'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bende çıkıyorum odamı toplamam lazım savaş alanı gibi arkadasım gelecekmiş

ayrıca saçlarımı boyucam marketede ugramam lazım biara gelirim yine

hepinizi öpüyoruuummm

biz beraber evden calısalım böle

iş ortamını ozledim ama ben yaa...

gorsuruz canımm boya bakalım sacları kolay gelsinn

merhaba morganna hoşbulduk

Hayır erkenden söz nişan yapmak istemiyoruz
dedigin gibi evlilik ciddi bi karar 4 yıl kadardır bekliyoruz acalede etmedik aslında ama yaşlarımız evliliği kaldırıcak karar olgun değil onun korkusu bide aynı evde oturmak istemiyorum
ayrı ev olursa ancak o zamn 23 yaşında evlenebiliriz yoksa işimiz zor olacak yani 2 yıl sonra

bayan için degil de erken için 23 bile bana erken geliyor...

bir erkegin 25 yasını görmeden evlenmesi taraftarı degilim... cunku acı gercek ki erkekler cok gec olgunlasıyor bayanlara göre...

daha adamlar kendilerini cocuk hissederken evleniyorlar cok gecmeden kucaklarına cocugu alıyorlar... haliyle kapana kısılmıs gibi oluyorlar bir sure sonra

bu konuda herkes farklı dusunebilir tabi ama benim gorusum bu... bi erkek 25 den once evlilik 28-30 dan once de cocuk dusunmemeli...

bir hevesle evlenip sonra buhrandan buhrana giriyolar....

ev sorumluluk... iş sorumluluk... eş sorumluluk... cocuk sorumluluk....

bunlar herkesin her yasta kaldırabilecegi seyler degil...

cok mantıklı dusunuyosun seni tebrik ettim ... senin yasında bir cok kız evliligi barbie bebekle oynamak sanıyo.. zannediyo ki hersey sevgiliykenki gibi kalacak.. hayatlarında sadece AŞK olacak

ama öle degil... aşkın yanına bide sorumluluk ekleyince işler değişiyor yavastan... heleki aynı evde kalmayı asla kabul etme

fikirlerin için çok teşekkür ederim evet erkek için uygun bi yaş degil bunun farkındayım tek tedirgin oldugum konu 4 yıl bekledik bi 4 yıl daha beklersek ne duruma geliriz
4 yıl inan kısa bi süre degil ben 17 yaşımda tanıştım onunla bilemiyorum 25yaşına kadar noluruz
seninde dedigin gibi bunların altında kalkmak büyük bi sorumluluk tamamen kendimi hazır hissettiğimde böyle bişey yapmalıyım
ev konusunda da kabul etmiyicem inşallah zorluk çıkartmazlar.

ilişkilerin çoğunda uzayan zaman problem olurmus gibi geliyor... ben 11 yıl cıkıp da evlelenen bile duydum :)

unutma.. bir işin bitecegi varsa sen evlensen de evlenmesen de biter...

evlenmesen cok bekledik ondan olmadı diyebilirsin

evlensen cok erken evlendik ondan olmadı...

ben de sözlendim ve herkes bana ohooo o kadar zaman sözlü nişanlı kalınmaz dedi hala da diyolar... neden kalınmasın

ilişki her zaman ilişkidir... evlilik söz nişan gibi kalıplara sokmadan her zaman onu oldugu gibi yasamak lazım...

hep diyorum... evlilik coluk cocuk.. bunlar işin süsü sadece... özde kalmayı da bilmek lazım

hakkında hayırlısı olsun tatlımm

cnm sen kaç yaşındasın

3 yıldır birlikte olduğum biri var ama bu konuları çok konuşmuyoruz,konuşsakta tam gün belirleyemiyoruz kafamızda
Niye böyle oluyor bilmiyorum

gün belirleyememenizin nedenleri ne.. okuyomusunuz, yasınız mı, maddi mi

illa sebepleri vardır tatlım :) aday varsa gerisi kolay

cnm sen kaç yaşındasın

ben 23 yasındayım canım... sözlüm 27

gün belirleyememenizin nedenleri ne.. okuyomusunuz, yasınız mı, maddi mi

illa sebepleri vardır tatlım :) aday varsa gerisi kolay
23 yaşındayım o 25,maddi pr yok.
Sanırım ikimizde istemiyoruz evlenmeyi korkuyoruz.Ama böyle de olmazki nereye kadar gidecek.Kafam karışık:44:

Son düzenleme:
23 yaşındayım o 25,maddi pr yok.
Sanırım ikimizde istemiyoruz evlenmeyi korkuyoruz.Ama böyle de olmazki nereye kadar gidecek.Kafam karışık:44:

bende korkardım evlilikten... bu biraz da karsındakiyle alakalı bisey karslıklıklı olarak o guveni almak lazım buna karar verebilmek için

seni anlıyorum hem de cok iyi..

ama gercekten dogru kişinin o olduguna eminsen bence yavas yavas dusunmeye basla... zaten dogru kişiyse o da eninde sonunda bunu isteyecektir..

sorun da yoksa 2013 sizin içince ideal olabilir... 2 sene içinde dusuncelerinizin değişebilceni dusunuyorum.. korkularınızı yenebilirsiniz

hayırlısı olsun hakkınızda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…