fikirlerin için çok teşekkür ederim evet erkek için uygun bi yaş degil bunun farkındayım tek tedirgin oldugum konu 4 yıl bekledik bi 4 yıl daha beklersek ne duruma geliriz
4 yıl inan kısa bi süre degil ben 17 yaşımda tanıştım onunla bilemiyorum 25yaşına kadar noluruz
seninde dedigin gibi bunların altında kalkmak büyük bi sorumluluk tamamen kendimi hazır hissettiğimde böyle bişey yapmalıyım
ev konusunda da kabul etmiyicem inşallah zorluk çıkartmazlar.
bebeklerim benn geediiimçok yoruldum benim kraliçem(annanem) yordu bugün beni çocuk gibi ya yerim yüncü diye çıktığımız yolda kararımızı değiştirip kapalı çarşıya gittik bigüzel gezdik tozduk annanem kendine yün kuşak aldı belini sıcak tutsun diye bide sevgiliciimee hediyee aşdıkk Fatoşda gördüğüm bakır 2 kişilik fincan takımı ve lokumluk buldum çarşıda alıverdim gümüş rengindeler kendileri buyrun resminii
Eki Görüntüle 280254 Eki Görüntüle 280255
kaya mayanın fıncanlarınıda benım dogum gunumde alıcaklarımla beraber takım yapıp ceyızıme kaldırıcam
nazımm bunlar çok güzel ama çok ne kadara aldın yha bugün arkadaşım kahve yanında lokum verdi aynı böyleydi artık dahada dikkat ediyorum böyle eski tip şeylere ayy çok güzelmişş canım çeyizinde güle güle kullan
umarım ceyıze dokunmadan sabredebılır sevgilicikk50 tlye aldım kapalı carsıdan canım, hatırlıyomusun ikeada demiştim sana eyüpte buldum 140 tl dıyolar dıye bu onlardan bın kat güzel ve kalıtelı duruyo kazıklancaktım nerdeysee
bebeklerim benn geediiimçok yoruldum benim kraliçem(annanem) yordu bugün beni çocuk gibi ya yerim yüncü diye çıktığımız yolda kararımızı değiştirip kapalı çarşıya gittik bigüzel gezdik tozduk annanem kendine yün kuşak aldı belini sıcak tutsun diye bide sevgiliciimee hediyee aşdıkk Fatoşda gördüğüm bakır 2 kişilik fincan takımı ve lokumluk buldum çarşıda alıverdim gümüş rengindeler kendileri buyrun resminii
kaya mayanın fıncanlarınıda benım dogum gunumde alıcaklarımla beraber takım yapıp ceyızıme kaldırıcam
yahu ben çeyiz almıycaktım bir süre ama bu ay bunuda listeyemi eklesem ayy çok hoş canım ben çok beğendim kapalıçarşıya bir akın başlatalımcanım demekki güzelini bulmak için gezmek şart bize güle güle kullan cicişlerini
ben bunları sms te okudum
demiştim ama yine diyım güle güle kullanırsınız ağız tadıyla inş.nazlım
evet evet mutlaka ekle canım superlerrbasbasaa pazar gunlerı ogleden sonası kahvesı yaparsın kocicine
tekrardan tesekkur ederım bebiiiimmnaklen yayın yaporum sana
ne demek canımaynen öyle sağol canikom
canımmmm benımmbirazdan geliceeemmm ben genee
şimdi görümcem aradı sipariş vercenmi canm şifremi veriyim ekle sepete dedı:))
bende yokya alıp napıcam ne olucagıöız bellimi dedım ya alala bişeyin yolundasınız dedı uatncak bişi yok dedı gir nete bak şifreyle kataloğa istedigin zaman dedı ben şimdiden girdim bile bakıyom çok ayıp bunlar yaa
bebegimm çok güzelller ya tam benlik
güle gülee kullannn inşallah bebişiimm
sanırım sizde kahvecisiniz =)=) yanınada çifte kavrulmuş lokumlarr ooohhhhhh
biliyom nereye gittigini msj alınmıstır
evet evet tam senlik öncümüz sensin tatlımmmınsallah ıyı gunlerde kullanırz canım askerde en cok ozledıgı sey kahvemdı benden sonaa yanii oda begenır umarım
geldım bıleeeemmmmcok hızlıyııımmm diimi
nasıl yı... kendini kimbilir yalap şap ben burda bekliyorum die
şaka saka d... cokta uzun olmaz zaten
hahahahah cılt bakımı bıleeemm yaptım ballıpamukyanlız ıccamarısııı supeeermııısss al al al al
canım ben böyle bişiycik giyemem ki benmki sade ve sıradan bişiy beyaz pamuk saten çamasır kataloga baktım ama arkadaşım halan fiyat öğrenemedi rica etsem sorarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?