güle güle kullan

Son düzenleme:

umarım ceyıze dokunmadan sabredebılır sevgilicikk 50 tlye aldım kapalı carsıdan canım, hatırlıyomusun ikeada demiştim sana eyüpte buldum 140 tl dıyolar dıye bu onlardan bın kat güzel ve kalıtelı duruyo kazıklancaktım nerdeysee

yahu ben çeyiz almıycaktım bir süre ama bu ay bunuda listeyemi eklesem ayy çok hoş canım ben çok beğendim kapalıçarşıya bir akın başlatalım canım demekki güzelini bulmak için gezmek şart bize güle güle kullan cicişlerini

ben bunları sms te okudum
demiştim ama yine diyım güle güle kullanırsınız ağız tadıyla inş.nazlım

evet evet mutlaka ekle canım superlerr basbasaa pazar gunlerı ogleden sonası kahvesı yaparsın kocicine

ben bunları sms te okudum
demiştim ama yine diyım güle güle kullanırsınız ağız tadıyla inş.nazlım

tekrardan tesekkur ederım bebiiiimm naklen yayın yaporum sana

bebegimm çok güzelller ya tam benlik

güle gülee kullannn inşallah bebişiimm

sanırım sizde kahvecisiniz =)=) yanınada çifte kavrulmuş lokumlarr ooohhhhhh

şimdi görümcem aradı sipariş vercenmi canm şifremi veriyim ekle sepete dedı:))
bende yokya alıp napıcam ne olucagıöız bellimi dedım ya alala bişeyin yolundasınız dedı uatncak bişi yok dedı gir nete bak şifreyle kataloğa istedigin zaman dedı ben şimdiden girdim bile bakıyom çok ayıp bunlar yaa

Son düzenleme:

canım pier cardınden 9. sayfada model beyenmiştim sade birşeydi hemen hemen fiyatları nedir iletirmisin canım

bebegimm çok güzelller ya tam benlik

güle gülee kullannn inşallah bebişiimm

sanırım sizde kahvecisiniz =)=) yanınada çifte kavrulmuş lokumlarr ooohhhhhh

evet evet tam senlik öncümüz sensin tatlımmm ınsallah ıyı gunlerde kullanırz canım askerde en cok ozledıgı sey kahvemdı benden sonaa yanii oda begenır umarım

biliyom nereye gittigini msj alınmıstır

geldım bıleeeemmmm cok hızlıyııımmm diimi

nasıl yı... kendini kimbilir yalap şap ben burda bekliyorum die
şaka saka d... cokta uzun olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…