papatya kantaron hepsini arıştırdım ama yok banamısın demiyo ya aktara gidicem bugun halledicem artık başka bişiler bulucam
işten ayrıldım kpps ye çalışmaya başlıyorum canım ikisi bi arada asla olamzdı işide evden iş alıcam kendime evden yapıcam
gorusuruz gizoşşş gez toz bol bol
sana maşallah balımmm
minik kraliçeye selam... gezin tozun
sordum cnm sehreminde var paşa da da var z.burnnda carsamba pazarının oralarda da varmıs
tesekkur ederiz efeniim kralicemde kızlarıma slm söyle didi hepinize selamı var
timam ballııpamuğum :)) cıkıcaz simdi öptüümm hepiciniziii
merhaba morganna hoşbulduk
Hayır erkenden söz nişan yapmak istemiyoruz
dedigin gibi evlilik ciddi bi karar 4 yıl kadardır bekliyoruz acalede etmedik aslında ama yaşlarımız evliliği kaldırıcak karar olgun değil onun korkusu bide aynı evde oturmak istemiyorum
ayrı ev olursa ancak o zamn 23 yaşında evlenebiliriz yoksa işimiz zor olacak yani 2 yıl sonra
bayan için degil de erken için 23 bile bana erken geliyor...
bir erkegin 25 yasını görmeden evlenmesi taraftarı degilim... cunku acı gercek ki erkekler cok gec olgunlasıyor bayanlara göre...
daha adamlar kendilerini cocuk hissederken evleniyorlar cok gecmeden kucaklarına cocugu alıyorlar... haliyle kapana kısılmıs gibi oluyorlar bir sure sonra
bu konuda herkes farklı dusunebilir tabi ama benim gorusum bu... bi erkek 25 den once evlilik 28-30 dan once de cocuk dusunmemeli...
bir hevesle evlenip sonra buhrandan buhrana giriyolar....
ev sorumluluk... iş sorumluluk... eş sorumluluk... cocuk sorumluluk....
bunlar herkesin her yasta kaldırabilecegi seyler degil...
cok mantıklı dusunuyosun seni tebrik ettim ... senin yasında bir cok kız evliligi barbie bebekle oynamak sanıyo.. zannediyo ki hersey sevgiliykenki gibi kalacak.. hayatlarında sadece AŞK olacak
ama öle degil... aşkın yanına bide sorumluluk ekleyince işler değişiyor yavastan... heleki aynı evde kalmayı asla kabul etme
fikirlerin için çok teşekkür ederim evet erkek için uygun bi yaş degil bunun farkındayım tek tedirgin oldugum konu 4 yıl bekledik bi 4 yıl daha beklersek ne duruma geliriz
4 yıl inan kısa bi süre degil ben 17 yaşımda tanıştım onunla bilemiyorum 25yaşına kadar noluruz
seninde dedigin gibi bunların altında kalkmak büyük bi sorumluluk tamamen kendimi hazır hissettiğimde böyle bişey yapmalıyım
ev konusunda da kabul etmiyicem inşallah zorluk çıkartmazlar.
Ben ne zaman evleneceğim ki:26:Hiç değilse sizin şafak diye sayabileceğiniz gününüz var
belki seninde vardır
ortada bi aday mı yok, yoksa baska bi sorun mu var... neden oyle dedin canım
ilişkilerin çoğunda uzayan zaman problem olurmus gibi geliyor... ben 11 yıl cıkıp da evlelenen bile duydum :)
unutma.. bir işin bitecegi varsa sen evlensen de evlenmesen de biter...
evlenmesen cok bekledik ondan olmadı diyebilirsin
evlensen cok erken evlendik ondan olmadı...
ben de sözlendim ve herkes bana ohooo o kadar zaman sözlü nişanlı kalınmaz dedi hala da diyolar... neden kalınmasın
ilişki her zaman ilişkidir... evlilik söz nişan gibi kalıplara sokmadan her zaman onu oldugu gibi yasamak lazım...
hep diyorum... evlilik coluk cocuk.. bunlar işin süsü sadece... özde kalmayı da bilmek lazım
hakkında hayırlısı olsun tatlımm
3 yıldır birlikte olduğum biri var ama bu konuları çok konuşmuyoruz,konuşsakta tam gün belirleyemiyoruz kafamızda
Niye böyle oluyor bilmiyorum
cnm sen kaç yaşındasın
23 yaşındayım o 25,maddi pr yok.gün belirleyememenizin nedenleri ne.. okuyomusunuz, yasınız mı, maddi mi
illa sebepleri vardır tatlım :) aday varsa gerisi kolay
23 yaşındayım o 25,maddi pr yok.
Sanırım ikimizde istemiyoruz evlenmeyi korkuyoruz.Ama böyle de olmazki nereye kadar gidecek.Kafam karışık:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?